icon

Dá sa otehotnieť deň pred očakávaným menzesom?

chiara_elle
4. júl 2015

Caute mamicky, mam otazku ohladne mozneho tehotenstva. Mam male dieta, neplanujem zatial druhe, len mam obavy ze asi som tehotna.
Cyclus mam 25-28 dnovy, s manzelom sme mali nechraneny styk na 24 DC a 26 DC. Kedze menzes nedosiel tak som si dala na hrane tych
72 hodin Escapelle. Dnes je 30 DC, menstruacia nikde, len jemne spinenie.
Viem ze tu nie je nikto jasnovidec, ale myslite ze mozem byt tehotna?
Na tehotensky test je zrejme este skoro.
Posledne 4 mesiace som mala podla ovulacnych testov ovulaciu na 11 -12 DC. Tento mesiac som to nesledovala, ale je mozne ze by som mala tak neskoro
plodne dni a bola tehu?

Dakujem za skusenosti.

ettel
4. júl 2015

je to možné , ale držím ti palce , nech je to tak, ako potrebuješ 😉

sibalka21
4. júl 2015

@chiara_elle ja si myslím že sa nemáš čoho bat, plodné dní si pravdepodobne nemala a ešte si zažila aj tabletku PO, takže je pochopiteľné že sa tvoj organizmus zblaznil. A podľa všetkého ti nemeska koli možnému tehotenstvu keďže za tri-styri dni sa vajíčko neuhniezdi

ettel
4. júl 2015

tak naše neuhniezdené má 12 rokov, mimochodom

luciferkax
4. júl 2015

ak neplanujem dieta tak nesexujem bez ochrany 🙂 🙂

chiara_elle
autor
4. júl 2015

@luciferkax ano mas pravdu, len som bola v tom ze ked mam odsledovanu ovulaciu uz 4 mesiace na 11-12DC, tak aj napriek tomu ze som tento mesiac netestovala, tak ovulka predsa by nemala byt posunuta az o 10 dni, a teda na 24 DC. Najma ked som nebola chora, ani ziadne atb.

lilimoni
4. júl 2015

Vraj sa da ovu "vyprovokovat" dobrym sexom 🙂

luciferkax
4. júl 2015

@lilimoni aaano aj to je pravda..ak ma zena orgazmus taknje vyssia sanca na tehotenstvo 🙂 🙂
@chiara_elle nooo ak.nechcea dieta tak drzim palce nech ti len hormony pokazila tabletka..moja sestra po nej dva mesiace menzes nedostala.. a zas ja som otehotnela pri prvom synovi den po menstruacii ..praskol kondom ale povedala som ai ze sak mam este kramy ze to nevadii..a bolo 🙂 🙂

janickacrazy
5. júl 2015

@chiara_elle Moja sestra otehotnela presne takto ako ty, lebo si myslela, že šak zajtra už dostanem MS tak možeme, no jasné a už nedostala, asi tak, niekedy si telo robí čo chce, ale tak dúfam, že u teba je to len planý poplach, ale tak radšej si daj nejakú antiku nabudúce.

lafamme
5. júl 2015

kamoška otehotnela pred menzesom a dvojčatá 😀

chiara_elle
autor
5. júl 2015

Tak tie dvojcata je iny sok ... 😒

katarinamarkova
5. júl 2015

@chiara_elle plodne dni mozes mat kedykolvek, dokonca aj pocas menzesu......
ja som klasicky netabulkovy priklad.....prve sa postastilo na konci, vlastne este pocas poslednych dni menzesu....stredne tak niekde v strede ako to ma byt a posledne doslova den dva pred 🙂

janickacrazy
6. júl 2015

@chiara_elle Potom sa ozvi, ako to u teba dopadlo.

chiara_elle
autor
13. júl 2015

@janickacrazy menzes meskal 8 dni, ale potom dosiel normalny na 32 DC 🙂 . Pre istotu som si robila aj test na 39 DC a negativny. Takze nechapem v com bol problem, ze mi meskala tak dlho menstruacia, ci to bol stres, posunuta ovulacia alebo ta tabletka ...

lillynecka
22. júl 2015

Ahojte tak mali sme nevhraneny styk den pred kramamy, a potom. Mi prisli dost silne som mala. Mam jedno dieta a nechcem dalsie on ma ubezpecoval ze nebudem. Tak ja sa teraz bojim