icon

Dá sa otehotnieť i napriek sterilizácii?

katuskaveronika27
12. aug 2024

Dobrý večer mám jednu otázočku, cítim sa veľmi ospala unavena,je mi zle . Bolí ma žalúdok. Hlava. Neviem čo sa somnou deje. Mám dve detičky absolvovala som pred 4 rokmi sterilizáciu je možné že aj napriek tomu môžem otehotnieť ? Ďakujem za odpoveď 😏

klarissa25
12. aug 2024

Vieš ze tie priznaky môžu mať aj XY iných pričiň ako tehotenstvo?

butterflyeffect
12. aug 2024

Nedavno tu bola diskusia kde baba po sterilizacii mala 2 ciarky na testoch… ale neviem ako to dopadlo

dollyzv
12. aug 2024

Ja sa s tymito pocitmi trapim uz druhy tyzden, ledva vydrzim byt 3hodiny hore, vylozim umyvacku a musim si ist lahnut..a tehotna nie som..zacalo mi to tazobou na zaludku,nechut do jedla,nevolnost, tocenie hlavy..uz je to o nieco lepsie ako minuly tyzden ale vobec nie som fit..asi viroza/zapal

katuskaveronika27
autor
12. aug 2024

@klarissa25 tak to áno máte praudu môže to byt aj iné niečo . Asi týždeň do zadu som mala 220/172 tlak ale trošku v tom bol aj stres

bambulka711
12. aug 2024

@katuskaveronika27 skôr to bude počasím ako tehotenstvom. Skočila by som k lekárovi, nech sa na teba pozrie, či nemáš niečo so srdcom, keď taký tlak.

heln
12. aug 2024

@katuskaveronika27 k otazke, ano, je to mozne, bola tu nejedna diskusia o tom a nie jeden pripad spomenuty, ze ani sterilizacia nie je na 100% a moze sa stat, v ojedinelych pripadoch, ze prerusene vajecniky opat dorastu.

pininka1
13. aug 2024

Závisí ako ti robili tu sterilizáciu, ale mne pred 7 rokmi už laserom, predtým sa to len podviazovalo a sam môj pôrodnik mi vravel ze sa mu stalo ,že jedna žena otehotnela napriek tomu. S laserom to už prepalia, tam už nieje šanca.