Dá sa otehotnieť prstovaním?
Mala som s priateľom pohlavný styk.. Spravil sa mimo mňa, poutieral sa s rukami a potom ma prstol. Je možno, že som tehotná ? +mám plodné dni
@somhlupa789 tentokrát budem za sprostú a hlúpu ja pre zmenu - ale radšej si mu mala tie prsty oblízať keď si sa bála..
Ahoj, tak, nic nie je nemozne, ale percento otehotnenia je tak mozno 1 alebo 3, spermie ziju mimo par sekund ci nieeee?????a nemyslim, ze prsty do teba dal v momente rychlo,,, cize sa ani nezamyslaj nad tym, ked uplynie odvtedy dva tri tyzdne, proste si v bare nedaj pivo, kup si za dva ecka test v lekarni 😀
@majkarusnak my z nej nerobime vtipy...to je zly zart samo o sebe,ze jedna 17 rocna nema ponatia o tom co robi...najprv riesi prst,dalej sa tu docitavam o roznych radach co sa antikoncepcie tyka....nemala by uz mat jasno v hlave jedna zena o takychto veciach ked sa uz rozhodla pre aktivny sexualny zivot?nemala by mat jasno o vsetkych rizikach aj co sa antikoncepcie tyka.citam tu prispevky o neziaducich ucinkoch antikoncepcie pre 17 rocne dievca.to sa len mne zda,ze tu nieco nie je v poriadku?a nemame byt kriticke? ja mam tiez dceru a tiez raz bude mat 17 rokov...by som sa pod zem prepadla ak by mala tolko vedomosti o sexe a antikoncepcii ako tato mlada dama.vsak ona je casovana bomba s tym co ma v hlave....sama neistota.zit v sexualnej neistote musi byt riadny adrenalin pre dnesnu mladez.
@somhlupa789 ahoj ja som dost prekvapena z reakcii mamiciek... v 17 rokoch je podla mna uplne bezne ze mladez spolu spi preto nechapem pohorsenie... ja osobne som antikoncepciu nikdy nebrala a ani neplanujem brat a plodne neplodne dni som si nikdy nepocitala a dietatko mam uuuplne planovane... podla mna tehotna byt mozes aj ked to nie je velmi pravdepodobne kedze niekedy ani "plna davka" v plodne dni nemusi znamenat ze zena otehotnie ale na to by som sa nespoliehala... mala by si si kupit tabletku po aby si bola kludna a mala istotu ;) drzim palce a dufam ze ste si uzili pekneho valentina aj napriek tomu ;)
Jasne ze sa dá!!! Ved určite mame ( aspoň mi "postarsie") v živej pamäti reláciu od Kuka do Kuka a tam boli take Ruky rukate a podla mna tie tiez vznikli " prstovanim" 😉 A to vas vobec nenapadlo si dat gumenné rukavice ako ochranu?! 😅
@somhlupa789 nechcela som reagovať, lebo som bola zhovievavá k tvojmu veku. Len ma nasralo to, že z nás robíš hlupane. Aj my sme boli mladé a prišli o poctivosť tak mi teraz nemôžeš nahovoriť, že dnes si prvý krát sexovala a potom ťa ešte aj vyprstoval a o predchádzajúcom príspevku zo sept. 2013 sa ideš schovávať za kamarátku. Nejdem ťa súdiť, že sexuješ, rob si čo chceš na dnešnú dobu už máš aj dosť rokov na sex, ale aspoň neklam. Príde mi to celé veľmi málo pravdepodobné, že si nekrvácala po pretrhnutí blany. Jedine, že si o ňu došla iným spôsobom ako sexom s penisom.
Tehu byť môžeš aj nemusíš, ale určite si nedávaj tabletku PO. Šanca, že si otehotnela je veľmi malá a na to svinstvo PO si radšej nádi iný čas, keď to bude tutovka a Ty nebudeš mať antikoncepciu. Hlavne si nezvykaj pchať do seba tú tabletu po každom sexe, lebo raz sa detí nedočkáš ale príde niečo iné. Tak v pondelok šup ku gyndošovi a daj si antikoncepciu - ale pozor ani tá nie je 100%-ná.
@biankina_mamka jasne, že 17-ky sexuju, dokonca aj oveľa mladšie...nad tým sa nepohorsujem a je mi to srdečne jedno, ale čo nikdy nepochopim je nevedomost.....a btw.neexistuje neplanovane otehotnenie....ak sa nechranis, planovane otehotnies.
@biankina_mamka Ďakujem pekne 🙂 Som rada, že sa v dnešnej dobe nájdu ľudia, ktorí chcú aj pomôcť 🙂
ale tu nejde o reakcie mamiciek alebo buducich @biankina_mamka väcsina z nas s tym zacinala v 17-tke ale preboha mat nastudovany sex ale dalsie veci, ktore sa tykaju priamo toho sexu uz nie mi pripada pre 17-rocnu slecnu troska zle nemyslite??
je nechápem, ako to mohlo byť teraz - teda na valentína prvý krát, v tom septembri, či auguste 2013, to bolo akože čo???
somhlupa789 Približne pred mesiacom som mala chránený pohlavný styk a už dlhší čas ma bolia prsia, vyskytli sa mi na nich modré a ružové žilky trocha ma bolia..Stále mám pocit, že potrebujem vracať a mám biely alebo priesvitný výtok.. Menštruácia mi mešká týždeň. Robila som si dva tehotenské testy ráno a večer a oboje mi vyšli negatívne. Popritom ma strašne pichá pod bruškom... Nie je možné aby som bola tehotná dávali sme si pozor +mali sme kondóm a vytiahol ho von.. nechápem:( aký nato máte názor?
22. sep 2013 o 21:11 • Páči sa mi to • Pošli IP
@biankina_mamka tu sa nikto nepohorsuje nad tym ze 17 rocna spi s priatelom ...tu sa pohorsujeme nad tym,ze spi s nim napriek tomu,ze nema v danych veciach jasno...inak by sem nedavala taku otazku s takym problemom.pre 17 rocnu s nevedomostami to nabuduce moze byt '' fatalne '' ja z nej citim samu neistotu a ak takto budu pokracovat dalej,tak v kazdej teme ci v otazke jej mozeme poradit tabletku '' po '' vsak ta vyriesi kazdy problem.kde je zaruka,ze to bude jej prva tabletka '' po'' ?o mesiac sa zas nieco stane...hups co teraz....nic to moja tabletka '' po '' to vyriesi.tejto dievcine a jej podobnym treba viac radit nez len tabletku '' po ''.
Tiez ti poradim kuk si test a je teraz neskoro rozmyslat nad tym ci si alebo nie si tehotna mas dost rozumu na to co robis a budes robit a co tak komunikacia s rodicmi ked chces mat sexualny zivot s partnermi tak si trosku nastuduj a pozistuj a typujem ze ten tvoj priatel ma aspon 23 rokov teraz budes zbytocne polemizovat ste v tom 2 drzim palce
ano si, priprav rodicov ze budu stary rodicia 🙂ak to bude dievcatko daj jej meno Palculienka a ak chlapcek tak Palček 🙂
Ale baby, vy ste teda napomocne 😎 😎 😎 @somhlupa789 Urcite si, citim to cez monitor. Nemusis ist ani k lekarovi, hned zacni kupovat vybavicku. A bude to chlapec. Aku odpoved vobec cakas...?
A pre tie najmudrejsie,,,,, v dobrom, je lahke sa navazovat do druheho a robit si srandy, na druhej strane, nikdy neviete, kolko tta dotycna ma rokov, mozno je to vasa dcera,,, a ked niekto nechce poradit, v dobrom, nechapem, na co plytva vobec energiou, iba z toho, aby bol vtipny pre ostatnych svojim honosnym komentarom 😝
Vy ste dospelé ženy? Vysmiali by ste vlastne deti, keby za vami prišli s takouto otázkou? Sa zamyslite nad sebou každá jedna. Antika? Možno su rodičia proti a gynekolog nepredpise bez ich súhlasu. A to, ze ma priateľa...vy ste nespavali s tými vašimi? a Poľska z vas snáď to ani priateľov nemala. Pre každého je prirodzene niečo ine. Tak sa spytala. Na to ma hubu. Vy prirodzene vsehovedky.
Inak aj predejakulat moze obsahovat nejake spermie
@27aduska noooo viem uz som pocula aj ze v 14, aspon v nasom meste sa to stalo... ze uz ako 15-rocna babo porodila a to neni ani romka ale zadarilo sa.. 🙂 ale poniektore aj ked maju menej rokov to maju lepsie nastudovane.. a este som sa chcela vratit... keby si moj priatel poutieral ejakulat rukami alebo do nohavic alebo neviem kde asi by som mu jednu strelila a viac sa s nim nestretla ... a potom nebodaj si dal bagetu po tom ci sladku rumovu pralinku??
Ako ved sa trosku vzite do jej situacie asi sa dohodli ze sa neurobi do nej a ked sa urobil mimo nej a utrel sa co mu mala skontrolovat ruky ci ma ciste ? Asi si to uvedomila az potom tak sa zlakla...
@nativanativa slovencina je tazka rec :D
Slecna nebojte tehotna urcite nieste. A nabuduce nech si priatel umyje ruky. Popripade mu ich olizte. A pokial nechcete deti sup sup k doktorovi a tabletky. A pre buducnost ani s fajcenia nie su deti ;) nic v zlom. Snazilky by ocenili taketo lahke otehotnenie (vsetkym drzim palceky )
@paula21 a my chcete povedat ze vy pred prvym sexom ste mali nastudovane vsetko o sexe, ako dlho spermie prezivaju mimo tela, plodne neplodne dni? Vedeli ste proste vsetkp az potom ste mali sex ? Mozno ste mali to stastie ze ste sa mali s kym o tom porozpravat niekoho kto vam poradil ona mozno nikoho takeho nema...
@biankina_mamka uvedomila neuvedomila vie ze tabletky nema tak naco riskovat ano jasne urcite bola mimo s mozno dobreho sexu ale potom tie nasledky typu dieta nasli v zumpe popripade v smetiach :( tak ako. Ked uz chces mat pohlavny styk prestudujem si nieco o tom nie. Ako podla mna cela ta otazka je len fraska. Neverim ze by bola tak hlupa a nezodpovedna
@paula21 presne taak:D ale tak internet hybe svetom, ved uz ked idu deti ponaly do skoly zapnu pc a budu studovat tzv. zakazane liturgie:D ale vsak clovek potrebuje byt iinformovany o takychto veciach, ale co tak si sasnut s matkou za stol a nech to ta vysvetli svojmu dietatu..ale vsak sranda muai byt🙂)
vela som sitala ci na nete alebo v knihach ... jednoducho som laa to stastie ze moj dedo mal velikansku domacu kniznicu kde boli aj take knihy, o ktorych si myslel ze neviem , ano viem si pocitat plodne neplodne dni , ake su rizika pri sexe, ci sa to tyka tehotenstva alebo chorob, ako som spominala pri inych komentoch, na internete je v dnesnej dobe tolko informacii ze sa s tym clovek moze uplne stotoznit s akoukolvek temou a zase sa opakujem .. netreba hladat na nete iba aka poloha je naj alebo kedy ako a kde alebo tabletka po ci ine veci ale tzreba citat temy ktore su ako by som to nazvala menej vzrusujuce... ano citala som vela veci ale to bude aj tym ze nbie len v tychto rokoch co mam teraz nepresedim 5 hodin denne na facebooku ako ostatne alebo ostatny ale citam si vela veci nie len o sexe ale zaoberam sa sisrokym zaberom od prirody, cloveka, jedlo, katastrofy, vsetko... ale ako to ja mozem vysvetlovat pubertiacke ktora si na nete pozrie akurat tak co si obliect na seba , püritom si otvori facebook, pokec alebo twitter ci ja neviem co este a prebera s kamaratkami ako sa ozrali ci akeho chlapca krasneho videli v obchodaku?? ruku na srdce @biankina_mammka nie je to tak?? nie som az tak daleko od tej puberty ako to dievca, ktore tu riesi taku oatzku ale spravala som sa inak ako dnesne "zeny" ktore si nahodia make-up a za krisckami sa nechaju potrtkat... bude to asi tym ze ma prefackal zivot a kazdu, ktoru ten zivot prefackal sa k tomu stavia podobne ako ja a neobranuje mladost-pochabost len preto ze nieco nevie?? a cia je to chyba ze nevie? moja?? mamina? otcova? cija?? ako sa nema s kym porozpravat? to ze sa neporozprava s mamou chapem ani ja som nerozpravala s mojou mamou, ale ma kamaratky... a dnes sa to da anonymne ako aj tu na tomto fore a tu sa mohla pytat skor ako vhupla do postele....
@paula21 urcite mas pravdu v niecom ale nemozes podla toho sa riadit aka si bola ty vtedy ... ja som tiez vedela o sexe vela tiez som bola zvedava ale mala som spoluziacky ktore o sexe nevedeli nic... ja kwby prisla moja kamaratka v jej veku za mnou tak by som jej nedala prednasku ale snazila sa jej pomoct a pochopit ju...
@somhlupa789 len jedno k tomu,strc si tam svoj prst. Mozes otehotniet? ? ?
@paula21 To je škoda im tu vypisovať. My sme si kedysi vedeli poradiť aj bez internetu, len čítaním a rozprávaním sa s kamoškami. Dnešná mládež ozaj vie len to čo si napísala. Zodpovednosť nepoznajú. A väčšina si robí čiarky s koľkými sa pelešila, lebo to sú hodnoty dnešných dievčat a chlapcov. Píšem ako stará baba, pritom mám 35 😖
Zase dalsia z tych provokacnych hlupych tem na vikend od pubertiacky ktora nevie co zo sebou....skoda sa k tomu aj vyjadrovat,lebo ja neverim ze sa dnes v dobe plnej informacii vsade kde sa pozries najde 17 rocne dievca ktore okrem toho ako vliezt chlapovi do postele ,nevie nic o pripadnych nasledkoch....

Chytanie za slovíčka? Pardon !!!!!!!!!!!!!!!! Nevedela som, že o tom je táto diskusia.