icon

Dá sa otehotnieť prstovaním?

somhlupa789
14. feb 2014

Mala som s priateľom pohlavný styk.. Spravil sa mimo mňa, poutieral sa s rukami a potom ma prstol. Je možno, že som tehotná ? +mám plodné dni

Strana
z5
valeriap
15. feb 2014
pudza
15. feb 2014

To je,ale debata :( Žiadny učeny z neba nepadol.A slušnost je slušne odpovedat,alebo ČUŠAT.

pentagram
15. feb 2014

@asimama ja ju neurazam len chcem tym povedat ze v dnesnej modernej dobe mlade zeny nevedia nic o sexe lebo sa boja alebo hanbia opytat svojich rodicov nechcu s nimi nacat temu sex ale ked pride do tuheho nie su chranene lebo nic o tom nevedia potom sa cuduj svetu zataja tehotenstvo pred okolim aj pred samotnymi rodicmi a zo strachu dieta nie aby odlozili do hniezda zachrany alebo dali adoptovat ale surovo ho zabiju alebo zahodia aj do smetiaka vcera aj dnes to bolo v tv.tak ked chcu zacat sexovat nech sa nehanbia pytat ,pytat ucit sa o tom, nieco si nastudovat aby sa potom nemuseli bat nasledkov z tehotenstva len to som chcela tym povedat treba priamo pekne na rovinu sa s nimi rozpravat o sexe.Aby sme potom v buducnu nemuseli vidiet v tv ze zas nejaka zena zabila dieta take zeny by som zavrela dozivotne do basy !ako minule bolo v tv zas ze zena v amerike svojej kamaratke vyrezala dieta z bruchu no co je to za hyenu?

anina63
15. feb 2014

@asimama aj ked málokedy reagujem,musííím sa k Tebe pridať.Toľko arogantnosti a premúdrelých som už dávno nezažila.Chcela by som vidieť,ked budete staršie,ako si sadnete zo svojími dcérami a budete sa baviť o sexe.A hlavne,či sa vás to dcéra opýta.Prosím Vás ženy,neurážajte a neponižujte nikoho,aby sa Vám to raz všetko nevrátilo dvojnásobne.

anina63
15. feb 2014

@pentagram chcela som reagovať,ale radšej si zahryziem do jazyka.Ved ona sa nepýtala ako zabiť dieťa,ale či môže byť tehotná.Keby aj bola,hned jej píšeš,o vraždách,čo nie je fér,lebo z nej môže byť aj veľmi zodpovedná matka.Prosím, nehnevaj sa.......ja len toľko 🙂

pentagram
15. feb 2014

a prave preto by sa mali zacat rozpravat o sexe s rodicmi a vies co? iste ked budem starsia a moj syn vyrastie urcite mu vsetko poviem ohladne sexu aj bez toho zacnem ja sama, jemu o tom hovorit aj ked sa nebude na to pytat na to ti mozem prisahat vies?ked dost vyrastie a zacne puberta urcite si snim sadnem a poucim ho ohladne sexualnej vychovy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anina63
15. feb 2014

@pentagram možno som nemoderná,hlúpa,ale pred 33 rokmi som mala tiež 17 a svojej mame som sa v 15 tich hanbila spýtať niečo o menzese,nieto o sexe. Teraz,ked má už moje dieťa 30 a chce sa na takú tému zhovárať,nemám problém.Len na dialog musia byť dvaja.

cobhan
15. feb 2014

@anina63 tak ja dufam, ze sa ma na tieto veci dcera opyta predtym ako pojde do akcie a nebude vyzvedat az po tom, ci sa nieco mohlo stat alebo nie, pretoze spravila to alebo ono...

alexandramaria
15. feb 2014

Baby , ale mna viac potesi takáto otázka na fórum od 17 ročnej dievky , ako ked tu má 18 ročná stratíš "snažíme sa" alebo "chcem bábätko " 😀 ved ta otázka nebola až taka strašná...
Ja si myslím ze pravdepodobnosť je menšia ako malá...ale pre buducnost prosim ta, nech su ide umyt ruky, tie dve minúty ho nezabiju a ty budes mať klud.

anina63
16. feb 2014

@cobhan nedávno som tiež riešila so svojou dcérou po "akcii" či môže byť tehotná,lebo zistili,že na kondome je dierka a tiež som sa sama obávala či bude všetko OK. Nemôže HAK,preto používa gel. Takže nemám problém a ani ona so mnou debatovať na takúto tému.Ked potrebuje ochranu,sama jej ju kúpim.Ale ked som dobre čítala,tak ju vychováva babka s otcom a chcela by som vidieť svoju dcéru ako sa baví s otcom o sexe 😀 Takže ženy,budte ohľaduplné, poradťe a nezatracujte.Nikdy nevieme,čo nám život prinesie ,lebo je plný prekvapení a niekedy je fakt jednoduche len odpovedať a hlavne ohľadupne.Držím tej kočke prsty,aby už nikdy nemusela riešiť takéto problémy 🙂

lilitela
16. feb 2014

@somhlupa789 asi na toto forum uz neprides, jedine ze by si fakt otehotnela. Dat ti ale dve rady. Nabuduce zvol lepsi nick a nepytaj sa " ci sa to moze stat", ale konkretne ci sa to uz nejakej stalo. Mozno to bude potom s tymi odpovedami lepsie.

cobhan
17. feb 2014

@anina63 ja som tiez nemala s kym sa o tom porozpravat a ked som vyrastala, tak ziskat si informacie nebolo take jednoduche ako dnes, jediny dostupny zdroj bolo Bravo alebo nahodne najdene knizky, vacsinou ukryte na nedostupnych miestach v kniznici. Dnes by to decka mali mat jednoduchsie, kondomy sa daju kupit bez toho, aby o tom na druhy den rozpravalo cele mesto, maju dostupnu HAK, gely a fakt staci trosku uvazovat predtym ako urobia nejaku blbost, ako autorka prispevku. Nehody sa stavaju, o tom by asi mohla rozpravat kazda jedna z nas, ale toto bola exemplarna mladicka nerozvaznost...

zvolsiinylogin
11. mar 2014

@somhlupa789 ano, da sa....

danuska207
11. mar 2014

nechapem ako si niekto moze dat takyto sebaurazajuci nick....

cerez
16. mar 2014

Otehotnieť určite nie, ale druhý krát si dávaj veľký pozor, lebo si môžeš prstokladom zachytiť slepé črevo. 😉

diskutujuci
19. mar 2014

@somhlupa789 ahoj niesi hlupa, mas len obavy, prosim neodsudzujte zeny
ved kazda, ktora nieje pripravena na materstvo ma obavy a toto je jedna
nemyslim ze by bolo pravdepodobne, ze by s cakala drz saa

lujziano171
29. mar 2014

ja mám podobný prípad lenže sex sme nemali ale ja som sa dotkol semena ale potom som si ruku vyutieral a po nejakých 5až 10 minut som mal prsty znova v nej ... pýtam sa pre to lebo všade píšu inak ....no že či sa nemôže niečo stat aj ked som si neumyl ruku ...🙂 .....paula 21 : mýslim že tou dobou sa na sexe nič moc nemení ...myslím že je to na povahe človeka isto do toho trochu udrie aj doba alebo spoločnosť v ktorej sa pohybuješ

dush
29. mar 2014

@somhlupa789 tak ty máš nechránený styk počas plodných dní,ale pýtaš sa či si mohla otehotnieť prstovanim? :D Áno mohla,,ale pri styku,lebo bol nechránený.Urobit sa mimo nie je ochrana....

stanulienkat
29. mar 2014

Ano,mohla si otehotniet,hlavne ak ti nasledne strcil prst do ucha.:-/

mahalo
29. mar 2014

Autorka diskusie sa nepytala na rady ohladne toho ako ma zit...myslim ze vacsina zien by si mala uvedomit ze nechcena rada rovna sa zla rada..a tiez sa zobudte zeny..myslite si ze kazdeho zaujima vas pohlad na vec??? A kto si myslite ze ste?????? Ale ved si ssudte..asi ste este nepoculi alebo ste sa nepoucili..ze kto sudi bude sudeni...veru ste trufale a navysse si myslite ze mate vsetku mudrost sveta takze na smiech ste vy a nie autorka 😀

Nie je pravda ze spermie na vzduchu HNED umieraju...cim dlhsie su na vzduchu tym su pomalsie a postupne schnu...po 10 minutach na vzduchu su uz dost oslabene na to aby z toho este nieco bolo..ale zalezi od xy okolnosti a v neposlednom rade od tvojho stavu v posve. Takze ano je mozne otehotniet aj z prstovania, obzvlast ked by mal spermie na rukach a iba nedokladne by ich umyl a isiel by hned prstami do posvy tak otehotniet mozes. Sanca je samozrejme mensia ako pri vystreku do posvy, ale sem tam motyka vystreli.

dana_l
29. mar 2014

The life span of sperm after ejaculation depends on the circumstances.

Sperm ejaculated into a woman's vagina can live in a woman's cervical mucus or upper genital tract for three to five days. Fertilization is possible as long as the sperm remain alive. Sperm ejaculated outside the body might survive in semen — the fluid released during ejaculation — up to a few hours.

Sperm can be preserved for weeks when semen is stored at a lowered temperature — or years when semen is frozen.

kristinaaa111
15. apr 2017

ahojte . Mám 19rokov a ešte som nemala pohlavný styk ale s priatelom sme boli v sprche a on sa mi urobil na bruško a potom so svojou rukou presiel s môjho bruška do rozkroku a začal ma prstovať . Začinam sa obávať že som s toho mohla otehotnieť ked mal na prstoch spermie a ešte k tomu som mala plodné dni ... zo začiatku som to brala na lahku váhu neverila som tomu ale menštruácia mi meška už skoro dva týždne a viacero mi potvrdilo že je to možne .... aky je váš nazor ?? za odpoved vopred dakujem

sykorkauhliarka
15. apr 2017

@kristinaaa111 sprav si test ;)

pininka
15. apr 2017

@kristinaaa111 otehotniet sa da vselijako,ale cez panensku blanu asi sotva,ale urob si test a uvidis, ja som sa tiez dopracovala k tretiemu dietatu tak ze sa mi muz vystriekal na chrbat a zadok a stieklo to dolu, takze sama viem,ze sa to da aj nie priamo dnu, ale ak si panna tak tomu velmi neverim.

kristinaaa111
16. apr 2017

@pininka lenže mna už bývalý robil rukou tak nie som si istá či mam ešte blanu vieš ? ..velmi sa toho bojím ešte k tomu keď mala plodné dni

veronika0282729
12. júl 2024

Ahojte dnes som bola na odber krvi a ukázalo mi že HCG mám 5..... Doktorka mi povedala že niesom tehotná no doma mi povedali že keď je tam číslo 5 tak môžem byť tehotná..... Nerozumiem tomu už.... Skúste mi poradiť... Ďakujem

Strana
z5