Dámy, slečny, žienky zdravím Vás, čo si myslíte o mojom teste?
Najskôr som mala len jednu čiarku, a po nejakej dobe zhruba 15-20 min, vyšla ďalšia , dnes som to mala dostať , lenže som nedostala. No bolesti pod brucho , a všetko čo mám pri menštruácii mám... 🤔
Ms uz nepride pekne dlho...
Ďakujem, určite sa ešte otestujem, len som chcela ešte vedieť názor niekoho iného, no každopádne nebudem proti keby aj náhodou 🙂
Ja som mala tiez taku slabu druhu ciarku a on2 dni uz bola mega ruzova 🙂 skus si spravit test troslu neskor ale myslim ze mozes zacat kupovat vybavicku 🙂 mne ukazal az digitalny test presne a aj na tyzden v ktorom som bola skus si v lekarni kupit ten
@hodiny22 moja segra mala takyto a o dva dni na to mala este silnejsi a je tehu takze tehu si myslim aj v tvojom pripade
@hodiny22 to co pribalovy letak
@hodiny22 Ja som mala tiež slabučkú čiarku, ktorá potom stmavla. O dva dni sme test zopakovali. Dnes som v 26 tt :D
Gratulujem😘
@marion30 Ďakujem :*
Podľa mňa to dostanem, mám ten pocit , tie isté bolesti pod bruchom, aj kríže ma bolia, ako pred menštruáciou, takže pravdepodobne áno... test bol aj tak už neplatný len do 5 minút sa má vyhodnotiť, čítala som to v príbalovom letáku.
aj mna bolelo podbrusie a ocakavala som menzes, dokonca som bola u gyndosa a pichol mi vyvolavacku lebo este na sone nic vidno neboloa vraj tehotna nie som... a ze pridite ak ju do dvoch tyzdnov nedostanete....hmm prisla som znova sono a lekar hmm no tak a uz ani nepride a uz tam bol oriesok vidno :D cize bolesti podbrusia mozu byt a kludne si tehu
Vzdy tieto znovu a znovu nanovo zalozene temy s ciarkami skoncia vyjadrenim, ze test sa zopakuje.
Ako keby tieto diskusie ovplyvnili tehotenstvo 🥴
Filozoficka uvaha 🙋🏼♀️
Zopakuje test o 2-3dni a bude pozitívny. 🙂 Mne tento vždy vyšiel na 100%. Blahoželám a držím palce. 😊✊🏻
Osobne a myslím si, že nie som sama, by som ti teda pogratuľovala k bábatku 🙂

no ja by som podla testu povedala, ze budes tehotna. ta ciarka podla mna bude kazdy den tmavsia. treba sa este pretestovat a zajst si ak tak na gynekologiu