icon

Deň pred začiatkom menštruácie nemám žiadne príznaky

nikol2122017
14. okt 2017

Ahojte baby/žienky, chcela by som sa vás opýtať, že či máte nejaké skúsenosti ohľadne PMS. Nerozumiem tomu, vždy keď som mala dostať mrchu, tak aj týždeň pred ňou som mala veľké bolesti v podbrušku. Veľmi silné vždy boli niekedy sa mi ani hýbať nedalo, no teraz zrazu nič.😨 Žiadne bolesti podbruška, či prsníkov. Myslím, že je aj dosť podstatné zmieniť, že týždeň dozadu som mala s priateľom nechránený pohlavný styk. A áno šlo to všetko do mňa. Sme rozhodnutý mať bábo aj keď viem, že to nikdy nemusí vyjsť na prvýkrát. A preto si myslím že by som mala dostať v pohodičke menštruáciu. Ešte k tomu, keď to bolo mimo plodných dní. Neviem s týmto som sa ešte nestretla.😶😝 Poprosím vás iba úprimný názor.😉 Nie sme z tých párov, čo sa veľmi snažia o bábo, čiže nemám stresy či príde alebo nepríde mrcha.👌😇

Strana
z2
nikol2122017
autor
17. nov 2017

@montemotherone
Ďakujem za radu. A za tvoj názor, zrejme sami už upravuje cyklus alebo ako to nazvať, pretože už nemávám ani dáko moc silné bolesti cez ms. 😍 Tak som rada lebo to bývalo hrozné. Práve teraz mam znovu ms a nič ma nebolí. 😇😆

Strana
z2