Digitálny Clearblue test
Ahojte rada by som sa opytala som dnes 13 DPT po Ket 5 dnove embryo. Test mi dnes ukazal 1-2 pozitivitu. Malo by byt uz 2-3. Je tu nejaka ktorej to aj tak vyslo ze nakoniec to nebolo biochemicke. Viem ze zajtra sa to dozviem ale uz som na nervy najprv testy blede nic potom slaby duch a teraz od 11 dna DPT silnejsi duchovia takze hore to ide len ci to nahodou neni malo na dobry koniec …Dakujem
@alexaka ved ti to dobre ukazuje, prečo by malo ukazovať 2-3?
@stellarstar lebo 1-2 tyzdne je hcg do 150 a 3-4 je nad 150 a pri 13 DPT je priemer 522 a najspodnejsia je 135 …takze je nizke na ten den
Mne 13dpt ukazol 1-2, ani o ďalšie 2tyzdne neukázal viac, napokon sú s toho jednovaječné dvojicky
@tessa165 gratulujem 😍a na odberi krvi hcg vsetko ok?
@alexaka a normalne testy si mala normalne ci duchov lebo ja mam take silnejsie ciarky ale nejsu to kolajnice ako svet …a doteraz som vzdy mala priste negativne ked to nevyslo od zaciatku po koniec a teraz sa mi duchivia ukazali tak 8/9 DPT a odvtedy to ide hore ale nejsu to stale vyrazne testy a uz nemame dalsiu sancu …
@alexaka a normalne testy si mala normalne ci duchov lebo ja mam take silnejsie ciarky ale nejsu to kolajnice ako svet …a doteraz som vzdy mala priste negativne ked to nevyslo od zaciatku po koniec a teraz sa mi duchivia ukazali tak 8/9 DPT a odvtedy to ide hore ale nejsu to stale vyrazne testy a uz nemame dalsiu sancu …
@alexaka moje testy sú ale dosť neporovnateľne ja som počúvala ovitrelle po vklade ďalší 3dpt a ešte ďalší 6dpt, 8dpt mamatest ledva viditeľná čiarka celkovo boli testy slabé, 14dot hcg 804
@alexaka testy sú slabé keďže este málo hcg v tele. Nečakaj hneď od vkladu silné čiarky na teste
@anonym_49972a vsetci maju tu na nete uz kolajnice jak svet …
@alexaka áno ale im aj mešká ms, nemôžeš trepnem príklad na 10 deň po vklade očakávať koľajnice jak šľak 🤦♀️
A aj ty budeš mať také testy keď ti bude meškať a budeš po
@alexaka áno ale im aj mešká ms, nemôžeš trepnem príklad na 10 deň po vklade očakávať koľajnice jak šľak 🤦♀️
@anonym_49972a ano ale ja myslim tie baby co mali et alebo ket …ze tie uz maju 5 den ducha a 12/13 silne testy
@anonym_49972a neni to moj prvy ket …vzdy som mala negativ alebo pri synovi som naozaj mala v 12 den fakt kolajnice ako hrom …
@anonym_49972a neni to moj prvy ket …vzdy som mala negativ alebo pri synovi som naozaj mala v 12 den fakt kolajnice ako hrom …
@alexaka každá žena je iná, každé kolo ET je iné, neočakávaj že keď si mala 12 d po vklade silnejšie testy že aj teraz bude. Dokonca aj každé oplodnené vajíčko sa inak vyvíja je iné. Máš pozitívny test viac nerieš
Veľmi držím palce
idealne pockat na vysledky krvi

@alexaka ved ti to dobre ukazuje, prečo by malo ukazovať 2-3?