icon

Aké sú skúsenosti s tehotenským testom TopTest?

marttinaa
21. jan 2024

Baby aké máte skúsenosti s tehu testom z DM drogérie TopTest ? Nieje ako pepino?

monro
21. jan 2024

Je to rapiclear.

marttinaa
autor
21. jan 2024

@monro ide mi o to že krámy mi meškajú len 3 dní tento test je negatívny ani duch ani nič a urobila som si digitálny a vyšiel pozitívny s 1-2 týždňom tak neviem ktorému skôr veriť

monro
21. jan 2024

@marttinaa no mne ked ukazal negativny, tehotna som nebola.

marttinaa
autor
21. jan 2024

@monro tak neviem či skúsiť ešte jeden digitálny alebo rovno ísť do laboratória na krv a kašľať na testy , s mužom sa snažíme o druhé dieťa takže sa aj bojím sklamania trochu

bejka90
22. jan 2024

@marttinaa mne top test pekne ukazal pravdivo vzdy ked som testovala...tak nechapem ale kes je dogi pozitivny tak o to cudnejsie. Skusninu znacku obycajneho...ale ked nemas problem ist na krv tak to je istota ;)

katariiinkaa
31. jan 2024

@marttinaa ahoj, ako to prosím nakoniec dopadlo?

marttinaa
autor
31. jan 2024

@katariiinkaa
@katariiinkaa ahoj tak test bol negatívny aj na 10 deň meškania ms , v pondelok bol 12 deň meškania ms a bola som na krv u dr a výsledok taký že hcg v krvi je 2360 🤣🤣🤣🤣, dnes som si zo srandy robila zase test a je negatívny 🤣🤣🤣🤣 takže za mňa osobne niesu dobré . V piatok idem na usg lebo že už bude aj tam vidieť tak som zvedavá

katariiinkaa
31. jan 2024

@marttinaa tak gratulujem 😍 a clearblue máš pozitívne?

marttinaa
autor
31. jan 2024

@katariiinkaa práveže nie aj ten bol negatívny v pondelok ráno 🤣a keď som sa pýtala dr ako je to možné tak mi povedala že to sa stáva a testy nikdy niesu 100% preto ona preferuje len krv

sofia1979
1. feb 2024

@marttinaa tak to mi je divné, lebo fakt hcg pomerne vysoké držím palce daj vedieť či už bolo vidieť fazuľku. Tak si ukaz ze nemusia byť tehu testy pozitívne.