icon

Dočkali sme sa?

octaviagolf
11. dec 2017

Môžem byť tehu???
Dnes mám dostať menštruáciu..aj nepríde skúsim o dva dni zopakovať test..
Mali ste niektorá taký test a bola ste trhu?🤔

Dočkali sme sa?
nikusiak9
11. dec 2017

Ano ja

kpt
11. dec 2017

aj ja

brunettka89
11. dec 2017

Toto bol môj prvý test 30 dc 😉

xxxxxnnnnn
11. dec 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

derdia
11. dec 2017

Podla mna je pozitivny😀😊mozte sa tesit😀

cajchana
11. dec 2017

Jeeejo gratulujem, vyzera byt pozitivny 😉

l3yla
Autor odpoveď zmazal
vetva99
11. dec 2017

Veru veru, vyzera to tak, ce tam dusik je 🙂 Uz len si to daj potvrdit, aby sme mohli naplno gratulovat🙂

1bambinko1
11. dec 2017

@octaviagolf treba už len navštíviť gynekológa aby ti to potvrdil a vystavil tehotenskú knižočku 🙂

octaviagolf
autor
11. dec 2017

No neviem či ma neodbije že keď je tam slabá čiarka či aj on niečo uvidí.. skúsim zajtra ranajší moč..a možno bude silnejšia a potom sa objednám a dám vedieť či sa to potvrdilo .ale určite si prajem aby to tak bolo!!😀

fatima99
11. dec 2017

je tam vidno ducha, mala by si byt tehotna gratulujem 🙂 moze sa stat, ze tam nic nebude este vidno u doktora ale minimalne krvne testy ti moze urobit 😉

octaviagolf
autor
12. dec 2017

Skúsila som aj dnes lebo mi to nedalo 😊

petkaerdal
13. dec 2017

@octaviagolf
Ahoj,ja som mala nieco ,ako ty na prvej foto pred vcerom,akoby v strede biela ciarka,po bokoch ohranicena. Akoby presvitajuci kanalik,ako sa tu casto pise..
Dnesk som 10 den po ovu a toto dneska.
Ty si dneska kolky den po ovu? Mas pekny testik.. gratulujem

octaviagolf
autor
13. dec 2017

@petkaerdal ahoj ja som mala ovu 8.11
K dokimu idem až 4.1
Mám aplikáciu na telefóne a tá mi ukazuje 4tta 3dni...
Na obyčajnom teste je veľmi slabá čiarka stále a na tých lepších to pekne vidno tak hádam budem tehu.. veľmi by som chcela..
Držím palce nech sa aj tebe zadarí

petkaerdal
13. dec 2017

@octaviagolf
Ved ty to mas jasne pozitivne 🙂)
Co si myslis o mojom teste?
Tento bol rano a teraz som robila a nic ☹( ze by takto falosny?

petkaerdal
13. dec 2017

@octaviagolf 8.11??? Ovu?
Ha mam tiez v telefone aplukaciu...
Ovu podla teploty som mala
3.12- 16 den cyklu

octaviagolf
autor
13. dec 2017

Ja som si robila tiež dnes obyčajný a tiež bola slabá čiarka ako na tom prvom .. preto som už nerobila žiadny..
Skús si kúpiť citlivejší ja čo mám ten kde vidno pekné dve čiarky je myslím mama test..ten ukazuje pekne...
Ako písala jedna mamina v komentári vidíš akú mala ona slabú čiarku v 30dc...
Ale už keď tam tebe niečo vidno tak možno sa zadarilo držím palce a dúfam sa čoskoro pochváliš s dvoma //
Ja sama sebe neverím že by som mohla byť až kým mi to nepotvrdí lekár..lebo veľa mamičiek písalo že test ukázal že sú a neboli.. preto dáko tomu neverím aj keď by som veľmi chcela bábo...

brunettka89
13. dec 2017

@petkaerdal ak si mala posunutú ovu tak ako ja, až 19 dc a test som robila 30 dc, čiže o 11 dní a vidíš podľa foto aká bola čiarka slabá, najlepšie je robiť si ten istý test , ale tak obden, hcg stúpa každý druhý deň, na tom istom teste budeš vidieť najlepšie či je čiarka silnejšia, pridávam sem aj takú foto teda 😉, a test pepino z tesca kazetové za 1,80 asi.

xxxxxnnnnn
13. dec 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

petkaerdal
13. dec 2017

@brunettka89
Mam ten isty test samozrejme, tento mi vysiel dneska.
Predverom bol len duch,akoby bielo-seda ciarka na bokoch ohranicena,ale tomu som nic nepripisovala,kedze sa tu casto pise,ze testy „duchuju“ dbeska na obed toto... ale stale mam taky strach,ci to nieje chybny test 🙂

petkaerdal
13. dec 2017

Ovu som mala 16 den cyklu...@brunettka89

petkaerdal
14. dec 2017

@brunettka89
Dakujem za radu,testik bol robeny vcera.
Dnesny ranny nic,ani duch ☹(
Nechapem to,lebo ta ciarka az taka slaba nebola ☹ ze by vadny test?

octaviagolf
autor
14. dec 2017

@petkaerdal
Skúsila si inakši alebo ten istý.. cítiš sa byť tehu máš nejaké príznaky..
Ja som si tiež dnes robila dva testy a stále slabá čiarka..ja uverím až keď mi to doktor potvrdí dovtedy budem stále na pochybách a v strachu.. bábiku veľmi chcem...
Dúfam nemáme obe vadne testy 😯😯😯
Držím palce
Objednala si sa už k doktorovi?

xxxxxnnnnn
15. dec 2017

Ahoj, prosím vkladajte príspevky do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

petkaerdal
15. dec 2017

@octaviagolf robila som ten isty a aj iny nic ☹
Ked ty ciarku mas,bude to ok uvidis!

octaviagolf
autor
15. dec 2017

No ja čo som si robila tie testy co som ti pisala som ich hned hodila do kosa ked som videla ze ciarka je slaba..potom ked si naposledy pisala som sa isla do toho koša pozriet a boli na oboch testoch dve krasné čiarky...takze ja len v kutiku duše dufam ze mi to lekár len potvrdi a nejako sa budem snažit to kriticke obdobie prveho trimestra prežit lebo som v neskutočnom strachu ze sa nieco stane.