icon

Dočkám sa?

kafanka5
16. dec 2013

Ahojte zienky. My sa už snayime rok. Na zaciatku februara som v 4mes.potratila...tak sme si dali pauzu a isli sme nato znovu, Moj problem je nepravidelna mens.takže vypocitat ovulacne dni je velmi narocne dokonca nemozne. Chcem sa spýtat ...stalo sa niektorej z Vas...?..neviem kedy mam dostat mrchu..teraz je to 30DC. Velmi ma bolia prsia. Tlak...totalny. narastli mi. Aj muž si to vsimol. Silne bolesti v podbrusku. Nie stale.Vcera vecer... Dnes rano. Brutalita....ale...test negativny. Dnes som zacala trosku krvacat. Ziadna menstruacia. Len trosku krvi. Taky akoby priehladny vytok s toskou krvi. Myslite ze mozem byt tehu? Citala som, ze tento " výtok" znamena uhniezdovanie vajicka. ALe preco potom vysiel test negativny???:(((( Mate niektora skusenosti???? Dakujem 😲

amelie123
•
16. dec 2013

mozno je este skoro. moje priznaky bolipresne ako keby mala mrcha prist.test som robila na 35 DC. skus neskor. drzim palce🙂

monana
•
16. dec 2013

ahoj, ak ti mozem poradit, zacni si merat bazalnu teplotu, ja mam tiez nepravidelnu MS a ovulaciu si grafom presne urcim. Pridaj sa do temy grafy BT, tam ti kocky pomozu.

kafanka5
autor
•
16. dec 2013

Baby teraz som isla vysypat smeti a tam bol ten moj test..a je tam druha ciarka totalne slabucka....ale moc slabunka...Skusim o par dni, ale prosim Boha aby to vyslo.

nikolet_89
•
16. dec 2013

@kafanka5 ak si mala druhu ciarku hoci bola slaba ja osobne by som si rano spravila dalsi test drzim palce

sarracenia
•
16. dec 2013

@kafanka5 podla mna ti mozem zagratulovat 🙂 moj prvy test bol tiez negativny a ked som ho isla vyhodit, tak bola viditelna slaba druha ciarka...o tri dni uz bol test pozitivny hned

kafanka5
autor
•
16. dec 2013

Ona je vidiet len ked si test nahnem do svetla...bojim sa ze si to uz namyslam strasne

luba28
•
16. dec 2013

@kafanka5 drzim ti silno,silno vsetky prsty,aby si bola mamina,....

tichanska1
•
16. dec 2013

Ja som mala tie isté príznaky a test bol negatívny a o týždeň už bol pozitívny a na fotke vidíš výsledok 🙂 Tak ti držím pršteky nech ti to tiež vyjde ako mne 🙂

tonjadabik2
•
17. dec 2013

skus si neskor urobit dalsi test..a daj vediet..

22beba
•
17. dec 2013

ja to mam teraz tiež tak .. a test negativny kramy nikde musim si zabehnut ku doky az mam klud takto pred vianociami .. aj prve tehu som mala negativne testy a pozitývny som ho mala až v 7 tt 🙂 držim palce

zuzicek88
•
17. dec 2013

@22beba aj mna pobolieva v lavom vajecniku uz niekolko dni,najskor iba trosku,teraz uz viacej,aj bradavky ma pobolievaju,len sa bojim tak sledovat,bo aj minuly mesiac som si uz myslela,ze som tehu a nic,teraz mam mat zenske dni,den pred stedrim dnom,to by bol nadherny darcek pre mojho draheho aj pre celu rodinku,ach keby to tak vyslo na dve ciarky

kafanka5
autor
•
18. dec 2013

No baby sklamem Vas...najmä seba som...o den dosiel menzes. ..nevadi.....frcime nato nabuduce. ja sa snazim 5 mes....napisala som rok, ale bol tam aj potrat a pauza....