icon

Doktorka nevidela ani tehotenstvo, ani prichádzajúci menzes

lucia851
18. júl 2022

Dnes mi gynekológicka na pohotovosti povedala že nevidí ani menzes že by mi mal prísť lebo už mešká týždeň a nevidí ani tehotenstvo.Tak čo si o Tom mám myslieť?

Strana
z2
klarissa25
18. júl 2022

No treba ísť ku dr....rozmýšľam ze prečo si bola na pohotovosti....

lesana25
18. júl 2022

Že s takými blbostami nemáš čo chodiť na pohotovosť. Tam sa ozaj nechodí riešiť meškajúca perióda.

kate211
18. júl 2022

@lesana25 ked chces byt tehotna a chces mat istotu, aj na pohotovost sa uteka. To si este nepocula?

deti95060810
18. júl 2022

môžeš byť rada že ťa lekár neposlal do hája...

klarissa25
18. júl 2022

@kate211 🤦‍♀️

deti95060810
18. júl 2022

@kate211 tak to som ešte ozaj nepočula kvôli zisteniu tehu utekať na pohotovosť...

deti95060810
18. júl 2022

stresy?

slovenka753
18. júl 2022

@kate211 tak to som naozaj nepočula. Véd nemôže ísť na druhý deň ku svojmu Dr?

lucia851
autor
18. júl 2022

@klarissa25 ja som bola na gynekologickej pohotovosťi

lucia851
autor
18. júl 2022

@lesana25 ja som bola na gynekologickej pohotovosťi

lucia851
autor
18. júl 2022

@slovenka753 Nie lebo odišiel na dôchodok a druhý tan ešte nie je

martinaju
18. júl 2022

@lucia851 vsetci pochopili ze si bola na gynekologickej pohotovosti otazka je preco? po tyzdni co meska ms sa nechodi ani k obvodnemu gynekologovi idealne je pockat dlhsie aby bolo nieco vidiet tak skoro nemusi vidiet nic.
Ak si mala nejake tazkosti ok ale ak nie tak zbytočne chodis na potovost a potom ze su vsetci velice prijemni aj keď dovod na pohotovost je. Ak je test pozitivny tak treba počkať alebo si zavolať svojmu gynekologovi (pripadne ist sa objednat zastupujucemu) idealne pockat aspon 2 tyzdne.

lindous
18. júl 2022

@lucia851 Tuším si sem nedávno písala, že si brala antibiotiká a stále sa preliečuješ z nejakých gyn problémov, takže by som povedala, že presne toto to je, vie to rozhádzať cyklus, nie sme stroje ...

tehotna40
18. júl 2022

Písala si v inej diskusii, ze su u vás zavreté lekárne, pri pohotovosti určite nejaká bola, mala si si kúpiť ten test... lebo v skorom štádiu na sone nemusí byť vidno... alebo potom tehotná niesi a treba hľadať príčinu meskajuceho menzesu.. veľa zdravia

martinaju
19. júl 2022

@tehotna40 no ok ja som predpokladala ze test robila 🙈 boze a potom ked clovek pride s nejakym problemom na pohotovost tak su od zaciatku “prijemní” že sa mi chce vracat ale tak ok asi sa prestavam čudovať.
A isto v pondelok nie je nikde otvorena lekaren, ved ta diskusia prva bola okolo 13stej. Nikde nie ne drogeria. Dokonca ani v nemocnici nie je lekaren. A ta nemocnica je asi tiez na dedine ved aj posrate tesco a kaufland ma nejake testy. Sice neviem ake ale tak po 5 dnoch meškania by to ukazal aj najhorší test na trhu.

lucia851
autor
19. júl 2022

@martinaju asi keď mi robila hcg z krvi tak neviem či by som es5mojla byť tehotná.Ja mám už 2 týždne nepríjemné bolesti v podbrušku a som už na nervy z toho

klarissa25
19. júl 2022

@lucia851 však ale kvôli čomu si tam bola ? S takýmito vecami sa nechodí na pohotovost

veronikaszabova
19. júl 2022

@klarissa25 tu je skoda kazdej rady...

lucia851
autor
19. júl 2022

@klarissa25 lebo mi to meška už týždeň a mám furt hnusne bolesti podbrušku.A doktorka povedala že nevidí že by mi mal menzes prísť ani tehotenstvo.tak potom čo mám robiť

martinaju
19. júl 2022

@lucia851 tak bolesti si mala dva tyzdne a vcera este ked ordinuju lekari si sa rozhodla ze radsej pockas na pohotovost. To uz je prva nepochopitelna vec. Dalej 5 dni meška ms tak si spravim test a potom riešim ďalej. Ak ti teda brali krv na hcg tak kolko bolo? To ti napovie ci mozes alebo nemozes byt tehotna.

martinaju
19. júl 2022

@lucia851 riesit so svojim gynekologom

lucia851
autor
19. júl 2022

@martinaju doktorka mi nepovedala koľko bolo to hcg

lucia851
autor
19. júl 2022

@martinaju že menej ako 2 bolo hcg že negatívne.Ale ja každé ráno vraciam,boli ma podbruško ,hlava má boli.Ja už neviek

martinaju
19. júl 2022

@lucia851 no tak ak je hcg 2 tak je to negativne a nie tehotna byt nemozes. Existuje aj falosna gravidita. Potom to môže byť iny problem a ten treba riešit so svojim gynekologom nech ti pichne vyvolavačku a pozrie čo to môže byť. Vracanie a bolest hlavy ako aj bolest podrbuska nemusi byt priznak tehotenstva a teda ty mas potvrdene ze tehotna nie si

martinaju
19. júl 2022

@lucia851 ak ta kazdy den boli hlava a vracias tak zavolaj svojej obvodnej lekarke/lekarovi.

lucia851
autor
19. júl 2022

@martinaju neboli ma každý deň len včera ma bolela a dva krát som zvracala a dnes má boli trochu a raz som zvracala Mňa viac sere ten menzes že ho ešte nemám a boli ma to brucho každú chvíľu z toho

buberova
19. júl 2022

A nerozmýšľala si o návšteve psychológa? Možno tam je príčina tvojich problémov

veronikaszabova
19. júl 2022

@buberova ona berie antidepresiva

klarissa25
19. júl 2022

Tak toto je iný prípad sa mi zda

Strana
z2