Domáci krvný tehotenský test

kf23
14. mar 2024

Ahojte dnes ráno som si robila krvný test.
Mešká mi dnešným dňom 12 dní mrcha.
Objavila sa mi tam druhá čiarka ale nie úplne silná no viditeľná. Vidím ju síce voľným okom ale nieje úplne silná. Snažila som sa ju Vám sem odfotiť ale mojim mobilom to nejde.
Tak isto som si aj z ranného moču robila paličkový test kde tak isto vyšla druhá slabá no viditeľná čiarka. Stretli ste sa s tým niektorá? Ďakujem. Objednaná ku gynekológovi som až o 2 týždne (lebo dovolenka)

laurelika
14. mar 2024

@kf23 Skús spraviť zajtra ráno z ranného moču,ak si tehu,čiarka sa bude stmavovať 🙂

michaela789
14. mar 2024

@kf23 na 12. deň meškania by už mali byť riadne palice 🤔 si si istá dátumom ovulácie a že ti naozaj mešká menzes už 12 dní?

kf23
autor
14. mar 2024

@michaela789 18.2 mi podľa kalendára ukazuje ovuláciu.
Napríklad. Včera som si robila tehu test a bol negatívny. A dnes ráno už som videla čiarku slabú.

michaela789
14. mar 2024

@kf23 kalendár nie je veľmi spoľahlivý, to len vyráta nejakú pravdepodobnosť ale či si vtedy naozaj aj ovulovala už asi nezistíme. Mohla sa ti posunúť ovulácia a s ňou tým pádom aj dátum menzesu... takže možno nemešká 12 dní ale menej, to by vysvetľovalo prečo je čiarka ešte slabá.
Otestuj zajtra/pozajtra. Ak bude silnieť tak si tehotná. Ak nie, tak to bol asi len planý poplach alebo biochemické.

bykaterina
14. mar 2024

urcite urob zajtra klasicky test. a pozor ak budes mat // urcite smer DR aby sa potvrdilo riadne tehotenstvo aby to nebolo ( mimomaternicove , alebo biochemicke )

kf23
autor
14. mar 2024

@michaela789 nieje spoľahlivý to je jasné. Nejdem sa hádať. Mohlo sa mi to poposúvať. Aj ovu aj ms . Skúsim zajtra. Ale veru zle mi je dnes od rána ako som vstala(čo je u mňa divné lebo nebýva mi takto)

kf23
autor
14. mar 2024

@bykaterina ku dr som objednaná až o 2 týždne. Takže ak by aj silneli čiarky, musím počkať až po jeho dovolenke

majamat
14. mar 2024

@kf23 vdaka bohu, ze niekto mal rozum a doslo mu, ze na foto nevidiet druhu ciarku. vies, casto tu vidat rpispevky typu - vidite tam nieco? ty si pochopila, ze fotak to skresli a nema vyznam pridavat taku foto, ale tie dalsie su slepe, lebo nevidia, ci tma ciarka je a aj nevidia, ze fotka ciarksu skresli.

ale k veci. pockaj par dnia otestuj znovu, je tu canca, ze si mala v skutocnosti ovulku neskoro,tiez si mohla mat viac zriedeny moc. no sanca je uz mala.
ide o to, ze po 12dnoch meskania by to uz malo byt jasne viditelne, mnohe testy robia duchov aj u zien, ktore tehu nie su. HCG sa zacina vylucovat individulane, u niekoho mozu byt hladiny hned vysoke, u niekoho su nizsie, ale v zasade duch sa objavuje uz na nejaky 10den urcite. su zienky, co mali uz okolo 7-8dna, ty si par dni potom, preto tu este je sanca.
drzim palce.

bykaterina
14. mar 2024

@kf23 určite ho niekto zastupuje

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre