Nehľadajte duchov

evulienka_1
8. nov 2023

Ahojte no mne už od soboty ukazujú testy 2 čiarky aj keď jedna slabucka no ružová a viditeľná hneď voľným okom no len že dnes prišla presne na 28 deň ms ...No nedalo mi to tak som spravila teraz cca hod dozadu a hneď sa objavila aj druhá čiarka ...No mala som doma aj test z krvy a ten je negatívny ...tak babi kašlite na to keď nemeška aspoň pár dní je to zbytočne sa tak stresovať ....Dávam foto dnesnych testov aj toho krvného

isadoraisa
8. nov 2023

@evulienka_1 no dobre no

tehotna40
8. nov 2023

@evulienka_1 kľudne si mohla mat biochemické. A krvný mi príde moc napity. Ale tiez som zastancom robenia testov az po meskani, sama som sa nie raz takto stresovala. Držím palce do budúcna.

belllinka
8. nov 2023

Ved to mohlo byt biochemicke.

anjelicek26
8. nov 2023

Vacsina duchov je realnych, len kazde tretie tehu konci este pred terminom MS... zle delenie buniek, zle uhniezdenie, hovori sa tomu biochemicke tehotenstvo... preto sa ma testovat az po, clovek sa vyhne sklamaniu. A ano je mi jasne, ze to nikto nedodrzuje a chce to vediet co najskor (vratane mna...)

majamat
8. nov 2023

ja uplne chapem zeny, ked si robia test tak skoro, no nechapem reakciu na vysledok.

za kazdu cenu najst ducha a dat si to potvrdit na MK. tomtuto nerozumiem.
duch nic neznamena, resp znamena - bud je to negativny test, alebo pozitivny s tym, ze casom sa druha ciarka ukaze. je tu sice aj moznost biochemickeho tehu, ale aky ma vyznam potvrdit biochemicke, pricom je to tehu, ktore sa ani poriadne nezacne a uz skonci.
jednoducho ak je tam duch, vysledok je neisty, treba testovat neskor a nie hladat duchov na MK.

luciah187
8. nov 2023

@majamat niektore maju na to dovod - lieky, ine zdravotne problemy, mozne rizika, vysetrenia nezlucujuce sa s tehotenstvom a taaak

majamat
8. nov 2023

@luciah187 tak ale nikdy nie je dovod robit test tak skoro, ako sa robi. no mne toto nevadi, mne vadi, ze tych duchov za kazdu cenu chcu najst.

ak je dovod vediet tehu skoro, aky ma vyznam robenie testu a negativnym,a lebo neistym vysledkom? co to dokazujee? co sa tym zmeni? nic. taka zena nema na vyber, musi jedine pockat a overit tehu neskor.

a teda co sa zmeni tym, ze da test na MK a 10zien ejj tam napise, ze asi vidia ducha.

luciah187
8. nov 2023

@majamat tak ja napr idem buduci tyzden k zubarovi a budu mi robit rontgen, napriklad. Alebo niektore si musia nasadit lieky na udrzanie, myslim, ze take dovody su.
A nezmeni tym nic, ale nema to komu povedat a psychicky jej pomoze sa s niekym o to podelit. Nevidim na tom nic zle.

majamat
8. nov 2023

@luciah187 nechapes.
ak by si mala takyto test a podes na rtg, ci potrebujes nasadit lieky. urobis to koli takemuto vysledku a 10 zenam na MK ktore mozno nieco videli, pricom dalsich 10 nic nevidelo?

keby is na jej misete, ze ams takyto test a ides buduci tyzden k zubarovi. tak si buduci tyzden urobis test predtym nez pojdes k zubarovi - rano a bdues vediet an com si. o tyzden, ci hoci o 5 dni, ak tento duch neico zanmena, ciarka bude silnejsia a riesenie bude jasne.

bejbs123
8. nov 2023

@majamat stotoznujem sa s tvojimi nazormi

@luciah187 Pokial to potrebuje niekto vediet skor kvoli tabletkam,odporucam zbehnut do labaku (napr unilabs) za 6€ mate presny vysledok a clovek nepotrebuje byt odkazany na nazor zien z MK,ci vidia alebo nevidia ducha,vela zien vyhodi daleko viac penazi za nekvalitne testy a vysledok nejasny,po meskani ms vam uz vysledok ukaze akykolvek test

luciah187
8. nov 2023

@majamat ale chapem.
co ak by som sla k zubarovi zajtra? Ved to bol len priklad.
Ked vam to vadi, nepozerajte tie prispevky, nereagujte, ignorujte. Nikto vam nekaze to vnimat.
Ludia robia horsie veci ako toto.

luciah187
8. nov 2023

@bejbs123 to s tym labakom som nevedela

majamat
8. nov 2023

@luciah187 tak by aj tak nevedela, ci moze ist na rtg na zaklade takehoto vysledku. pred rtg sa nepytaju len to,c i je zena tehu,a le aj to ci realne byt tehu moze.
ak je moznost, ez tehu je, jednoducho enma podstupit rtg.

trvam stale na tom istom, tento vysledok jej nepovie ci je tehu,a lebo nie je, ci rtg podstupit moze. tento test nema vplyv na to, ako sa rozhodne dalej ci uz pri rtg, alebo liekoch pre tehulky.
a akosi nechapes jednu vec. ja netvrdim, zesi test robit nema. precitaj si moj prvy prispevok - tusim hned prvu vetu. nech si ich urobi aj 10. ja nechapem to,c o pokracuje potom po urobeni testu.
ja tvrdim, ze nema vyznam vystavovat to na nete a hladat duchov, vyznam am zopakovat test.

kkovacovak
8. nov 2023

@evulienka_1 myslím že to že im to tu povieš aj tak nepomôže. Majú to napísané v pribalovom letáku a dokonca lekári radia testovať až týždeň po vynechanej ms. Nerozumiem tomu. Ignorujú podmienky za akých sa má testovať a potom tu riešia duchov a hovadiny. A obhajovať sa tým že berú lieky, idú na RTG je tiež blbosť. Môžeš byť tehotná a test ti neukáže. Ja som bola a aj tak som mala dlho po MS test negatívny.

luciah187
8. nov 2023

@majamat to ze ty to nechapes a mas iny nazor je cisto len tvoja vec, nikto ti to neberie. Napis teda adminovi, nech zrusi celu skupinu, lebo ty v tom nevidis zmysel.
Prepac, necitala som tvoj prispevok cely, lebo ma to az tak nezaujima. Ake jednoduche, nezaujima ma, necitam. Nechapem mam iny nazor, odchadzam zo skupiny.
Mame slobodu slova, prejavu, rozpravat/pisat si mozu baby o com chcu. Kazdeho vec. Idem robit nieco prospesnejsie, pretoze si mozem vybrat co chcem robit 🙂 pekny vecer

luciah187
8. nov 2023

@kkovacovak ano je to v pribalovom a aj tak ma niekto proste potrebu to riesit. A ak to niekoho druheho zaujima a chce tomu prvemu pomoct, tak to riesi s nim. Ak nechce, scrollne dalej. Peace

kkovacovak
8. nov 2023

@luciah187 ja také príspevky neriešim ale tu je téma o tom nech to nerobia tak preto píšem

majamat
8. nov 2023

@luciah187 mam slobodu slova a prejavu, preto aj ja mozem pisat co chcem.
toto sa jednoducho neda prehaliadat. jednoducho postradam logiku, v tychto prispevkoch.
a keby to tu nebolo niekolkokrat denne.

prispevky sa pisu koli tomu, ze hladam odpoved., na tieto prispevky odpovede nie su.

majamat
8. nov 2023

@luciah187 a veru, ked uz o to ide, ty nesuhlasis s prispevkom, ty by si tu podla tvojej teorie nemala pisat. aj s autorkou suhlasim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre