icon

Dostanem ešte menzes?

bejkidielko
28. jan 2014

Viem ze tychto tem bolo neurekom..nesledujem to. Pisem preto ze som uz zufala a neviem na koho sa mam obratit.
Od 17.beriem anti. Viem sprostost,ale lepsie ako v 27tich byt tehu🙂
Menstruaciu som mala poslednu 23.decembra. od vtedy pijem alchemilkovy caj.
Pomohol vam? Strasne mam nafucane brucho,myslim ze vybuchnem, hlavu vo vlasoch mam celu zapalenu a vyhadzanu.
Ale to ma ani nestve. Co myslite dostanem menzes,alebo co mam preto spravit.?
Niekto radi tak niekto tak. Niekto radi vyvolavacku, iny vydrzat....???

billam
28. jan 2014

@bejkidielko najlepšiu odpoved ti dá gynekolog...vyluci, alebo potvrdí tehotenstvo...btw.a prečo lepšie ako byt v 27 tehu? Ved máš dávno vek na dieťa

bejkidielko
autor
28. jan 2014

Tam je chyba malo tam byt ako v 17tich tehu.
Mam 25.
A tehotna nie som. Urcite.

billam
28. jan 2014

@bejkidielko v tom prípade ti pichne vyvolavacku

billam
28. jan 2014

@bejkidielko to, že ti asi mešká ms môže mat rôzne príčiny...prechladnutie, úbytok váhy, cysta....ťažko ti takto poradiť...lekár ti spravi sono a bude presne vedieť, čo sa deje - môže ísť aj o anovulacny cyklus a ms nedostanes...ale ak beries ant. tak by si mala ísť čo najskôr k lekárovi a povedať mu, že si počas pauzy nedostala...

adeala
28. jan 2014

@bejkidielko na vyvolávačku je zbytočne skoro. Z toho, čo si písala neviem, či si HAK už vysadila alebo nie, ale ak si vysadila, tak tam si môžeš na prvú MS počkať aj pol roka a ak nie, tak sa bežne stáva, že po tom, čo dlhodobo užívaš HAK ti niekedy MS vynechá.

bejkidielko
autor
28. jan 2014

Ahojte. Dakujem za odpovede. Vysadila som anti z vlastneho rozhodnutia. Posledne sono som mala dobre

linda20111
29. jan 2014

@bejkidielko Dost chaoticky si napisala tvoju otazku, az podla posledneho tvojho prispevku som pochopila ze si vlastne vysadila antikoncepciu a nedostala si menzes. Ved to je uplne normalne, telo potrebuje nejaky cas kym nabehne na pravidelny cyklus, potrebuje sa spamatat z mnozstva hormonov ktore antikoncepcia obsahuje. Ja som po vysadeni nemala menzes skoro 2mesiace a moj doktor mi zbytocne nepichal ziadnu vyvolavacku, vysvetlil, ze vsetko ma svoj cas.. Tym ze si vysadila antikoncepciu sa ti poblaznili hormony, preto mozes mat horsiu plet a mastne vlasy, to sa da do poriadku po niekolkych mesiacoch. Musis byt len trpezliva. Inac ja si nemyslim ze to ze si brala antikoncepciu je sprostost, myslim ze to bolo zodpovedne rozhodnutie pretoze si sa chcela chranit pred otehotnenim kedze si babatko este neplanovala.

bejkidielko
autor
29. jan 2014

dakujem Linda. Si zlatá. Velmi mi pomohla tvoja odpoved.
Aj ty si mala brucho ako pred výbuchom ? 🙂

bejkidielko
autor
2. feb 2014

ahojte baby, dostala som menštruáciu.
Pomohol mi alchemilkovy cas a miera nádeje, že dostanem krámy. Som chudšia, dokonca krajsia 🙂 - to sa len tak citim 🙂