icon

Dôveryhodnosť testu 3 dni pred menzesom

21. okt 2023

Ahojte, chcem sa opýtať na vaše skúsenosti-názory ohľadom skoršieho testovania. Mám 3 dní pred MS a už 3 dní pociťujem neustáleho pocitu na vracanie, trápi ma to posledné 3 dni aj prsia ma bolia na dotyk a je mi neustále zima,mám stále zimnicu.Neviem ci som chorá ale pre istotu som si urobila teraz večer test -baby top test ale bol negatívny. Preto sa k vám obraciam pre radu či je to na 100% že tehotenstvo môžem vylúčiť a ak sa mi do par dni nepolepší môžem ísť k lekárovi? Ďakujem za všetky odpovede.

dzulli1980
21. okt 2023

Keď už chceš testovať pred očakávanou ms, rob ho z ranného moču - ten je najkoncentrovanejší ... počkaj do ms, potom testuj, ak nemáš posunutú ovuláciu, už by minimálne náznak // mal byť.

zuza265
21. okt 2023

Tehotenske priznaky su dosledkom narastu hcg. Cize napr nevolnosti - ak ich mas z tehotenstva, tak by to test ukazal. Skor mas niecim podrazdeny, pokazeny zaludok alebo si nieco chytila🤗

msnesquik
21. okt 2023

Mne ukazal test 2 dni pred ms...bola tam velmi slaba ciarka, ale bola

zenulkaaa
21. okt 2023

Mne ukazal 4 dni pred ms. Ciarka takmer neviditelna ale bola tam. A prve tyzdne tehu mi bola stale zima, som tiez myslela ze som chora, ale nie.

autor
21. okt 2023

@dzulli1980 Oki teda tak nič,v pondelok zbehnem k lekárovi ak to neprejde

ivkav5
21. okt 2023

Mne vyšla napr. jasná čiarka už 6 dní pred očakávanou ms 🙂

dianka3
22. okt 2023

Mne ukázala slabunka čiarka v deň Ms

zuzkacik4
22. okt 2023

Tak velmi zalezi, kedy bola ovu...mne 2x ukazal test 6dni pred ms a 1x mi test ukazal (a aj to len slabeho ducha) az ked mi meskala ms 3dni...

autor
23. okt 2023

@zuzkacik4 no ved teraz to mam horšie lebo mam len jeden vajcovod tým pádom aj menšiu šancu. Ale asi som ochorela lebo aj zvýšenú teplotu som mala,ďakujem ti za odpoveď