Tiež tam dačo vidím.... Ale 15dpo už musí byť test silnejsi. No neviem, na tento pepino som počula sťažnosti. Mne krásne ukázal test od Dr. Max. Skus ešte iný test....
@ailiba ja som včera robila test a bola som 6DPO , viem že je skoro na test ale mala som navyše , nakoľko ma bolia bradavky veľmi, mala som takú zimnicu (chorá nie som) tak som vyskúšala , niečo s ako zdalo na teste , ale neviem
A autorka vidím tebe niečo na teste držím palce aby silnela 🙂
@summersunny94 no áno, je tam krásny dusik💗... Aj keď teda 6dpo mi príde fakt skoro. Ešte určite testu o 2 dní. Gratulujem a pevne verím, že bude silniet🙏👍
@ailiba ďakujem tiež si nemyslím, že to bude tehotenstvo asi len obyčajne mešká chcela som len počuť názor..
@summersunny94 ďakujem aj ja tebe 🙂
na 15dpo je to prilis slabe uprimne :( Tam uz clearblue 2-3 ukazuje a vacsina ma dialnice, ja ti neviem...
Uvidíš, ešte by som sa pretestovala ale teda neskôr a ak , tak bude asi najlepšie, ak sa zastavíš u lekára
ja som to mala podobne ze v case menzesu som dostala len bolesti brucha a nic tak biely vytok bolestive prsia a nakoniec sa mi potvrdilo tehotenstvo hned prvy mesiac teda 4ty tyzden 🙂
Tiez si myslim, ze je to slabe ale kazdopadne drzim palce 🙂
Ja tam nevidím nič a tie príznaky môžeš mať pred MS aj
@christinka1 ok 😃
A neskúšala si znovu testovať? 🙂

Nieco sa tam akoby crtalo..je to pepino test..ak si ozaj 15 dpo tak podla mna ciarka je dost slaba...ale drzim palce. Zopakuj inu znacku alebo o dva dni