icon

Druhý deň mi mešká menzes, no príznaky nemám žiadne

danielitkaa
9. okt 2020

Zdeavím baby , 2 dni mi mešká, no príznaky som nemala extra žiadne trosku bolesť v oblasti krížov , a citlive bradavky no na dotyk sa mi to zdá byť v pohode . S manželom sa snažíme o babo už 8 mesiacov posledne dva cyklusi som mala na čas dr mi nasadila clostibegyt bola som na ultrazvuk povedala mi ze mam na kavej strane pekny folik ale len na jednej strane , (mala som prioblem s ovulaciou) no vraj clostik zabral a na jednej strane som mala folikul o velkosti 16mm , nato mi dala duphaston povedala kedy sa mame snazit a po ovulke som mala zacat brat ten duphaston 2x1 tab, dobrala som v podstate 10dni cele balenie , a momentalne teraz vecer mam len pocit ako by mi neco pichalo v bruchu ja mov na sebe nebadam nic ale menstruacia nedosla a stale mam smad a sucho v ustach , no tehu testy vysli negativne chcem počkať ešte aspon 8dni a spravím test myslite že možem byť v tom?

rachel36a
9. okt 2020

Pri dvoch dnoch meskania este ziadne priznaky vacsina zien nema...tie sa prejavia ked zacne hcg riadne stupat

danielitkaa
autor
9. okt 2020

@rachel36a ďakujem ❤️ nevyznám sa ešte som nikdy tehotná nebola preto budem rada za každý komentár ❤️

rachel36a
9. okt 2020

@danielitkaa ja mam trochu skusenosti 😆bola som tehu 7 krat

ola101
9. okt 2020

Ešte je podľa mňa dosť skoro na nejaké tie príznaky, predsa len sú to dva dni. Ešte budeš musieť počkať a buď test vyskočí pozitívne alebo nie