Duch alebo falošný duch na teste
Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊

@rubian na to sme tu! 😊presne zavolajte podľa mňa. Budete si istejšia 😊
@summersunny94 tak som volala lekárke mam prísť ďalší štvrtok ráno. Tak snáď dovtedy nepride MS🙏 počkám s testom do zajtra budem mat ešte jeden tak potom niekedy až po víkende asi spravím lebo mi už z toho testovania prepne 😂
Inak baby myslíte že teraz môžem behať? Začala som 2 mesiace dozadu behať a teraz neviem ci môžem ísť alebo radšej nie aby som nejako neznížila šancu že to vyjde..
@rubian podľa mňa MS nepríde isto niekoľko mesiacov teraz už, a čo sa týka behanie ... neviem no ja som mala rizikové tehotenstvo bola so aj z práce PN, takže ja som nemohla vykonávať žiadne namáhavé fyzické práce, ani šport, alebo dvihanie ťažkých predmetov nič také. Skúste sa radšej spýtať lekarky, lebo určite pohyb v tehotenstve je zdravý- to som aj ja musela sa hýbať a chodiť často na prechádzky, ale každá tehulka to ma iné. Radšej sa spýtajte lekarky, keď pôjdete ten štvrtok ku nej. Dovtedy by som radšej beh na chvíľku odložila, aby som bola pokojnejšia čo sa toho týka a bola istejšia 😊
@rubian pohyb a sport, pokial nie je rizikove tehotenstvo je super vec, ja som pred tehotenstvom behavala aktivne a vela ale potom uz som zial musela prestat, lebo pri behu mam vysoky tep a neodporuca sa, aby bol tep vyssi ako 140 bpm a to ja mam daleko viac pri behu, takze som toto skipla 🙂 a napokon mi lekar v 1t zakazal, takze az teraz v druhom som zacala kus "sportovat"
@rubian no ako? 😊
@petamich ja mam garmin hodinky a mam posledne dni dosť vysoký tep aj sa mi zoči hlava tak myslíš ze preto? Ale vzdy len ráno po káve úplne na odpadnutie. Radšej počkám do štvrtka a zatiaľ budem chodiť len na prechádzky. Aj tak sme každý deň tak 2 a pol hodky na prechadzke so psom.
@summersunny94 ja som na vás presné myslela ze budete čakať 😂💕 krámy zatiaľ nikde, test som musela objednať lrbo nemali takzr dnes poobede spravím 😂 hneď píšem.
@rubian no jasné som nedočkavá s Vami heh 😂😊 oki dajte vedieť 😊
@summersunny94 baby tak ja uz neviem ☹️ poobede som si robila opäť ten Clearblue ktorý mi zatiaľ ukázal najkrajšiu čiarku ale je snehobiely ☹️ vôbec nič.. Predtým som ho síce robila z ranného moču ale to bolo naposledy v pondelok ☹️ mam teda počítať že nič? Skúsim ešte zajtra ráno lebo teraz bol aj dosť priesvitný ten moc a nebolo ho veľa... Ale po 4 dňoch by mal byť silnejší aj počas dňa ci? Plakať sa mi chce
@petamich mala som dostať v pondelok čiže 4 dní alebo 5 neviem ako sa to presne pocita... Kedy som mala ovu neviem presne snažila som sa mco nesledovat, ☹️ takže myslíte že proste sa to neudržalo a príde MS? ☹️ Ale tak moc bol dsot triedený ja dosť pijem tak mam malicku nádej ešte ☹️ ale asi zbytočnú co?
@rubian na 5 den meskania uz (z toho co som tu videla) a z vlastnej skusenosti byvaju tie ciarky jasne pozitivne a HCG uz by malo byt dost, aby test vysiel kedykolvek pocas dna, stale ale kazda sme ina a zrejme sa to neda porovnavat (kadeake pripady som tu citala 😃), ja som v den meskania MS mala viac nez jasne plus (clearblue som robila a ten mal plus nie dve klasicke ciarky) ale to sa neda takto porovnavat, kazdemu moze HCG stupat inak, jasnejsie by uz ale mali byt ale to je len moj nazor
@rubian skúste zajtra ráno ešte spraviť to ma ale moc mrzí že teraz len 1 čiarku ukazalo. 😣Mne naozaj test ukázal 2 čiarky až po tom ako som bola takmer mesiac a pol už tehotná . Takže všetko je možné
@summersunny94 som čakala na vás komentár som dúfala ze tu bude aspoň malinka nádej.. Uvidíme ráno.. Ešte stále mam malicku nádej síce už mooooc malú ale lepšie ako nič.
No mňa hlavne metie a štve to ze v pondelok celkom pekná čiarka a dnes takto. Ale zas som veľmi veľa curala dnes lebo stále behám na záchod posledné 2 dní rak nemôže to byť aj preto ze prefiltrovany je ten moc príliš? Ja cez deň aj dosť tekutín pijem... No uvidíme ráno že čo ☹️ snáď aspoň niečo slabe tam bude...
@rubian jasné, že nadej je treba spraviť hneď ráno test. Moc Vám to prajem 🙏 tieto poobedňajšie testy zvyknú aj dost ženy oklamať.
@summersunny94 tak ranný taky istý ako včera ☹️☹️ nič. Zdá sa mi ze tam vidím nejaký tieň ale to je asi len moja predstavivosť.... Asi sa teda môžem psychicky pripravovat na to ze sa babo neudržalo že ☹️
@rubian tak ak tam niečo vidite tak tam niečo je, skúste ten test poslať ak ho máte, neviem no snáď bude všetko v poriadku vo štvrtok idete ku tej lekárke však?

@dzejdzej90 vy ste zlaticka 😂😘 dakujen moc za tu podporu som uu skoro stratila nádej ale vy ste mi ju opäť dali. MS ale stále nikde a aj bolesť brucho ustúpila po včerajšku tak moc dúfam.. Asi tak ci tak zavolám doktorke sak za opýtanie nič nedám keď tak ma aspoň objedná..