icon

Duch alebo falošný duch na teste

rubian
21. feb 2021

Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊

Duch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na teste
rubian
autor
27. feb 2021

@summersunny94 neviem ale ci to uu nie je moja fantázia.. ☹️ Úvidim musím to nechať tak.. Aj ovi štvrtok. Snáď dovtedy nepride MS...

summersunny94
27. feb 2021

@rubian no niečo slabunkú vidím aj ja ach kiežby vám to vyšlo moc Vám to prajem. 🙏😊Takže do štvrtku už nejdete testovať? A MS už mešká však?

sense
27. feb 2021

@lienka.7 to máš ale ovulacne testy nie tehu testy

rubian
autor
27. feb 2021

@summersunny94 ďakujem moc 💕🙏 ano meska už od pondelka... Uz tomu moc šancí nedávam ale tak budem čakať. Snáď nepride do štvrtka MS a uvidíme co lekárka povie no..testx už nebudem len mi to ničí psychickú a to určite neprispieva zdraviu

jasmika
27. feb 2021

@rubian keď čítam tvoje komenty akoby som seba tento týždeň videla. Presne tak isto som mala, čiarky úplne slabé už som sa fakt začala z tým zažívať že asi budem tehu.. A bum zrazu včera menzes prišiel... Sme mali riadne rušný týždeň tento. Sami nie sme si istý ci chceme bábo teraz.... Ale aj by sme chceli ale dnes do takej doby človek ani nieje si istý... Ale tak ma to pismelilo, že asi by sme sa mohli skúsiť posnažiť (doteraz sme si iba sem tam nedali pozor)... Veľmi ti držím palce aby ti to vyšlo ❤️🍀

rubian
autor
27. feb 2021

@jasmika no my sme snažíme už skoro rok takže sme sa už troska aj začali tešiť.. Tak uvidíme ako to nakoniec dopadne

summersunny94
27. feb 2021

@rubian rovnako dúfam s Vami aj ja že MS Vám nepríde už, a nezvykne teda takto meškavat ms však? A ešte keď ste písali , že ste mali krátke špinenie na 21 a 22 DC to by mohlo byť ako uhniezďovanie. Už len čakať čo povie teda doktorka vo štvrtok a verím že povie len tie najlepšie správy. 🙏 moc Vám to prajem ešte keď píšete, že sa už rok snažíte o dieťatko tak Vám silno držím 👊👊👊

rubian
autor
27. feb 2021

@summersunny94 až takto mi zatiaľ nikdy Nemeskal....tiet si myslím ze to bol o uhniezdovanie otázne je ci aj úspešne no.. Uvidíme. Snažím sa myslieť pozitívne a mysliet na iné veci. Dám vedieť keď budu nejaké novinky 💕🍀

summersunny94
27. feb 2021

@rubian presne treba myslieť pozitívne, negatívne myslenie ešte nikdy nikomu nepomohlo. Oki dajte vedieť hneď ako pojdete od doktorky, budem čakať a dovtedy budem na Vás myslieť, aby dopadlo všetko len najlepšie a aby sa šťastíčko na Vás obrátilo po toľkých mesiacoch snaženia sa 🙏👊😊

rubian
autor
28. feb 2021

@summersunny94 ďakujem za tu veľkú podporu 💕🙏🍀

summersunny94
28. feb 2021

@rubian naozaj nemáte za čo 😘 príznaky máte stále? 😊

rubian
autor
28. feb 2021

@summersunny94 no dosť som unavená a toči sa mi hlava. S chuťou do jedla je to lepšie ale stále to nie je ono. Plus mi je hrozne teplo stále, ale neviem ci to je nejaký príznak

rubian
autor
28. feb 2021

Plus ešte biely výtok (nič ma ale neboli)
A hlavne žiadne príznaky PMS ktoré mávam uz5 dní pred MS bežné a dost výrazne...

rubian
autor
1. mar 2021

@summersunny94 tak MS stále nemám tak ešte stále dúfam 🙏

summersunny94
1. mar 2021

@rubian neviem prečo mi neodoslalo správu som Vám aj odpísala, zvláštne. Tak to je super keď príznaky máte stále a keď MS stále mešká. A to by bola teda ozaj náhoda keby práve teraz, keď Vám vyšli pozitívne testy , že by ste prvýkrát nemali PMS. Veľmi na Vás myslím aby štvrtok dopadol na 1* 😊🙏👊

rubian
autor
1. mar 2021

@summersunny94 no pruser.. Lekárka neordinuje až do 15.3. Mi zrušila termín asi sú v karantene ☹️ takže najskôr nejak 16.3. By som mohla ísť. Na proazi to nevydržím tak dlho. Skúsim si vybaviť niekde inde žeby ma pozerali alebo neviem...

summersunny94
1. mar 2021

@rubian áno skúste tak povedzte že si myslíte že ste tehotná a mali by vás niekde zobrať keď poprosite. A nikto ju nezastupuje?

rubian
autor
1. mar 2021

@summersunny94 nie nezastupuje... Akútne prípady v nemocnici. Bývam v menšom meste... Ale sú tu aj iní lekári tak skúsim, prinajhoršom pôjdem do BA.. Bojim sa hlavne toho ze keby začnem napr spinit tak ci to budú krámy aleho sa niečo bude dosť čo budem musieť riešiť. Tak chcem vedieť na com som. Zatiaľ teda sa nič nedeje.. Ach jaj sa to komplikuje..

lienka.7
1. mar 2021

@rubian treba ist do nemocnice... povies ze si mala pozitivny test a necitis sa ok. Odporucam povedat ze zle, aby sa s tebou bavili vobec.
Ja som mala krce na zaciatkuna hned som sla, doktor bol vtedy na dovolenke 3 tyzdne akurat 😱😱😱
Mi vzali krv, pozrela ma lekarka a ze ano... 5-6 tt mi napisala do papierov 😁😁😁

lienka.7
1. mar 2021

@rubian hned som zacala brat ascorutin...

dadus_ka
1. mar 2021

@rubian a nechceš si spraviť nejaky novy test? Aby si vedela na com si

rubian
autor
1. mar 2021

@lienka.7 ahoj veľmi sa v tom nevyznám na čo to je?

rubian
autor
1. mar 2021

@dadus_ka asi ano ale popravde som už moc nechcela testovať... Ale asi ešte nejaký spravím...

rubian
autor
1. mar 2021

@lienka.7 fakt to len tak? Neviem teraz v tejto covid pandémii ci keď poviem ze mam kŕče a asi som tehotná ma neposlu domov😂

dadus_ka
1. mar 2021

@rubian ja chápem ale ozaj ak sa nieco stane, budu sa ta na to pytat kedy si si robila test a aky bol vysledok. Ja osobne by som sa v tejto pandemii do nemocnice nenahanala ak by som nemala aspon istotu že som tehotna. Ak by sa teda stalo ze zacnes krvacat. Pretože to naozaj môže byť len obyčajný menzes.

rubian
autor
Autor odpoveď zmazal
rubian
autor
2. mar 2021

@dadus_ka ani som neplánovala ísť do nemocnice skôr k inému lekárovi.. Ale hej asi ešte skúsim nejaky test..

lienka.7
2. mar 2021

@rubian ano, normalne som v nemocnici na prijme dole opisala mlademu muzovi co tam registruje ludi ako sa citim a co mi je... ze test bol pozit.ale tehotenstvo potvrdene nemam, lebo doktor je 3 tt prec. Podla poslednej ms vies si odratat v ktorom tt by si mohla pripadne byt.
Hned mi dal listok na odber krvi a poslal ma hore na gyndu kde som cakala na vysledky. Akonahle boli, prisla doktorka a vysetrila ma 😊
Covid, nekovid osetrit ta musia, ty si "dnu" nevidis.
Ako tehotna potom necakas, ides hned dopredu... 👌
Urob si este test z uplne prveho mocu a ak bude pozit., ja by som sla nech ma aspon pozru. Ak negat, proste cakas kym ti nepride ms. Mne raz meskala 2 tt, a dosla potom z nicoho nic (nerobila som si testy) a potom raz sa stalo ze mi vynechala uplne (stresy z prace). Zenske telo je nevyspytatelne 😁😁😁

summersunny94
2. mar 2021

@rubian ja by som si tiež ešte jeden test radšej spravila aby som vedela na čom som teraz 😊

rubian
autor
2. mar 2021

@summersunny94 @lienka.7 spravím teda ten test dáva to zmysel.... Dúfam že apson niečo tam bude 😊