icon

Duch alebo falošný duch na teste

rubian
21. feb 2021

Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊

Duch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na teste
rubian
autor
2. mar 2021

@summersunny94 @lienka.7 tak som robila teraz test nebol ale z ranného moču a nič... Zdá sa mi ze tam vidím nejaký slabý tieň ale neviem ci sa mi to len nezdá. Nechapem ale ak by aj išlo o biochemické tak už by skm mala dávno krvácať nie? Keď je to už týždeň co som mala duchov... Dúfam že nepôjde o mimomaternicové..

lienka.7
2. mar 2021

@rubian
Ja tam slabu ciarku vidim.... ale neviem ci uz po tyzdni by nemala byt aj silnejsia pekne 😕
Nie som na toto odbornik....

rubian
autor
2. mar 2021

@lienka.7 no manžel je pozitivny dnes ho testovali v praci... Takže budem musieť tak co tak tie 2 týždne počkát a potom rovno zájsť k doktorke

summersunny94
2. mar 2021

@rubian fuha to všetko ako naschvál najprv DR nepracuje, Teraz manžel je pozitívny. Prajem veľa zdravia a aby ste to aj vy nedostali tu pliagu, ak ste náhodou tehotná (čo dúfam že áno) si musíte dávať pozor. A máte aspoň testy nakúpené že možno ešte z toho ranného moču testnuť?

rubian
autor
2. mar 2021

@summersunny94 ano mam do zásoby viac. Skúsim mozmk zajtra ráno a potom najskôr piatok.. A uvdime... Lekárke môžem aspoň mail napísať tak sa mozmk potom poradím. Ale každopádne musíme čakať... Asi to tak ma byt..

summersunny94
2. mar 2021

@rubian áno tak treba z ranného zajtra a potom za také 2 dni. A presne len čakanie už 😣 ale stále tam nadej je, keď MS neprišla a príznaky stále sú🙏😊👊 dnešný test vyšiel teda rovnaký ako ten predtým , aká slabulinká čiarka? Lebo na tom, čo ste pridali som niečo videla.

rubian
autor
2. mar 2021

@summersunny94 presne taká ako v sobotu. Ako mne sa zdalo ze slabý tieň tam je ale reálne fakt slabucko no

summersunny94
3. mar 2021

@rubian ale aspoň niečo tam je, som zvedavá na Váš dnešný ranný test, potom pridajte fotku. Snáď bude silnejší, ako ten z poobedia. 😊🙏

lienka.7
3. mar 2021

@rubian urob naozaj z prveho ranneho mocu test... aj o 6.rano. nie naobed... poobede.
Drzim palce 👌👌👌

summersunny94
3. mar 2021

@rubian no ako dopadol test?

rubian
autor
3. mar 2021

@summersunny94 baby ja som asi tiež pozitivna lebo dnes už mám trocha teplotu a je mi vekom blbo ☹️ ráno som bola u toho tak mimo Zw som uolne zabudla spraviť test. Zajtra ráno ale spravím rovno 2 a uvidím... Neviem alw co robiť.... Lebo by to chcelo nejaké lieky na kašeľ a teplotu a neviem co si môžem dat keďže skoro nič nie je vhodné pre tehotné ☹️ síce neviem ci som ale čo ak áno s v tomto skorom štádiu je všetko nebezpečné... Sype sa to sype..

rubian
autor
3. mar 2021

MS ale stále nemám len stále biely s presvotny výtok v pomerne veľkom množstve (už 2 týždeň) obcas tlaky v podbrušku

marpel
3. mar 2021

@rubian Paralen môžeš aj v tehotenstve. 😊 A držím palce, nech nájdeš //. Viem, čo prežívaš, tiež som pár dni dozadu (24.2.) riešila rovnaku dilemu s duchom na teste.

rubian
autor
3. mar 2021

@marpel a ako to dopadlo? Ide aj skôr aj tie iné lepky proti kašlú antivitokta atď co sa dávajú pri korone zatiaľ čo som čítal tie prívalové letáky tak nič nie je vhodné v 1.trimestri☹️

marpel
3. mar 2021

@rubian včerajší test 🥰. V piatok idem ku lekárke.

rubian
autor
3. mar 2021

@marpel och kiež by som aj ja mala taký... To ten duch asi riadne zosilnel🙏

marpel
3. mar 2021

Držím palce 🙏🏻. Daj vedieť ako sa to vyvíja 😊.
Toto je môj duch - 24.2. (2 dni pred ms)

rubian
autor
3. mar 2021

@marpel no takéto trocha silensjia som mala týždeň dozadu ale zas ptokm boku negatívne... MS mešká už skoro 10 dní tak neviem co si o tom myslieť.. Možno zajtra ráno sa test podarí....

marpel
3. mar 2021

@rubian a kedy si si robila test naposledy?

rubian
autor
3. mar 2021

@marpel v pondelok... Tam nebolo nič. Rsp sa mi zdalo ze len nejaký tieň ale neviem ci to bola predstavivosť... V pondelok minulý týždeň vis prvá fotka, potom utorok streda vid druhá foto, v sobotu nič rsp ten tieň co mam pobiť že vidím stále ale neviem ci sa mi to len nezdá.. Uz som som sa zmierila s biochemickym ale to už by som maal dávno krvácať ci? ☹️ Najhoriae že som mala ísť zajtra k lekárke na krv atď avšak jednak nemôžem lebo sme v karatene a jednak ani ona nerobi lebos v karantene 😂☹️

marpel
3. mar 2021

@rubian tak od soboty by ti zajtra už mohlo ukázať či to vyšlo. Budem držať palce. 😊
Ideálne skús hneď ráno urobiť test, ale to už určite vieš. 🙂

marpel
3. mar 2021

@rubian alebo budeš výnimka ako moja sestra - jej vyšiel prvý pozitívny test až v 9tt, keď to už vedela od doktora. 😅

rubian
autor
3. mar 2021

@marpel no len skôr ide o to ze už som v podstate maal pozitívne tie pred týždňom aj keď len slabé a potom nič ☹️ tak som z toho mimo

marpel
3. mar 2021

@rubian hm, keby to bolo biochemické asi by sa už spustila ms... aspoň podľa mojej jednej skúsenosti keď začali slabnúť čiarky tak do 2 dni prišla ms...
na tej poslednej fotke je tieň a pokial ti ešte neprišla, tak zajtra urob test a už by mohlo byt vidieť ak sa podarilo. 🙂

summersunny94
4. mar 2021

@rubian ráno som aj ja zvedavá na Váš test a držím silno palčeky 👊😊

rubian
autor
4. mar 2021

@summersunny94 tak baby ja uz neviem.. Ráno clearblue Digital negatívny, mamatest kazetovy ani neviem ci sa to dá za nejakú čiarku považovať.. Ako pod svetlom a fakt naháňani ducha nirco mini tam je ale nedá sa to porovnať s tým co bolo.. Ak to nie je kanálik. Ja chsoem že sa to asi nepodarilo len necháoem keď už v podstste týždeň nemám pozitívny test a predtým bol prečo stale nekrvacam...

summersunny94
4. mar 2021

@rubian niečo na tomto ale je stále vidno ja tam vidím slabunkú druhu čiarku. Nechápem teda prečo ten digitálny je negatívny. . Škoda že ku tej doktorke nemôže teraz ísť 😣

rubian
autor
4. mar 2021

@summersunny94 no neviem ci robiť fakt. Ale prosperujuce tehotenstvo to asi nebude ☹️

rubian
autor
4. mar 2021

Keby to bolo biochemické nemala by som už krvácať?...

marpel
4. mar 2021

@rubian keď je clearblue negat. tak by som mu verila. Možno sa ti posunuli kvôli celej tej situácii. Napadlo mi, že možno ti meškajú kvôli covidu?