icon

Duch alebo falošný duch na teste

rubian
21. feb 2021

Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊

Duch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na teste
stevvvka
7. mar 2021

Sledujem od začiatku túto tému.. Po poslednom teste je ešte nádej.. Mne vždy ukázal test z tesca pepino za euro veľmi dobre.. Digitálny som kúpila až keď boli čiarky tmavé, aby som mala na pamiatku. V mojom prípade sa oplatilo kúpiť viac kusov a testovať aj trikrát denne.. Je síce pravda, že všade odporúčajú testovať ráno.. Ale mne z ranného moču napríklad vyšla slabšia čiarka ako z moču okolo 9.a nie som jediná. Veľa závisí od pitného režimu, stravy, hormónov.. Samozrejme to neodporúčam každému, je to nápor na psychiku trikrát denne testovať.. Dajte si tento posledný test niekde na oči a verte tomu, že to vyšlo.. Pozitívne myslenie nikdy neuskodilo🙂 a pokiaľ neprišla ms, stále je nádej.. Dokonca mate aj príznaky.. Tak veľa šťastia želám. Skore uzdravenie z covidu..A aby ms neprišla..

rubian
autor
7. mar 2021

@martinuska asi niečo podobne je avšak sáma lekárka povedala ze tam berú len v prípade ze je ohrozený život... Zatiaľ bolesti nemám, ani nekrvacam takže asi budem musieť fakt vydržať...

rubian
autor
7. mar 2021

@stevvvka ďakujem vám pekne za podporu 🍀 môžem sa opýtať keď ste testovali viax krát denne ak Oto prebiehalo? Napr ku vzťahu k tekutinam a podobne? Možno by som ešte to skúsila....

stevvvka
7. mar 2021

@rubian testovala som z ranného, potom keď som išla na WC druhýkrát za deň, cca medzi 9-10tou,tie testy boli najsilnejšie, a tretíkrát hocikedy neskôr, na obed, o druhej, aj večer.. Vždy boli u mňa najsilnejšie tie testy z druhého moču. Prvý duch bol 7 DPO, ďalšie dni to bolo rovnaké, niekedy slabšie. Jasne viditelna, ale slabá čiarka bola12 DPO.

stevvvka
7. mar 2021

Vôbec som nesledovala, koľko pijem, ani nič..

rubian
autor
7. mar 2021

@stevvvka a po 12 dpo už bola len silná?

stevvvka
8. mar 2021

@rubian potom som už urobila len jeden test, kde boli koľajnice, to bol kazetový, aby som mala pamiatku

rubian
autor
8. mar 2021

@summersunny94 tak som si akurát nasla taky hnedo-červený hlien na gatkach...... ☹️ Nrviem ci to mam brat že teda MS prišla alrbo to nejako inak riešiť...

stevvvka
8. mar 2021

@rubian môže to byť aj ms aj uhniezdenie. Ale pri uhniezdenie to býva skôr ružové, jasno červené.. Aši skôr ms:(
Preventívne si lagni, oddychuj, nohy hore a skus zavolať na pohotovosť, ysvetlit situáciu, či nevedia predpísať duphaston, ten je na udržanie tehu, ale neviem, či sa to tak dá, samozrejme nie som lekár...

marpel
8. mar 2021

@rubian ja by som šla na pohotovosť... teda minimálne tam zavolala, že máš podozrenie na tehotenstvo a začala si mierne krvácať, nech sa s nimi dohodneš kedy prídeš, aby si ich neohrozila

rubian
autor
8. mar 2021

@marpel @summersunny94 tak som sa tam do volala a povedali ze jedine ze mam Air do nemocnice ze tam je nejaká navigácia pre rizikových pacientov tak ze ísť tam... Ach baby len ja neviem ci mi ešte nejako pomôžu ☹️ uplne so mzufala alw asi tam pôjdem

marpel
8. mar 2021

@rubian vedia čo robia, aspoň mala šanca je, že ti budú vedieť pomôcť. Nemáš čo stratiť. Určite chod. Čím skôr, tým lepšie. 🙏🏻
Držím ti palce. ✊

rubian
autor
8. mar 2021

@marpel tak baby pichli mi niečo na podporu a proti krvácaniu. Ale pzom prišli výsledky z laabku kde boli hcg menej ako 2....takze neviem asi som tehotná asi ani nidky nebola... Uz aj ľutujem ze som tam šla mohla som radšej normakne od krvácať... Takto som si to predĺžila... Neviem ci aj pri biochemickom by to hcg nebolo vyššie.

marpel
8. mar 2021

@rubian to pichli aj mne keď som bola tehotná začala som špiniť... ms ti to nezastaví, buď by ti to pomohlo alebo nie... tehotná si mohla byt ale už mohlo hcg postupne klesnúť až na takú nízku hodnotu. Ak si bola tehotná tak si nemala vysoké hcg. Ja som mala v 5tt raz 79 (to bolo keď som začala slabo špiniť), bolo to 4 dni po vynechaného ms... alebo to bolo iba biochemické tehotenstvo.
Ak plánujete bábätko, začala by som na tvojom mieste užívať kyselinu listovú. A zajtra by som kontaktovala tvoju lekárku.
Mrzí ma, že to takto dopadlo. 😔
Dúfala som, že sa to podarí. Verím však, že sa tu onedlho stretneme pri ďalšom teste a už sa to podarí.

rubian
autor
8. mar 2021

@marpel mame kúpený Folandrol a inofolic len sme este nezačali užívať tak začneme.
Mozmo je to aj lepšie... Musím sa najprv ja z toho covid vylizat co bolo ťažké keď som myslela ze som tehu.. Tak sa dám dokopy najprv ja a potom môžeme pokračovať. Mrzí ma to o to viac lebo už 3/4 roka sa snažíme... Ale tak verím ze sa to podarí raz...
Dakujem vám každopádne pekne za podporu, boli ste mi veľkou oporou.
Asi uz budem brat vážne len testy kde sú silné čiarky poriadne...

rubian
autor
8. mar 2021

Ale aj tak nechaoem že som mala relatívne pekne testy.. hlavne na začiatku ale tak asi to tak malo byt.

marpel
8. mar 2021

@rubian určite sa to podarí. Telo teraz muselo bojovať s covidom.
Ani silne // nezaručujú, že všetko bude okej. Jasnom mala testovaciu rovnako silnú ako kontrolnú a aj tak to nevyšlo. 🤷🏻‍♀️
Príroda je mocná čarodejnica...
Pozitívum je, že vieš, že s partnerom môžte mat bábätko. Aj to je mala výhra. Teraz už len počkať kedy to vyjde. 🍀

rubian
autor
8. mar 2021

@marpel no otázne je ci tam fakt niečo bolo no ☹️

stevvvka
9. mar 2021

Je mi to veľmi ľúto ze to nevyšlo tentokrát. Veľa šťastia prajem , nech sa skoro dočkáte bábätká. Držím prsty.

rubian
autor
10. mar 2021

@stevvvka @marpel no ako baby ja mávam stále bolesti pri MS ale toto co mam tedaz to je iný masaker... Jakeby ma rezali zažíva ☹️

marpel
10. mar 2021

@rubian 😔 to je mi ľúto. Skús teplý obklad na podbrusko, tabletku proti bolesti a pospať si...

stevvvka
10. mar 2021

Podľa testov a bolesti usudzujem, že vajíčko bolo oplodnenie, ale sa nechytilo.. Veľmi často sa to stáva. Keď ma mat zárodok nejakú genetickú vadu alebo poruchu, tak sa nechytí.. Aj to je jedna z možností. Teraz bude ale maternica viac vyčistena ako inokedy, to môže znamenať že aj lepšie pripravená pre uhniezdenie bábätká pri ďalšej ovulacii.. Veľa, veľa šťastia.

rubian
autor
11. mar 2021

@stevvvka @marpel no tak ako tie boelsti mam stále také som ešte nemala.... Mam co robiť aby som sz nekricala od bolesti. Dnes aj to mňa vyšli také obrovske kusy sliznice zrejme. Fakt ze riadne veľké... Tak asi tam fskt niečo bolo a takto to odchádza... Snáď sa to teda samo pekne prečistí a pripravi pôdu na nabudúce

summersunny94
11. mar 2021

@rubian nebola som tu dlhšie ale prečítala som si všetko je mi to strašne moc ľúto že to nakoniec takto dopadlo, vyzeralo to úplne nadejne. Silno držím palce aby to nabudúce vyšlo 😣🙏

marpel
11. mar 2021

@rubian určite pripraví pôdu pre ďalšie bábätko. Držím palce, aby to vyšlo ✊.

summersunny94
11. mar 2021

@rubian ja som tiež mala včera slabú druhu čiarku a dnes som robila a úplne bielo. MS stále nikde, ale u mňa zvykne meškavat pár dni. 😣😣😣

rubian
autor
11. mar 2021

@summersunny94 tak držím silno palce 🙏 ja mam neskutočne bolesti tieto dni pri tej MS. Nič také som ešte nikdy nezažila. Naozaj hrôza... Snad budete mat viac šťastia 🍀

summersunny94
11. mar 2021

@rubian verím Vám raz som to tak mala po tom ako som mala 2 čiarky slabučké a potom som dostala MS a prišerne silnu. V živote som také bolesti dovtedy nemala . Také obrovské hrče krvi a zrazeniny zo mňa išli bolo to strašne. Teraz mám už tiež žiaľ snehobiely test . 😣

summersunny94
11. mar 2021

@rubian mala som takto deň po meškani MS

rubian
autor
12. mar 2021

@summersunny94 tak ale to začína vyzerať celkom nádejne 🍀 skúste zase zajtra ráno budem držať silno palce 🍀