Duch alebo falošný duch na teste
Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊

@rubian no ako test spravený? ☺️
@summersunny94 ahoj ano.. Zial nič tam nebolo... Zdalo sa mi ze pod jedným uhlom sa tam niečo crtalo ale to mohol byť tak nanajvýš kanálik ☹️ tak ja už neviem. Skúsim ešte večer ten woman secret, čítala som ze niektoré ženy majú vyššie hcg večer ale myslím ze asi nič z toho. S mamatestami som ale skončila..
Nechapem ako môžu robiť takéto falošné čiarky....
@summersunny94 nakoľko to už bude rok skoro co sa snažíme tak sa objednám k lekárke na nejaké vyšetrenia ☹️ som fakt sklamaná lrbo tie čiarky boli fakt nazivo dosť silné... MS síce d es neprišla ale tak to ešte nič neznamená... Nechápem len ze keď sú tie testy vadne ze mi tak neduchovali stále lebo napr den pred tým pekným testom tam nič nebolo...
@rubian
Ahoj. Sledujem celu komunikaciu od zaciatku, a velmi vam vsetkym drzim palce 🙂
Pises ze sa rok snazite a nedari sa. Mam podobnu skusenost, s manzelom sme skusali asi pol roka a nedarilo sa. Potom mi robila dr nejake komplexnejsie stery (ze to robi ked chce zena otehotniet) a vysla mi pozitivna urealpazma parvum. Brali sme s muzom antibiotika a hned dalsi mesiac po vybrati sa nam postastilo 🙂 tak mozno skus dr toto popytat.
Drzim palce
@rubian ahoj, sledujem aj tento mesiac s napätím, či sa podari.. V tescu je pepino, obyčajný lacný neviem ci ukazuje aj falošné... Ale skus testovať nie ráno a večer ale dopoludnia. Okolo deviatej, desiatej.. Teda z "druhého" moču. Ja nechcem dávať falošné nádeje. Len niekedy je ten duch naozaj väčším potešením než viditeľná čiarka. Nekupuj drahé, radšej lacné a viac a testni aj každý den.. Ten, kto hovorí zbytočne netestovat a čakať, toto napätie nezažil...
@dzejdzej90 @stevvvka ďakujem vám obom 👍
No v utorok keď sa otvoria obchody a nepríde MS, dokúpim testy a skúsim ešte počas dňa... Zaujímavé že tieto čiarky som mala vždy večer tak možno proste tak moje telo funguje.. Alebo sú proste mamatesty naprd a zas to nevyšlo 😂 neviem no ale keby som uz bola tehu a maal prvé čiarky už 4 dní dozadu asi by mi to dnes ten clearblue ukázal ci?
sme obaja mladi s manželom, vedela som ze to nebude hneď ale už mám trocha strach.. Ak to ani tento mesiac nevyjde tak poviem lekárke ze chcem testy navyše...
@rubian to mi je moc ľúto, že test neukázal silnejšiu čiarku. Ach ako moc ti to prajem. Ak by ani po ďalšom testovaní test nič neukázal, naozaj by som zašla ku lekárke tiež a popytala by som sa aké sú možnosti. MS stále neprišla?
@rubian netestovala si už odvtedy ?
@summersunny94 MS stále nemám.... Testovala som včera večer woman secret taky kazetový ci sa pipetou kvapka....ale ten test je nejaky čudný je nejaký taky celý rozpity. Aj sa mi zdá ze tam niečo málo je ale je fakt taky rozpity celý (dávala som 4 kvapky podľa návodu) ráno som skúšala ešte co som doma objavila starý test kazetový z lekárne plus ten ale negat... Počkám ešte pár dní keď nepríde MS tak sa asi rovno objednam hneď k lekárke lebo už mi z tých testov šibe 🤷♀️
Inak ako na ms nejak nemám pocit. Mala som tie boelsti okolo 24-26DC odvtedy len citlivé bradavky dosť no ale to nič nemusí znamenať..
@rubian tak to bude nejaký chybný test teda keď je hneď rozpity. To ani neber vysledok do úvahy. A ten druhý ani slabá čiarka na ňom nebola nič? Jasné radšej k lekárke potom už, nech krv zoberie alebo sonom vyšetri.
Možno ešte obdeň ako si testovala by som vyskúšala jeden test. Lebo tie testy čo si fotila sa javili fakt ako pozitívne (aj keď čiarka slabá bola ale keďže si bola len 23 DC tak sa nečudujem).
Mohlo sa vtedy jednať o uhniezdenie v tých dňoch keď si mala bolesti, možno test ti ukáže až neskôr ako mne pri dcérke. 🤔
@summersunny94 nie na tom jendom nebolo nič ale zas to bolo z ranného. no neviem moc šancí tomu uu nedávam. Skôr ma trápi prečo aj tie výkyvy cyklu toto som nemavala takéto meškania... Zajtra asi ešte skúsim kúpiť nejaký test asi ideálne digitálny a skúsim zas večer a uvidíme.. Ale ak mi do štvrtka nepríde MS tak poprosím lekárku aspon o odobratie krvi.... Ale ako fakt tie čiarky na mamatestoch boli pekne to je hrozne ako to robí nádeje.. Keby tam radšej nebolo nič a mala by som kľud
@rubian po pravde neviem či digitálny test ukáže tak skoro to nie je tuším desiatkovy test, myslím citlivosť. Ale skúsiť môžeš, zase každému inak ukáže. Každopádne by som ja ešte kúpila aj jeden klasický test a vyskúšala. A ak nič tak ku lekárke a poradiť sa s ňou.
@summersunny94 no MS stále nikde bradavky bolia jak šľak... Dnes ale nestíham vobec ísť do lekárne skm nonstop v práci do večera. Mozmo aj lepšie počkt estr jak sa to vyvinie 😊 ak zajtra nepríde myslíte že mám volať lekárke?
@rubian ja by som ešte zajtra test skúsila a potom keď tak volala DR. 🙂
Tak ja som už mala aj potvrdene tehu od lekárky a aj tak som robila testy.. Skratka som chcela vidieť tu čiarku, riadnu, koľajnice, nie len tieň.. A vyskúšala som kopec testov a mam teda aj kazetový na pamiatku s kolajnicami ale fakt je tesco kedykoľvek otvorené a je to skoro najlacnejšia možnosť ich pepino. Ja som aj o ôsmej večer sadla do auta, do tesca a sup test.. Večer som ja mala. Zdy najslabší ale na druhý deň som robila aj tri.. Mne to stalo za tu radosť keď som videla ciarocku hoc aj slabú. Keď aj sa nechytilo ale som vedela ze môžem otehotniet
@rubian no ako testovala si?
@summersunny94 až dnes teraz par min dozadu som kupila testy. Skúsim večer a potom zajtra ráno. Bradavky stále bolia jak šľak už 4 dní 🤷♀️
@rubian rada by som ti poradila, ktoré testy sú spoľahlivé ale sama neviem. 😅
Naposledy som si kúpila nejaké lacné z netu a skoro ma porazilo keď tam bol duch. Vôbec som nevedela na čom som, ani či zvyknú duchovat. Na nervy celé...
Raz niekto spomínal test z krvi (nie klasicky odber na určenie hodnoty HCG), ale domáci test. Ja by som naň nemala odvahu. 😂
Vraj by ale mal byt spoľahlivý. 🤷🏻♀️
@rubian nevyzerá to ako kanálik podľa mňa je druhú čiarku pekne vidno . Jasné ešte vyskúšaj potom ďalší ráno by už mohol byť ešte silnejší ☺️ moc silno držím palceky 👊👊👊🙏☺️
@summersunny94 len skôr sa k ito zdá ako sede jak ružové tak neviem.. Uvidíme 😊
@rubian to už by ale bolo aj dosť divné nie, keby za každým ti ukazuje na teste kanáliky?! Ja som testovala už veľakrát ale kanálik som mala len raz asi 🤔 jasné uvidíme pri ďalšom teste. 🙂
@summersunny94 @marpel ja vám neviem fakt co už si myslieť o tých testoch. Uvidíme.... Asi zajtra zavolám lekárke nech ma objedná aspon na krv začiatkom ďalšieho týždňa. Dnes sa už na nič asi nedá spoľahnúť 😂

@rubian verím že to nebola falošná čiarka. Budem čakať teda keď mi napíšeš ráno ☺️