Duch alebo nie?
Dobre ranko baby! Viem, je to otrepania téma, ale co si myslite? Je tam duch alebo nie? Totižto, snazilkovali sme sa minule leto cca 5-6 mesiacov, nevyšlo to nikdy, potom sme to nechali tak, a teraz sme toho mali veľa veľa tento mesiac, ale raz nám “ušlo” 😀🙂 dnes som mala dostať menštruáciu, ale 3 dni som už mala fakt len sem tam a velmi velmi malo len taký hnedý vytok.

Inak toto je hrozny pristup podla mojho nazoru ze do 10tt v niektorych krajinach neriesia.keby sa takto chovali nasi lekari neodhalili by mi ani zamlknute potraty,ani nenasadili lieky a injekcie aby sa to neopakovalo.sledovali ma kazde 2 tyzdne a som stastna ze som tentokrat vdaka Boze pomaly v 5 mesiaci.
@nini1010 ďakujem ti za odpoved! Toto je presne ten dôvodov pre ktorý sa trosku obávam. V piatok som si pýtala duphaston, či by mi nevedela dať lekárka, ale vravela, že oni tu v Írsku dávajú už len tomu, kto mal predchádzajúci potrat...na napokon mi povedala, že ak v pondelok dôjdu výsledky a HCG stúpa pekne, tak sa možno vieme dohodnúť a dá mi tabletky
@nini1010 a tebe zas teda gratulujem a držím palčeky, aby si to už krásne dotiahla do konca! 🙂
@barbara24v tehulka....👍💪Gratulujem😉
@barbara24v to spinenie si mala kolko dnove?
@simbatko
Ahoj, no ak sa dobre pamätám, tak aj 5-6 dni. Každý ma už strašil, ale všetko bolo v poriadku 🙂 pomaly začínam 24tt
@barbara24v dobre dikicko za info...Aaaa gratulka😌❤
@barbara24v kolko ti meskala MS?Ak si spomenies?😉
@simbatko
Dakujeem 🙂
No mne ani nestihla meškať, kedže som ešte pred MS mala ten výtok. A Ms mala doraziť v stredu, ale neprišla 😀 lenže ja som spozorovala na ten vytok, kedže predtým som ho nikdy takto nemala, maximálne deň...

@barbara24v vies to ti nikto nikdy nepovie s istotou.moze to byt zle a nemusi to byt nic.toto je velmi individualne u kazdej zeny.jeden lekar povie ze je spinenie normalne,iny ti hned da lieky,treti posle polezat do nemocnice,stvrty ti vypise pn aby si bola v klude.ja som mierne spinila v kazdom tehotenstve a vzdy ma dal pn s liekmi na 2 tyzdne,ine zeny ti napisu ze sa im takto zacinal potrat.raz som dokonca masivne krvacala aj zrazeniny zo mna isli a babatko zije,do tyzdna to ustalo.takze naozaj sa neda podla spinenia predikovat co sa deje.nenechala by som to ale bez povsimnutia,urcite spinenie patri v tehotenstve patri do ruk lekara a naozaj to chce najma kludovy rezim.taketo ranne tehotenstve je vzdy 50:50,hop alebo trop.chce to hlavne pozitivne mysliet,drz sa 🤗