icon

Duch alebo nie?

barbara24v
6. feb 2019

Dobre ranko baby! Viem, je to otrepania téma, ale co si myslite? Je tam duch alebo nie? Totižto, snazilkovali sme sa minule leto cca 5-6 mesiacov, nevyšlo to nikdy, potom sme to nechali tak, a teraz sme toho mali veľa veľa tento mesiac, ale raz nám “ušlo” 😀🙂 dnes som mala dostať menštruáciu, ale 3 dni som už mala fakt len sem tam a velmi velmi malo len taký hnedý vytok.

Duch alebo nie?
Strana
z2
nini1010
10. feb 2019

@barbara24v vies to ti nikto nikdy nepovie s istotou.moze to byt zle a nemusi to byt nic.toto je velmi individualne u kazdej zeny.jeden lekar povie ze je spinenie normalne,iny ti hned da lieky,treti posle polezat do nemocnice,stvrty ti vypise pn aby si bola v klude.ja som mierne spinila v kazdom tehotenstve a vzdy ma dal pn s liekmi na 2 tyzdne,ine zeny ti napisu ze sa im takto zacinal potrat.raz som dokonca masivne krvacala aj zrazeniny zo mna isli a babatko zije,do tyzdna to ustalo.takze naozaj sa neda podla spinenia predikovat co sa deje.nenechala by som to ale bez povsimnutia,urcite spinenie patri v tehotenstve patri do ruk lekara a naozaj to chce najma kludovy rezim.taketo ranne tehotenstve je vzdy 50:50,hop alebo trop.chce to hlavne pozitivne mysliet,drz sa 🤗

nini1010
10. feb 2019

Inak toto je hrozny pristup podla mojho nazoru ze do 10tt v niektorych krajinach neriesia.keby sa takto chovali nasi lekari neodhalili by mi ani zamlknute potraty,ani nenasadili lieky a injekcie aby sa to neopakovalo.sledovali ma kazde 2 tyzdne a som stastna ze som tentokrat vdaka Boze pomaly v 5 mesiaci.

barbara24v
autor
10. feb 2019

@nini1010 ďakujem ti za odpoved! Toto je presne ten dôvodov pre ktorý sa trosku obávam. V piatok som si pýtala duphaston, či by mi nevedela dať lekárka, ale vravela, že oni tu v Írsku dávajú už len tomu, kto mal predchádzajúci potrat...na napokon mi povedala, že ak v pondelok dôjdu výsledky a HCG stúpa pekne, tak sa možno vieme dohodnúť a dá mi tabletky

barbara24v
autor
10. feb 2019

@nini1010 a tebe zas teda gratulujem a držím palčeky, aby si to už krásne dotiahla do konca! 🙂

simbatko
18. jún 2019

@barbara24v tehulka....👍💪Gratulujem😉

simbatko
18. jún 2019

@barbara24v to spinenie si mala kolko dnove?

barbara24v
autor
18. jún 2019

@simbatko
Ahoj, no ak sa dobre pamätám, tak aj 5-6 dni. Každý ma už strašil, ale všetko bolo v poriadku 🙂 pomaly začínam 24tt

simbatko
18. jún 2019

@barbara24v dobre dikicko za info...Aaaa gratulka😌❤

simbatko
18. jún 2019

@barbara24v kolko ti meskala MS?Ak si spomenies?😉

barbara24v
autor
18. jún 2019

@simbatko
Dakujeem 🙂
No mne ani nestihla meškať, kedže som ešte pred MS mala ten výtok. A Ms mala doraziť v stredu, ale neprišla 😀 lenže ja som spozorovala na ten vytok, kedže predtým som ho nikdy takto nemala, maximálne deň...

Strana
z2