Duch alebo tmavý kanálik
Baby som 10dpo a test takýto.. testujem kvôli liekom tak skôr. Čo hovoríte je to skôr tmavý kanalik?

@natali1991 jasné že z tohto testu nikto nevie povedať, ale dá sa to napísať slušne. Píšete, že či je slepá a že to je biele. Biele to nie je, zatmavnutie tam je. Ak to nevidíte, tak slepý je tu niekto iný.
A ja doktorka som, ale nie gynekologička, tak to v tejto chvíli nie je podstatné. Keď nemáte náladu to autorke slušne vysvetliť, tak si nabudúce radšej kusnite do jazyka
@kaca222 neverim ze ste doktorka lebo viem aky nazir maju vsetci dr na MK a nie len gyn.. no neviem ako sa da peknejsie napisat ze tam neni absolutne nic a ona to este sem da .. ako baby co tu maju slabe ciarky na testoch tak tie znegujete a tie co nemaju na teste nic tak anooo vidime tam druhu ciarku si tehotnaa ..
@natali1991 nevidím, že by jej niekto písal, že je tehotná. Dá sa napísať napríklad “z tohto testu sa nedá nič hodnotiť, počkaj pár dní a otestuj znovu”. Alebo “tento test je negatívny, otestuj za pár dní” 🙃
@kaca222 dobre tak nech jej nepisu ze je tam druha ciarka a treba to pisat im a nie mna

@petasovova ja som tiez neni tehotna prvy krat takze viem ako to chodi a ano ona sa pytala a jednoznacna odpoved je ze tento test je negativny ale nehovorim ze tehotna neni ale skoro robila test