icon

Bude to čiarka alebo kanálik?

6. júl 2023

Co myslite? Bude to ciarka alebo kanalik? Vrchny je vcerajsi dnesny pod nim. Dnes som 10dpo

klarissa25
•
6. júl 2023

Ja teda nevidim ani čiarku ani kanalik

majamat
•
6. júl 2023

nie je to jedno? spolahlivy vysledok su kollajnice

zuzanockamt
•
6. júl 2023

Na tom spodnom vidím aj náznak druhej čiarky. Skús o dva dni.

vanilkovazmrzka
•
6. júl 2023

NIE

hederamonstera
•
6. júl 2023

Ja vidim na obidvoch, druhy je silnejsi ;) drzim palce🍀

autor
•
6. júl 2023

@klarissa25 treba navstivit ocneho lebo nieco tam ocividne vidno ;) len co presne sa ukaze casom

bejbs123
•
6. júl 2023

Tazko povedat,z fotky,kde musite vytahovat rozne odtiene,aby nieco bolo vidiet,su za mna negativne

autor
•
6. júl 2023

@hederamonstera vdaka pekne.... dufam ze to vyjde

marhulka13
•
6. júl 2023

Očného určite netreba, keď si tehotna, budeš mat dve čiarky a nie lustit tu nejakých duchov.

ruzovakobyla1
•
Odpoveď bola odstránená
•
babulkomale
•
6. júl 2023

Co je to ten kanalik?

hederamonstera
•
6. júl 2023

@marhulka13 asi testuje skor ;)

veronikaszabova
•
6. júl 2023

@babulkomale presvitajuce miesto, kde ma byt ciarka v pripade pozitivity.

maminkadeticiek
•
6. júl 2023

Ciarka.

lovatko
•
Odpoveď bola odstránená
•
letfenixa
•
6. júl 2023

Nevidím nič.
U očného som bola pred týždňom.

nelca0510
•
7. júl 2023

Že treba navštíviť očného :D treba,tebe. Jedna čiarka je vidieť,druhá nie. Keď bude test pozitívny,budeš to snáď vidieť aj bez okuliarov.

zuzanockamt
•
7. júl 2023

@bejbs123 Tak to sa teda veľmi mýliš.

bejbs123
•
7. júl 2023

@zuzanockamt fuha to je presvedcenie 👍 skus ukazat tento test gynekologovi,co povie,povie,ze je to negativne,ja netvrdim,ze z toho nemoze byt tehotenstvo,ak sa majitelka prispevku testovala len 10dpo,kludne moze byt tehotna,ale zatial je test negativny.A ja naozaj nemam vestecku gulu,aby som predpovedala,ci bude alebo nebude tehotna

doda26
•
7. júl 2023

Ja som mala rovnako slabu ciarku na 10dpo 😊 aj muz na mna kukal ci som na hlavu a na druhy den uz bola pekne vidiet. Drzim palce nech je to aj tvoj pripad 😊 a niektore baby by tu fakt mali navstivit ocneho, alebo si kupit novy telefon s lepsim rozlisenim 😂

autor
•
7. júl 2023

@doda26 akoze neriesim tie premudrele drze zeny :D uz som si ich komentarov nacitala v incyh prispevkoch az az stale tak mudruju, ale ked ich tak stvu taketo prispevky, neviem preco si neodinstaluju konika :D akoze beriem aj odpvoede ze nic tam nevidim, nemusi kazdy nieco vidiet, ale tie drze komentare k tomu... ja sa uz len smejem a ignorujem 🙂 tebe dakujem a aj ostatnym normalnym zenam za normalne odppvede bez blbych poznamok. A uz ked tak, su to sesterkine testy ktora nema konika... ja som momentalne po Ma v "cakacke" takze tie komentare ma fakt nerozhodia :D

lasona
•
7. júl 2023

Bohužiaľ ja tam nič nevidim

babulkomale
•
7. júl 2023

@veronikaszabova aha, dakujem. Vzdy som mala len pozitivny alebo negativny test, len tu citam o akychsi kanalikoch. Neveim ci je to vobec spomenute v navode k testu 🤔

majamat
•
7. júl 2023

@babulkomale no presne, to urcite v navode nie je.

nelca0510
•
7. júl 2023

Píšeš,že si 10dpo v prispevku. Takže akej sesterky sú zrazu tie testy. Takže okrem očnej treba aj iného odborníka.

autor
•
7. júl 2023

@nelca0510 ano pisala som o sebe akoze v nazve prispevku, lebo som to tu nechcela vesat na nos takym mudrlantkam ako je tu 50% pomaly.... ale to je jedno... je smutne, ako sa spravaju k sebe ludia poslednu dobu. Ja zacnem testovat koncom mesiaca :D kedze ja mam menzes momentalne tak sa nemam preco testovat..?

bejbs123
•
7. júl 2023

Pisete tu o vsetkych,ale jediny,kto tu uraza druhych ste stale vy,myslim,ze by si mal niekto poriadne nastavit zrkadlo 😉

zazrakysadeju
•
7. júl 2023

Na prvom nevidno, ale na druhom vidno veľmi jemnulinko. Boli ženy, ktoré mali podobne ako ty a nakoniec každým dňom mali silnejšie čiarky. Nebuď však smutná ak náhodou čiarka nezosilnie, stať sa môže aj to 😞 Veľmi to držím palce aby si mala test čoraz silnejší 🤗treba myslieť pozitívne.