icon

Duch či už čiarka?

laureenka
1. nov 2018

Ahojte ženy , rok a pól sme sa snažili. Tak sme sa snažiť prestali, dali sme si termín svadby že do vtedy počkáme. Svadbu mame o 9 mesiacov 😂nuž posledné dni som sa cítila cudne nedošla menstruacia. Tak že urobím si test. Naozaj sú tam 2 čiarky či mám fatamorgánu ducha ktorú som mávala predtým. 🤭Naozaj si naše dieťa s nas chce urobiť srandu? 😁Ďakujem

Strana
z2
laureenka
autor
10. nov 2018

@marisha99 ja idem tiež v pondelok a dúfam že sa nám ukáže už. Držím palce a gratulujem ☺️

laureenka
autor
10. nov 2018

@patrica8 ďakujem krásne ☺️V pondelok idem tak už sa neviem dočkať snáď ho tam uvidíme 💋❤️

miminkaaa3
10. nov 2018

@laureenka gratulujem...ja idem az vo stvrtok som velmi zvedava

tinka0000
10. nov 2018

Gratulujem 🍀

marisha99
11. nov 2018

@laureenka no minulý týždeň som tam bola a okrem cysty tam nebolo vôbec nič tak uvidime zajtra najskôr som sa moc netešila lebo to je naše tretie ale to už opadlo a dúfam že bude všetko v poriadku🤗😘

laureenka
autor
12. nov 2018

@marisha99
@miminkaaa3 tak dnes som bola, gastrálny vak tam bol a malinká bodka 1,6mm ☺️ Potvrdil vnútromaternicové tehitenstvo 😍 o 3 týždne idem znovu tak uz by malo bit srdiečko ❤️tak asi idem plánovať svadbu na február a hlavne nech krásne rastie😍💋veľa šťastia ženy ja som šťastná neskutočne

miminkaaa3
12. nov 2018

@laureenka tesim sa...nech vsetko prebieha ako ma 😊

Strana
z2