Duch na tehotenskom teste 5 dní pred menštruáciou
Dobry den, viete mi niekto poradit ci je test pozitivnty? Som 5 dni pred menstruaciou. Dakujem

@dena12345678910 určite. Držím palce!
@niky1141997 čosi tam je no skús o dva dni 🙂
@stastko123 Robila som si v sobotu a nič bol čistý.🤔tak teraz neviem.Skúsim v stredu a ozvem sa😊
@niky1141997 daj vedieť ;)
@livia9656 také mám aj ja
@slesarikova vie mi prosim niekto povedat ci to tam vidim len ja alebo to vidite aj vy??? Dakujem pekne, nechcem sa predcasne tesit. Ale potesila by som sa dalsiemu babatku.
@vladuskaa2211 je tam duch ale ak je to pepino spravila by som si radšej aj test z lekárne. Pepino zvykne duchovat aj ked žena nie je tehotná.
@nivea22 pepino to nie je ale je to znacka Adiel, takze sa mozem trosku tesit??? 🥰
@vladuskaa2211 tu značku nepoznám ale vyzera to pozitivne..podľa mňa sa môžeš začať tesit ale vyskúšaj si spravit pre istotu aj dalsi test ak aj tam bude druhá ciarka alebo duch máš to iste. 😊
@nivea22 idem si dnes poobede kupit do mesta Clearblue digitalny test, tak som zvedava, ze ako to dopadne. Rano som si znovu robila ten test co vcera ale ciarka bola taka ista slaba. Tak neviem co bude.
@vladuskaa2211 už ti to meska?
@nivea22 ano uz 3 dni
@vladuskaa2211 tak držím palce aby sa ti to potvrdilo
@nivea22 vravela som to, ti duchovia sa mi nezdali a uz mi to clearblue potvrdil je to tam 🥰 som zvedava ako zareaguje moj drahy lebo sme boli rozhodnuti ze dalsie dieta nechceme
@vladuskaa2211 gratulujem 🙂
@nivea22 v Stredu v noci ma brala sanitka a zistilo sa ze mam covid. Nadsena som nebola a este mi kazali si sprvait testy lebo mi nemohli spravit ziadne vysetrenia kvoli tehotenstvu. Este to nemam potvrdene od lekara kedze som pozitivna ale toto su teda uz riadne ciary. Myslim si ze nie je o com
@nivea22
Ahojte meska mi menstruacia 3dni mam urobit tehotensky test alebo mam este cakat par dni .dakujem
Ahoj baby,neviem či je to tu ešte aktívne ale mám 2 dni pred MS a takýto test..čo si o tom myslíte?
@teduazemer podľa mňa si tehotná, drzim prsty
@teduazemer podľa mňa si tehotná, drzim prsty
@pininka1 🫣Ďakujem ale citim sa akoby som to mala dostat

@mikema dakujem velmi pekne konecne sa podarilo tak dufam ze to dobre dopadne a dotiahneme to dokonca 😊