Ahojte, chcela by som sa opytat, ci tam teda cosi vidite tiez? Je to slabulinka ciarocka. Takto sme zacinali aj pri syncekovi. o 2 dni mala prist MS, este potestujem. Mozem sa teda zacat trosku tesit?
Dakujem krasne <3
@sunny_g áno vidím tam malého dušika, dúfam že zostane tam až na 9mesiacov 👶❤️🙂
@simik7192 dakujem krásne 🤗Hlavne myslieť pozitívne ❤️
@sunny_g aj mne sa zda ze tam nieco je. Budem drzat palce ♥️
Ešte som to trošku upravila aby bolo vidieť. 🤗
@sunny_g aj mne sa zdá, držím palcek ✊🍀✊🍀
@mala_kari jee ahoj Kari, dakujem krásne ❤️ a ako sa ti darí?
@sunny_g jasne je to tam
@sunny_g Veľmi dobre, tento mesiac je napriek okolnostiam krásny 😁 Teším sa na tvoje koľajnice, určite daj vedieť keď zas testnes 🧡
@mala_kari jeeej tak predsa budeme "spolu kočíkovať" 🤗💞Pošlem jasné 🤗
@sunny_g ja som mala takýto test deň pred MS a dnes som v 12tt 😊
@ivus32 skúsim ešte zajtra ráno a uvidíme či silnie 🤗
@sunny_g mala som takého istého ducha pri synčekovi 2 roky dozadu a znovu tetaz 10DPO, tetaz som v 7tt, tehu potvrdil aj gynekológ. Tak drzim palce!
Dnes som začala krvácať.... takže ideme od začiatku 😔
Baby tak ja tomu dosť nerozumiem. Skúsila som úplne iný test a zase duch...a to už mám 3 deň MS, teda už končí.... Čo si o tom myslieť?
No takto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstvaModrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sunny_g áno vidím tam malého dušika, dúfam že zostane tam až na 9mesiacov 👶❤️🙂