Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahojte,ja mám duchov z minulosti na rozdavanie a moc to už neriešim ale od včera som chorá a tak som si dnes spravila test kvôli liekom. Som 11_12 dpo...odhadom,tento mesiac som nič neriešila...milovali sme sa kedy sa nám chcelo. Povedzte mi či toto je kanálik a či tam vôbec dačo vidieť. Mne sa tam dačo črtá ale už som zvyknutá na duchov. Ďakujem za názor 😊
Druha foto mi nejde pridať,nevadi
@ejuska2586 ahoj .ty sa máš dnes ako?už je to lepšie?
@alilka Ahoj. Hej. Dnes uz takmer ziadne krce, len taky tlak v podbrusku-asi sa roztahuje maternica. Aj aj prsia zas rozboleli a dnes som mala aj "tazky" zaludok. Tak snad bude vsetko ok... Sobo mi robili vcera na prijme a typujem, ze teraz spravia az v pondelok.
@ejuska2586 ahoj držím palce nech ste obaja len a len v poriadku a drobček nech pekne rastie
@miriamn76 ahoj moja ako sa máš?
@bluebell0412 Dakujem moja. Snad bude vsetko ok. Rano na vizite lekar povedal, ze ak bude zajtra sono v poriadku, tak ma pustia domov...
@bluebell0412 ahoj ale ujde to ☺na zaucenie este nedosiel nikto tak sa stale otravujem stymi krabicami☺ty ako ?
@ejuska2586 no super verím tomu ze vsetko bude len a len v poriadku
@miriamn76 vážne????a ja som myslela ze uz máš pokoj ze mlady bol šikovný ☺ tak len nech rychlo niekoho najdu kkto by to robil...ja ale da sa som asi 3dni po ms aal zatiaľ sa snažím nemyslieť neriesit nechávať všetkému voľný priebeh
Ahojteeee! 😊 Tak dnes rano som testovala po dvoch dnoch od posledneho pozitivneho testiku...teraz je ciarocka silnejsia a vidno ju ovela lepsie! 😉 Skusala som aj odfotit,len neviem ci moj tel strajkuje alebo co sa mu robi,ale akoby to nechcel pekne odfotit...😞
Ale hlavne,ze tam je a je o nieco silnejsia ako ta v piatok! 😁 Trosku sa aj tesim a verim tomu,ze to vyslo!Jednoducho muselo! 💕
Spodny testik je z piatku,vrchny z dnesneho rana!
@soncita22 ahoj a kde máš druhu čiarocku ? Ja vidím len jednu
@daduska_maminka
@nivea777
Dam este jednu fotku,su tam // a nie je to kanalik...kanalikov som mala uz asi milion a ta ciarka je pekne hruba a ruzova...
Ja ju tam v skutocnosti vidim a to mi staci! 😊
@domidee Dakujem ti...inac som zitila,ze kazdy telefon,monitor a pod ma uplne ine rozlisenie...kamoske som to poslala a vo svojom tel nevidela nic,ani ja dokonca nie a ked som jej to ukazala v mojom tel a v skutocnosti,tak tiez videla peknu druhu / 😊 ...
DPO ani len netusim,mala som vynechany jeden cyklus-raz sa mi to uz stalo v minulosti...takze len tak strielam,ale myslim si ze tak zhruba mozem byt 10dpo ale vravim-nie som si absolutne ista...💕

@joanka7 určite tam slabulinke plus je..ale viem že tieto duchuju 😑