icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

alilka
12. aug 2017

@joanka7 určite tam slabulinke plus je..ale viem že tieto duchuju 😑

joanka7
12. aug 2017

@alilka aha ved to som nevedela ci to tak ma byt tento som este nemala len ten druhy a tam je vzdy to plusko ohranicene dakujem

soncita22
12. aug 2017

@joanka7 Na tomto testiku nieco slabulinke vidim...😊 Skus testovat o dva dni,ak si tehulka tak by to uz mohlo byt krajsie vidno! Drzim palce! 💕

alilka
12. aug 2017

@joanka7 určite skús iný test ja som mala len raz tento..a urobil mi mini plusko a za 2dni došla ms na čas..aa na iných testoch nič nebolo..

joanka7
12. aug 2017

@alilka no dufam ze to vydrzim mne uz meska ms 3 dni . uz som 34 DC

kaki221
12. aug 2017

@joanka7 myslela som na to prvom😉....ten druhý testík,tak tam je náznak....skús testovať o dva dni😉

mirkovci
12. aug 2017

Ahojte,ja mám duchov z minulosti na rozdavanie a moc to už neriešim ale od včera som chorá a tak som si dnes spravila test kvôli liekom. Som 11_12 dpo...odhadom,tento mesiac som nič neriešila...milovali sme sa kedy sa nám chcelo. Povedzte mi či toto je kanálik a či tam vôbec dačo vidieť. Mne sa tam dačo črtá ale už som zvyknutá na duchov. Ďakujem za názor 😊

mirkovci
12. aug 2017

Druha foto mi nejde pridať,nevadi

cica120
12. aug 2017

@mirkovci no ja tam cosi vidim 🙂

soncita22
12. aug 2017

@mirkovci Ahoj 🌼, mne sa tam slabulinky dusik 👻 mari! Budem drzat palceky,aby silnel! 😘

mirkovci
12. aug 2017
joanka7
12. aug 2017

@kaki221 Ano dakujem skusim v pondelok

mirkovci
12. aug 2017

@cica120
@soncita22 ďakujem za názor,skúste pozrieť ešte druhu prosím. Ak mne sa dačo mari...no budem s liekmi opatrna a i pár dní sa ukáže 😊

joanka7
12. aug 2017

@mirkovci mne sa zda ze tu nic neje ale ten prvi snad nieco ruzove malo niekedy to blbo odfoti

cica120
12. aug 2017

@mirkovci nieco slabe tam je.skus este pockat. Mne tiez test ukazal druhu slabu takze musime jedine vyckat 🙂

mirkovci
12. aug 2017

@cica120 o to nejde že by som bola netrpezliva,už to neriešim len mám asi angínu a musím zvoliť lieky tak aby som nič nepokazila.

cica120
12. aug 2017

@mirkovci najlepsie by ti poradil doktor

alilka
12. aug 2017

@ejuska2586 ahoj .ty sa máš dnes ako?už je to lepšie?

ejuska2586
autor
12. aug 2017

@alilka Ahoj. Hej. Dnes uz takmer ziadne krce, len taky tlak v podbrusku-asi sa roztahuje maternica. Aj aj prsia zas rozboleli a dnes som mala aj "tazky" zaludok. Tak snad bude vsetko ok... Sobo mi robili vcera na prijme a typujem, ze teraz spravia az v pondelok.

bluebell0412
13. aug 2017

@ejuska2586 ahoj držím palce nech ste obaja len a len v poriadku a drobček nech pekne rastie

bluebell0412
13. aug 2017

@miriamn76 ahoj moja ako sa máš?

ejuska2586
autor
13. aug 2017

@bluebell0412 Dakujem moja. Snad bude vsetko ok. Rano na vizite lekar povedal, ze ak bude zajtra sono v poriadku, tak ma pustia domov...

miriamn76
13. aug 2017

@bluebell0412 ahoj ale ujde to ☺na zaucenie este nedosiel nikto tak sa stale otravujem stymi krabicami☺ty ako ?

bluebell0412
13. aug 2017

@ejuska2586 no super verím tomu ze vsetko bude len a len v poriadku

@miriamn76 vážne????a ja som myslela ze uz máš pokoj ze mlady bol šikovný ☺ tak len nech rychlo niekoho najdu kkto by to robil...ja ale da sa som asi 3dni po ms aal zatiaľ sa snažím nemyslieť neriesit nechávať všetkému voľný priebeh

soncita22
13. aug 2017

Ahojteeee! 😊 Tak dnes rano som testovala po dvoch dnoch od posledneho pozitivneho testiku...teraz je ciarocka silnejsia a vidno ju ovela lepsie! 😉 Skusala som aj odfotit,len neviem ci moj tel strajkuje alebo co sa mu robi,ale akoby to nechcel pekne odfotit...😞
Ale hlavne,ze tam je a je o nieco silnejsia ako ta v piatok! 😁 Trosku sa aj tesim a verim tomu,ze to vyslo!Jednoducho muselo! 💕
Spodny testik je z piatku,vrchny z dnesneho rana!

daduska_maminka
13. aug 2017

@soncita22 ahoj a kde máš druhu čiarocku ? Ja vidím len jednu

nivea777
13. aug 2017

@soncita22 ja na tých testoch nevidím //..na tom vrchnom vidno pekný kanálik, čiarka je tenká

soncita22
13. aug 2017

@daduska_maminka
@nivea777
Dam este jednu fotku,su tam // a nie je to kanalik...kanalikov som mala uz asi milion a ta ciarka je pekne hruba a ruzova...
Ja ju tam v skutocnosti vidim a to mi staci! 😊

domidee
13. aug 2017

@soncita22 asi som možno jediná ale ja tam tu druhú vidím 😂😂 držím palce aby ešte viac silnela.....koľko dpo si ??

soncita22
13. aug 2017

@domidee Dakujem ti...inac som zitila,ze kazdy telefon,monitor a pod ma uplne ine rozlisenie...kamoske som to poslala a vo svojom tel nevidela nic,ani ja dokonca nie a ked som jej to ukazala v mojom tel a v skutocnosti,tak tiez videla peknu druhu / 😊 ...
DPO ani len netusim,mala som vynechany jeden cyklus-raz sa mi to uz stalo v minulosti...takze len tak strielam,ale myslim si ze tak zhruba mozem byt 10dpo ale vravim-nie som si absolutne ista...💕