Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zuzinkaba noo ked je biely ta asi pride ms..ja mavam duchov ja testoch tak uvidime..este 3 dni..
@tonjadabik2 testla som nakoniec aj ja ale nic ani naznak niecoho upla bieloba🤔Takze mozem asi za 3 dni ocakavat ms🙄
@zuzinkaba ahaa..to mi je luto moja. Ja som este.nerobila.. Azcez tyzden. Ale zacinaju biepe vytoky tak uvidime..
@tonjadabik2 este stale si rak v hlave hovorim ze to nemusi byt stratene este lebo este su 3 dni ms 😂😂aj ked uz by bol aspon duch ale nevadi😂A moja mamina mala ms 4 mesiace a nevedela ani o tom ze je tehotna😂
@zuzinkaba pri synovi som mala jeden mesiacs a dalsi uz nie.. Hej eate 3 dni a uvidime.. Ja mavam duchov kazdy mesiac taze ani necakam zazrak..ak by som bola..tak to by bol zazrak..to by sa hodilo teraz..a mozno nie.neviem
@tonjadabik2 A kolko sa uz snazite, dlho? No ved uvidis mozno sa postastilo vam😊No ja nie som nejak extra sklamana ak to nebude tentokrat sak snad sa postasti nabuduce. Berem to tak ze ked to ma prist to pride😊Berem sice inofolic ale kvoli mojej bolestivej ovulacii a cakala som ze to pojde rychlejsie ale nevadi to pride😊
@sebik20 ja som praveze mala len vytok taky zo zmesou krvi takze mi to bolo divne a bolo mi aj nevolno tak som si urobila test najskor slaba ciarka tak som myslela ze je to len duch alebo co a kazdym dnom je to silnejsie. Uvidime mam ist v pondelok na kontrolu k dr. My sme sa nesnazili praveze vobec.mali sme len raz nechraneny sex takze asi je dost plodny 😅
Ahojte. Zistila ze som cca v 2tt - a zrazu mam teplotu 37,7 je to normalne? Nic ma neboli, iba mam vrely dych a telo...
Mne uz prisla ms.. Rozhodnute

@sebik20 ja som dnes 12 DPO ale nemam test doma takze vydrzim uz ci pride ms alebo nie. Alebo skor skocim do lekarne dnes😂😂