Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sebik20 @cica120 drzim vam palce aby ste boli tehu obidve naraz kedze mne to tento mesiac nevyslo😊Praveze som testy vyhodila ale sledovala som ich este aj vecer ale nic sa neobjavilo😂Ja mam ms ale uplne zvlastnu rano nic, poobede sa to spustilo trochu a teraz zas nic vobec. Hm uvidime zajtra ci sa uplne rozbehne ale tam bude este nejaka sanca😊✊🏻
@bibuska2 ten zeleny je 25kovy,ze?Aj ja som mala taku istu ciarku na tom istom teste a na 10kovom nic a o par dni uz boli pekne 2 ciarky.
@danielak84 velmi ti dakujem za povzbudenie dufam ze to tak bude prajem vsetkym zenam aby sa im splnil ten sen ze budeme mat babetka 🙂
Dievcata a myslite ze je mozne aby bola zena tehotna ked jej to testy ukazuju a krv a doktorka to nepotvrdili?
@danielak84 ja som mala toto iste na teste dokonca viditelnejsie a povedali mi ze tehotna niesom.
@cica120 a kedy si testovala?Ja 4 dni pred ms a ukazalo take slabe ciarky.2 dni po meskajucej ms u dr nic nebolo vidiet ale v krvi bolo hcg 100 a o dva dni uz vyse 430.V 6+5tt uz bilo aj srdiecko a teraz na poslednej kontrole v 8+2tt malo babo 1,67cm a zatial vsetko v poriadku len si picham Fraxiparin+Anopyrin a z krvi mi zase vysli zle vysledky na stitnu zlazu tak sa musim objednat na vysetrenie.

@sebik20 No jasne neni sa kam ponahlat. Bodaj by si tam mala 2 ciarky👍