Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 baby ja som len tak skusila test, ze aj tak este urcite nic neukaze lebo podla kalendara mam ms dostat presne o tyzden a ovu podla apky som mala 1.9
@bibuska2 ten MS, co spominas, co si mala jeden den krvacanie, bolo mozno sposobene uhniezdovanim, ci roztahovanim maternice (ak si teda tehulka)...Drzim palceky, aby dusik tmavol 😉...A vdaka, my sa o dalsie babo nesnazime a ci sa dakedy este budeme je vo hviezdach...Mam tvrdohlaveho manzela - ako mulicu! 😉
@simona_simi Tvoj testik po uprave 🙂
@sofija18
@ejuska2586
@ikonica
@karmela zienky, vidite aj vy druhu jemnucku ruzovu / ???
@luta13 dakujem 🙂 urcite testnem v piatok. Ale bojim sa, som po 2 potratoch, z toho posledne bolo pravdepodobne biochemicke v maji, lebo ked som sla po 2 tyzdnoch od meskania k lekarke tak som akurat zacala krvacat a v maternici nic nevidela, aj hcg bolo nizke a rychlo klesalo ☹ ale vtedy ked som si robila test v den meskania tak mi este ani ciarku druhu vobec neukazovalo. A teraz tyzden pred MS a je tam nieco vidiet...
@sandy152 a aky je vysledok testu?
@tonjadabik akeho myslis?
@sandy152 potichucky s Tebou verim, ze vsetko prebieha tak, ako ma a Ty sa coskoro dockas jasnych //...Ten vyhodeny testik najdi v kosi a nechaj na porovnanie s dalsim testikom...A vseobecne - testiky su krasna pamiatka na zaciatky tehulkovania 😉...Myslim na Teba, nech sa drobcek v Tebe pekne udomacni 👶🤰🙏😘
@karmela ten testik, co som sem davala patri simone_simi a ja som ho uz upravila, jej povodny je dakde na predoslej stranke 🙂...Pohladkaj za mna brusenko a ozvi sa do IP, ked budes mat trosku casu...Ako priberate, ako vyzerate, co papate atd...Dlho sme nepisali, tak napis daco viac o tehulkovani...Rada precitam a odpisem...papa 👶😘
@luta13 Ano, vidim... Drzim palce nech fotycnej testik tmavne.
@luta13 Dakujem velmi pekne, si zlata 🙂 akurát som volala na hematologiu, pretoze doktorka mi povedala ked som si bola pre vysledky ze mam nejake mutacie ale neskodne, ktore by vraj potraty nemali sposobovat, ale ze pokial sa mi to stane 3krat tak ze mi uz liecbu nasadi. Ja som nad tym potom doma rozmyslala a povedala som si, ze jej skusim zavolat, ci by mi tu liecbu nedala pre istotu uz teraz lebo uz nechcem riskovat dalsiu kyretaz kvôli ktorej by som mohla mat zase ine problemy, tak mi povedala aby som v pondelok prisla, ze mi da injekcie. Tak neviem ci je to dobre ci zle, uz som z toho taka zmatena zo vsetkeho. Dufam, ze to bude vsetko v poriadku. Nechcem sa stresovat ale ten strach je silny :(

@sandy152 aj ja vidim juchuu