icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

tonjadabik2
6. sep 2017

@sandy152 aj ja vidim juchuu

alilka
6. sep 2017

@sofija18 ach ho..nevadí 😉 tento mesiac to daaaas 😘

0507
6. sep 2017

@sandy152 ja vidim druhu ciarku 🙂

sandy152
6. sep 2017

@tonjadabik2 baby ja som len tak skusila test, ze aj tak este urcite nic neukaze lebo podla kalendara mam ms dostat presne o tyzden a ovu podla apky som mala 1.9

domca002
6. sep 2017

@sandy152 vidím tam niečo kolky den po máš?

sandy152
6. sep 2017

@domca002 dnes je to presne 21DC

luta13
6. sep 2017

@bibuska2 ten MS, co spominas, co si mala jeden den krvacanie, bolo mozno sposobene uhniezdovanim, ci roztahovanim maternice (ak si teda tehulka)...Drzim palceky, aby dusik tmavol 😉...A vdaka, my sa o dalsie babo nesnazime a ci sa dakedy este budeme je vo hviezdach...Mam tvrdohlaveho manzela - ako mulicu! 😉

luta13
6. sep 2017

@maj2011 drzim palceky na vyborne vysledky z cytologie 😉

luta13
6. sep 2017

@lulla3 velmi zvlastny testik, vyzera ako rozpity do obluka...Urcite este testni inym kusom, snad budu na nom dusikovia // ...Drzim palceky 😉

luta13
6. sep 2017

@sandy152 vidim dusika druhej /...Na foto som upravila len kontrast...Testuj zas o 2 dni a hod nam sem potom fotecku...Drzim palceky, nech dusik silnie 😉

luta13
6. sep 2017

@simona_simi Tvoj testik po uprave 🙂

@sofija18
@ejuska2586
@ikonica
@karmela zienky, vidite aj vy druhu jemnucku ruzovu / ???

ikonica
6. sep 2017

@luta13 jo

sandy152
6. sep 2017

@luta13 dakujem 🙂 urcite testnem v piatok. Ale bojim sa, som po 2 potratoch, z toho posledne bolo pravdepodobne biochemicke v maji, lebo ked som sla po 2 tyzdnoch od meskania k lekarke tak som akurat zacala krvacat a v maternici nic nevidela, aj hcg bolo nizke a rychlo klesalo ☹ ale vtedy ked som si robila test v den meskania tak mi este ani ciarku druhu vobec neukazovalo. A teraz tyzden pred MS a je tam nieco vidiet...

luta13
6. sep 2017

@sandy152 ak si tehulka, ver babätku, ze sa pekne u Teba udomacni na 9 mesiacov...Boh s vami 🙏 ...Drzim palceky, nech vsetko prebieha tak ako ma 😘

erickatt
6. sep 2017

@sandy152 druha ciara tam je 😀

luta13
6. sep 2017

@erickatt ahoj moja, pekny vecer Ti prajeme 😉😘

erickatt
6. sep 2017

@luta13 ďakujem. 😀

sandy152
6. sep 2017

@luta13 snazim sa mysliet iba pozitivne 🙂 dufam, zetentokrat sa to podari, uz mam za sebou komplet vysetrenia a nic mi nenasli nastastie. 🙏 uz ma aj pobolieva podbrusko a je mi tak zvlastne, dufam, ze to je dobre znamenie 🙏

karmela
6. sep 2017

@sandy152 vidím niečo skús tycinkovy testik alebo rozober tento a odfot

karmela
6. sep 2017

@luta13 zlatíčko mne asi tehu bije aj na zrak musela som si upraviť ja foto až tak som videla jemnucku čiarku 🙈 Tak nech dotyčnej pekne tmavne

tonjadabik2
6. sep 2017

@sandy152 a aky je vysledok testu?

sandy152
6. sep 2017

@karmela uz som ho vyhodila, skusim urobit v piatok a uvidim ci silnie alebo to bol plany poplach

sandy152
6. sep 2017

@tonjadabik akeho myslis?

bibuska2
6. sep 2017

@luta13 hah trochu smiechu😉 tak v buducnosti nech to vijde 🙂

luta13
6. sep 2017
luta13
6. sep 2017

@bibuska2 Dakujem, snad vyjde este raz 😉

luta13
6. sep 2017

@sandy152 potichucky s Tebou verim, ze vsetko prebieha tak, ako ma a Ty sa coskoro dockas jasnych //...Ten vyhodeny testik najdi v kosi a nechaj na porovnanie s dalsim testikom...A vseobecne - testiky su krasna pamiatka na zaciatky tehulkovania 😉...Myslim na Teba, nech sa drobcek v Tebe pekne udomacni 👶🤰🙏😘

luta13
7. sep 2017

@karmela ten testik, co som sem davala patri simone_simi a ja som ho uz upravila, jej povodny je dakde na predoslej stranke 🙂...Pohladkaj za mna brusenko a ozvi sa do IP, ked budes mat trosku casu...Ako priberate, ako vyzerate, co papate atd...Dlho sme nepisali, tak napis daco viac o tehulkovani...Rada precitam a odpisem...papa 👶😘

ejuska2586
autor
7. sep 2017

@luta13 Ano, vidim... Drzim palce nech fotycnej testik tmavne.

sandy152
7. sep 2017

@luta13 Dakujem velmi pekne, si zlata 🙂 akurát som volala na hematologiu, pretoze doktorka mi povedala ked som si bola pre vysledky ze mam nejake mutacie ale neskodne, ktore by vraj potraty nemali sposobovat, ale ze pokial sa mi to stane 3krat tak ze mi uz liecbu nasadi. Ja som nad tym potom doma rozmyslala a povedala som si, ze jej skusim zavolat, ci by mi tu liecbu nedala pre istotu uz teraz lebo uz nechcem riskovat dalsiu kyretaz kvôli ktorej by som mohla mat zase ine problemy, tak mi povedala aby som v pondelok prisla, ze mi da injekcie. Tak neviem ci je to dobre ci zle, uz som z toho taka zmatena zo vsetkeho. Dufam, ze to bude vsetko v poriadku. Nechcem sa stresovat ale ten strach je silny :(