Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 Nech je tak, ako to citi Tvoje telo!...Boh s vami obomi, ak sa chrobacik zabyvava v Tebe!...Nech sa riadne zavrta a nepusti najblizsich 9 mesiacov! 🙏🙏🙏
@zuzanka28 Ja som teraz druhykrat tehulkovala v 35r. - teraz mam 37r...A tehu bolo cele v pohode...Taktiez som sa vyplakala v ten cyklus, ked prisla MS a povedala som si, ze necham to volne plynut, aj ked s pouzitim ovutestov, no slubila som si, ze nebudem smutna, ked pride MS, ved ide sa dalej a nadej je vzdy kazdy mesiac!...Dalsi mesiac som otehotnela 😉...Verim a prajem Ti, nech je to aj Tvoj pripad a tento mesiac otehotnies 😘
@luta13 Bodaj by. Bola by som velmi rada :-*
Žienky, mám výsledky z hematológie. Trombofília sa nepotvrdila. Z tejto stránky som zdravá 👏😀😉
@ejuska2586 super sprava - tesim sa s Tebou - aspon jedno pozitivum...Krasny den Ti prajem 😘
@luta13 Ďakujem moja. Veľmi sa teším...
@ejuska2586 supeeeer 👍👍👍
@ikonica Ďakujem :-*
@luta13 ja tam tiež nič nevidim.. 😟
@ejuska2586 veľká gratulácia ❤ u teraz len počkať na //😊

@nina4 krasne si to napisala, oci mam zaliate slzami...Pekny sen a verim, ze to tak bude, ako sa Ti snivalo...Ved sny nie su len tak "za nic, pre nic"...Jasne ze dolezite najviac je zdravicko babätka...Som zvedava, co vam najblizsie zistia...Daj nam potom vediet, pripadne hod fotecku drobceka zas 👶😘