Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sandy152 Verim, ze vsetko bude dobre a ze Ty si spokojne vynosis svoje vytuzene zdrave babätko!...Pre liecbu (injekcie) si sa podla mna rozhodla spravne, ak to ma pomoct plodiku, tak ja by som to iste asi urobila na Tvojom mieste...Ked budes najblizsie testovat, hod sem potom zas fotecku, ako // silneju...Prajem pekny den 🙂
@marisse2428 ano
@marisse2428 ano☺
@whiteflower87 no jasneee je tam viditelna
@whiteflower87 anoooo je to taam
@marisse2428 neviem co ti digital uz ukaze
@whiteflower87 urcite ano☺
@whiteflower87 urcite ano gratulujem😉
@marisse2428 ahoj ano ja vidim
Posledna ms bola 4 augusta a teraz 3septembra bola ms pol dna tak som dnes sla k dr a nebrala mi krvicku som velmi zufala uz dlhsiu dobu sa snazime o druhe babo viac adi ako rok
@whiteflower87 vidim //...Testuj za 2 dni a verim ze budu este vyraznejsie...Drzim palceky a pripadne hod potom zas fotecku 😉
@luta13 no neviem ten test sa mi nepacil celkovo nejak, vyzeral akokeby bol uz vyblednuty alebo co. Skusim si urobit aj po obede, mne zvyklo po obede ukazovat silnejsiu ciarku ako rano, aj ten prvy test co som si teraz robila, tak som robila ku veceru az a ten dnesny hned rano. Ja dufam, ze sa to podari hoci sa snazim zmierit aj s tym, ze hoci to doteraz vyslo vzdy na prvýkrát, teraz to tak nemusi byt...
@sonazitnanova @tonjadabik2 @miriamn76 @ivanusko @luta13
Odpadneem, vdaka. 🙂)
@luta13 hodim za dva dni, mala som doma aj tak iba jeden test. 🙂

Caute baby,tak rano som robila test sle nevidno vobec nic, asi je fakt skoro na testovanie...nechcem mi tu pridat obrazok (vraj nedostatok pamate) 😒