Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@duhovaslza nieco tam je drzim palce aby to bola ta prava ciarka a tmavla☺
@luta13 dakujem radsej si nerobim falosne nadeje ak ma byt bude no popravde svrbia ma ruky na digi test no ten by asi ani este neukazal aj keby to bola pravda,ze?
@miriamn76 obe ciarky boli v limite a ruzove tak ma to zmiatlo lebo take som este nevidela vzdy uplne biely test 1,5 roka
@duhovaslza to poznam ☺
@duhovaslza ja na tych poslednych tiez nieco vidim 😊
@simona_simi gratulujem
@ivanusko Veľmi pekne ďakujem 🙂
@luta13 neviem ja si myslím že sa rátajú týždne od uhniezdenia
@duhovaslza Gratulujem 🙂 ja som dnes mala to isté 🙂 takže sme narovnako 🙂 skadiaľ si ?
@duhovaslza no super gratulujem ☺
@duhovaslza gratulujem
@lulla3 aj ja tam vidim kolko dpo si?
@alilka
@duhovaslza
Vyzerá to do biela, ale keď pozerám z rôznych uhlov, tak sa mi tam niečo zdá, alebo len moje oči chcú niečo vidieť. Toto je 26dc a malo by byť 8dpo, za 2 dni má prísť mrcha
Ahojte baby, tak robila som aj dnes test a nic nevidiet, uz ho nebudem tak skoro robit. Ale chcela som cim skor zistit ci som tehu aj kvoli pichaniu fraxiparinu aby som si nezacala pichat neskoro... Ale stale ma boli v podbrusku akoby som mala dostat ms a nie je mi dobre, uz 2 dni som skoro nic nezjedla, ked vidim jedlo tak ma napina normalne. Dufam, ze to budu dobre znamenia 🙂
@simona_simi uz ti meska?ja by som mala mat dnes termin mrchy no nic ani spinenie verim ze je to tam 🙂 ja som z vychodu pozeram zeceleho ty o dost dalej 🙂 ako sa citis? jaakosi tomu neviem stale uverit a zaludok mamako na vode mam bolesti v podbrusku akokebt ta mrcha mala kazdu chcilu dojst
@duhovaslza Ešte mi nemešká 🙂 Až zajtra mám dosť oficiálne ms ... Držím ti palčeky ! Sme na tom teda rovnako a musíme si držať obe aby nám to pekne vyšlo do konca ! 🙂 Dáme to. Cítim sa ako píšeš na vode ... Ak sa nenajem je mi ťažko od žalúdka tak si to musím strážiť a sledovať. Aj mňa sem tam pichne v ľavom vaječníku 🙂 Nemysli na MS 🙂 my sme dve rovnaké :D môžem sa ťa spýtať ? Keď si robila klasický prúžkový test mala si tam už jasnú čiarku ? Alebo tam bola bledá a Digi ukázal len tehu tak pekne ?
@simona_simi ahoj skade si gde si mozem kupit digi test a kolko stoji dakujem😉
@bibuska2 ahoj. Ja som ho kúpila v lekárni Dr. Max a za 8,99 € ale stálo to zato 😇
@duhovaslza digi super a palickovy tiez krasny ruzovy duch druhej /...Drzim palceky, nech tmavne - skus zas testovat dnes (nedela) a uvidis, ako krasne tmavne...Hod potom zas fotecku, ak by si testovala 😉

@duhovaslza nechcem Ti davat falosne nadeje, ale na oboch testoch vidim slabuckeho ruzoveho dusika...Skus testovat este za 2 dni cize den po vynechani MS...Drzim palceky, nech je to tehu a nech // silneju 🙂