Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahojte, dnes by som mala byt 8-9dpo, včera aj dnes ráno som testovala pepino testom, zvykne prosím robiť falošných duchov? Viem že je ešte dosť skoro ale zjavili sa na ňom takéto čiarky. Minuly mesiac som testovala testmi woman secret a tie duchuju ostošesť tak už neviem čo si myslieť a testy mi horia pod rukami aj keď si stále na začiatku poviem že budem čakať do termínu ms. 😕 Čo vy nato? Vďaka
@barbs24 ja takto moc nevidím niečo sa mi zazdalo asi to sú moc slabe ale pepino neukazuje falošné sú to dobré testy takže treba testovať na,de 2-3 dní ďalej mala by tmavnut ak tam je niečo...držím palce
@sonazitnanova ja som prevažne na mobile, možno to na ňom vidno lepšie. ale naživo ich vidno úplne v pohode, netreba ich hľadať, ďakujem každopádne za reakciu 🙂 asi počkám dva dni už na termín ms 🙂
@barbs24 ak ich je vidieť tak super držím palce
@luta13 dnes rano som testovala dufam,ze je to ok a ze tmavne
@duhovaslza je vidieť že silnie dajte si testy vedľa seba tak uvidíte naj 😊
@barbs24 skus aj inú značku testu píše sa dosť o Tom že sú spoľahlivé no ja osobne som ich minulý mesiac prvý krát skúsila a poviem ti pekne viditeľné ružové čiarky na viacerých testoch a na iných značkách vôbec nič a ms prišla
@duhovaslza jasne, ze tmavne...Oproti poslednemu testiku je o dost vyraznejsi...Drzim palceky, nech je kazde 2 dni tmavsi...Za tyzden budu uz krasne //...Ak budes este testovat, hod zas fotecku a testiky si odkladaj pod seba na porovnanie 😉
@duhovaslza trosku upraveny kontrast 😅🤰
@luta13 vravela si nech pridam v pondelok ci tmavne. Takze taktooo. Tesim saaa 🙂
@whiteflower87 anoo tmavne Gratulkaaaa je to taaam
@whiteflower87 blahoželám 😊
@whiteflower87 Koľko máš meškanie ? 🙂
@ejuska2586 ahoj, prosim ta, ako sa picha ten fraxiparin? To je jedno v akom uhle to pichnem do brucha? Dostala som ho dnes od hematologicky ale este si ho nepicham, nakolko nemam pozitivny test. Len som chcela vediet ako si to potom budem pichat 🙂
@simona_simi meska mi od piatka ale tu poovulacnu fazu mam 12 dnovu. Takze dnes 16 dpo. V piatok bol prvy jemne pozitivny. Tebe to tiez nejako takto vychadza?
@whiteflower87 Ja netuším, kedy bola ovu ja som nerobila testy nechala som to na voľno. Ja mám meškanie od včera len ale už štvrtok som mala duchov alebo v stredu ? Nejak tak a štvrtok mi to nedalo urobila som digi a 1-2 tt skoro som odpadla 🙂 dnes som volala gynke a o týždeň pondelok mi dala kontrolu. Musí mi ms meškať aspoň 8 dní tak snáď už niečo bude vidieť. Podľa kalendára v mobile som dnes začala 4 tt ale podľa kalendára ak to rátam od poslednej MS tak 5 tt takže neviem 😇 som sama zvedavá a snáď ho/ju už uvidím 🙂
@whiteflower87 krasne //...Gratulujem a tesim sa s Tebou...Este testuj ak chces riadne silne // a testiky odloz na pamiatku...A uzivaj zdrave tehulkovanie 🙂
@sandy152 Mal by sa v 45 stupnovom uhle. Ale to zistis casom. Ked zle pichnes, tak to boli.
@simona_simi tak ja som tie netestovala ovu ani nemerala lebo som nejako nestihala a merat tiez nie lebo raz som zabudla raz som si dala pohar vam na vecwr tak aby mi neskrealilo ale zo zvedavosti som odmerala raz lebo som chcela vediet ze ci uz je po ovu a bol to asi prvy den po ovu lebo teplota uz bola vyssia. A tak som zas nemerala az v piatok ked som mala dostat a kedze teplota bola vysoka tak som urobila test a nemohla som uverit. 🙂 Drzim palce aby si u dr uz videla vsetko ako mas vidiet 🙂 Ja sa chystam az neskor ak nebidem mat ziaden problem. Mozno tak koncom septembra. 🙂 ked dovtedy vydrzim. 🙂 Cakas prve?
@whiteflower87 ja som včera volala, že kedy mám prísť a dala mi takýto termín tak snáď bude hlavne všetko v poriadku 🙂 Áno toto je prvé 😍 aj testuješ alebo už nie ?
ahojte tak mne uz mrcha meska 2den testovala som vcera a aj dnes ale ja tam nic nevidim myslite ze mam skusit rano abo to nechat tak a pockat co bude?

@luta13 dakujem 🙂 (ne)dostat by som mala niekedy streda-stvrtok. Tak budem testovat potom 🙂