Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@gaby22 Ani ja nic nevidim.
@gaby22 ja vidim zda sa mi tam ciarocka..drzkaj sa aby silnela.
Baby poradte meskala mi menstruacia 10 dni vcera som zacala krvacat ale slabo a dnes uz len taka hneda ta krv. Bolia ma prsia.myslite ze tam este niaka nadej moze byt? Ked som skusala test 25 kovy druha ciarka bola slaba tak neviem ci na zmysel skusat znova testovat dakujem
@cica120 jasneee skuuus urobit testik 🙂
@prskavka2223 myslis???? Lebo nechapem tomu meakaniu a zrazu krvacanie. Ok skusim dakujem ❤
Baby vidite to na dobrej ceste?prvy v pondelok rano 11dpo mrcha meskala 3 dni druhy v stredu rano 13dpoa posledny dnes vecer 14dpo... mrcha mala byt v sobotu v piatok bola na teste ciarka a poobede aj digi test pozitivny...v stredu som objednana na gyndu to bude 20dpo uz by mohlo byt nieco vidiet na sone?taka som akasi nesvoja ci je vsetko ok zienky
@duhovaslza na UZ zvysena sliznica, mozno naznak dutinky, inak tam nic moc este neuvidis. Testy mas krasne pozitivne... blahozelam 🙂
@duhovaslza bud v klude, testiky Ti krasne silneju...Ci bude daco vidiet na sone, tazko povedat, to uvidis, az ked tam budes...Kazdej zienke sa inak zjavi "mala bodecka"...Niektorej skor, niektorej neskor...Uvidis, ked budes na sone..Ak by nebolo vidiet, nechaj si zobrat krv, nech si kludnejsia, ze je vsetko, ako byt ma a ze si tehulka...Ale podla testov to vyzera fajn 😉...Pekne uzivaj zaciatky a bud trpezliva...Vsetko ma svoj cas...Testuj zas za 2 dni, cize zajtra...Hod potom kludne zas tieto testiky sem, ked pridas dalsi...Prajem krasny dnik 😘

@lulla3 tak to má mrzí na pepine bol možno len prelínajúci tienik včera..