icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
18. sep 2017

@zuzinkaba vidim //...Gratulujem a prajem Ti, nech testiky nadalej krasne tmavnu a Ty si uz len zdravo tehulkujes😉

luta13
18. sep 2017

@duhovaslza Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Konecne si sa dockala a teda po dlhej dobe, ja by som asi zosalela tak dlho cakat...Aj ked velke mnozstvo zien caka este dlhsie roky a to by bolo pre mna asi ako vecnost...Tak uzivaj rastuce brusenko 🙂

bobo27
19. sep 2017

no tak dievcence mrcha prisla hned vecer ako som znova testovala :( snad o mesiac sa podari uz by sa aj patrilo po 2a pol roku...

bibuska2
19. sep 2017

@cica120 ahoj vidin tam druhu ciarocku ☺

cica120
19. sep 2017

@bibuska2 dakujem ❤

sangre
19. sep 2017

Caute kocky tak ja si myslim.ze test je uplne cisty ze nic😒ale tak skusame dalej vy co myslite mam 9dpo 5dni do menstruacie ...bohuzial sme v juni a babo prisli tak uz vidim.ciarky aj tam.kde niesu a viem.ze asi skoro moc testujem

sangre
19. sep 2017

@zuzka1120
Zuzi nevidim nic som.tiez testovala a tiez tam.nic nevidim 😢

nina4
19. sep 2017

@sangre ešte není nič stratené mne toto tehu ukázalo prvého dušička na 11 DPO a už sme pomaly na konci.

zuzinkaba
19. sep 2017

@luta13 dakujem velmi pekne😊

wilinkaa
19. sep 2017

@sangre ahoj, tiež tam nič nevidím, a presne takto mám aj ja na teste zo včera nič, MS by mala prísť pondelok alebo utorok, tak ešte to nevzdávam, držím palčeky aj Tebe. Ja skúsim aj zajtra test, keď už som ich nakúpila :D

luta13
19. sep 2017

@bobo27 prajem uspech v tomto cykle a coskoro vysnivane // na testiku 😉 ...Boh Ta zehnaj 🙏

luta13
19. sep 2017

@sangre asi mam vidiny, alebo len chcem vidiet dusika...No skus testovat este za 2-3 dni...Drzim palceky, nech si najdes vytuzene // 😉

luta13
20. sep 2017

@nina4 ahoj mamina 😉...Ako ide koniec tehulkovania?...Neskutocne rychlo Ti to ubehlo od testiku, ktory si sem davala 😉...Ako sa citis, este vladzes chodit, nie si naliata vodou?...Pohladkaj brusenko za mna a daj vediet 😉

wilinkaa
20. sep 2017

Ahojte. Tak ja som skusila otestovat teraz zase a nic ☹ do MS zostava este 6-7 dni...asi by som mala dat tym testom pokoj.

nina4
20. sep 2017

@luta13 ahoj poklad .Ďakujem pohladkám. Super sa máme ako občas sú stavy ,že by som už najradšej rodila ,ale to už asi každá ku koncu 😊 .Tobiasko si v brušku robí discoteku.teraz to uteká neskutočne deťom začala škola tak vnímam akurát pondelok a piatok 😁.Pochystane máme už všetko tak len čakať kedy si malý zmyslí von.

luta13
20. sep 2017

@nina4 tak super, som rada, ze ste v poriadku a ze ste pripraveni na maleho princa 😉...Ten posledny mesiac je "najdlhsi" a krati sa pomaly, kedze kazda zienka chce mat svoj vonavy uzlicek uz pri sebe...Dufam, ze ked porodis, ze pridas nam sem do fora fotku drobceka, alebo aj spolocnu s Tebou...Verim, ze sa tu zienky potesia, kedze sme s Tebou boli od prveho dusika, po tmavnuce krasne testiky...Este uzivaj posledny mesiac kopancekov...A Dakujem, ze si sa ozvala 😘

ejuska2586
autor
20. sep 2017

@wilinkaa 6-7 dni pred MS je velmi skoro na testovanie. Vydrz aspon do 10dpo (cize cca 4 dni pred MS). Vtedy by ti uz mohlo (ale stale nemuselo) ukazat ducha.
PS: Nic nie je stratene, kym nie je MS...

luta13
20. sep 2017

@wilinkaa urcite vyckaj este zopar dni, ak si tehulka, // sa ukazu...Zbytocne sa takto stresujes s testovanim...Drzim palceky 😉

luta13
20. sep 2017

@ejuska2586 ahoj mamina, tak ako sa mavate?...Brusko zacina byt uz aj vidiet?...Ked mas nejaku fotku, kludne mi hod do IP, budem rada...Prajem vam krasny dnik 😉😘

ejuska2586
autor
20. sep 2017

@luta13 Ahoj. Celkom v pohode. Cakam na vysledky krvnych testov, sijove presvietenie bolo v poriadku. Brusko sa uz trosku puci, hlavne vecer... Ked si spravim aktualnu foto, tak ti poslem... Dakujem, ze na nas myslis... ❤😘

wilinkaa
20. sep 2017

@luta13 @ejuska2586 Ďakujem krásne za povzbudivé slová dievčatá. Máte pravdu, kašlem na to, a skúsim spraviť až v deň MS (ak dovtedy nepríde a ak to vydržím). posielam ❤

luta13
20. sep 2017

@ejuska2586 uz teraz sa tesim na fotecku 😉

sticker
luta13
20. sep 2017

@wilinkaa Boh Ta zehnaj! 🙏😘❤

ejuska2586
autor
20. sep 2017

@wilinkaa Ďakujem za srdiečko. Silno držím palce...

radka662011
20. sep 2017

Dobry den.Chcem sa opytat ci nemate niektora takuto skusenost.Mendzes mi meskal 6 dni tak som si urobila test.vysiel mi duch,teda aspon sa mi zda,ze tam nieco vidim no v ten isty den som zacala spinit,najprv som myslela,ze je to mrcha,ale nie je, tak som si po dvoch dnoch urobila dalsi test a na tom uz ducha nevidno.Citim miernu bolest na pravej strane podbruska.Dakujem za odpovede.

ejuska2586
autor
20. sep 2017

@radka662011 Ahoj. Podla tvojho opisu to vyzera na biochemicke tehotenstvo - cize sa vam vajicko podarilo oplodnit, ale zial sa neudrzalo. Mala by ti prist MS, hoci oneskorena a tak by si sa mala docistit. Ak sa mrska nespusti, skus este test, mozno bol ten druhy len chybny.
V kazdom pripade, ak to aj teraz nevyslo, po biochemickom je velka sanca otehotniet, takze drzim palce...

nina4
20. sep 2017

@luta13 ja sem pravidelne nakúkam a zakaždým ma poteší keď uvidím niaky testik // vždy mi to pripomenie začiatky.
A určite dám vedieť keď bude drobec na svete 😘

zuzka1120
20. sep 2017

@sangre ja tam vidím na prvej foto jemnú druhú čiarku.
Voľným okom nieje viac viditeľná?

saskia00721
20. sep 2017

Ahojte kočky aké máte skúsenosti s peppino tehotenskými testami? Dá sa im veriť?

simona_simi
20. sep 2017

@saskia00721 Ahoj 🙂 Ja som testovala len tými. Nikdy som nemala falošného ducha ... Ak som mala ducha o pár dní silnel 🙂 Ak chceš kľudne pošlem správu "len súkromne" moje testíky 🙂 Stačí napísať