Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@duhovaslza Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Konecne si sa dockala a teda po dlhej dobe, ja by som asi zosalela tak dlho cakat...Aj ked velke mnozstvo zien caka este dlhsie roky a to by bolo pre mna asi ako vecnost...Tak uzivaj rastuce brusenko 🙂
no tak dievcence mrcha prisla hned vecer ako som znova testovala :( snad o mesiac sa podari uz by sa aj patrilo po 2a pol roku...
Ahojte. Tak ja som skusila otestovat teraz zase a nic ☹ do MS zostava este 6-7 dni...asi by som mala dat tym testom pokoj.
@luta13 ahoj poklad .Ďakujem pohladkám. Super sa máme ako občas sú stavy ,že by som už najradšej rodila ,ale to už asi každá ku koncu 😊 .Tobiasko si v brušku robí discoteku.teraz to uteká neskutočne deťom začala škola tak vnímam akurát pondelok a piatok 😁.Pochystane máme už všetko tak len čakať kedy si malý zmyslí von.
@nina4 tak super, som rada, ze ste v poriadku a ze ste pripraveni na maleho princa 😉...Ten posledny mesiac je "najdlhsi" a krati sa pomaly, kedze kazda zienka chce mat svoj vonavy uzlicek uz pri sebe...Dufam, ze ked porodis, ze pridas nam sem do fora fotku drobceka, alebo aj spolocnu s Tebou...Verim, ze sa tu zienky potesia, kedze sme s Tebou boli od prveho dusika, po tmavnuce krasne testiky...Este uzivaj posledny mesiac kopancekov...A Dakujem, ze si sa ozvala 😘
@wilinkaa 6-7 dni pred MS je velmi skoro na testovanie. Vydrz aspon do 10dpo (cize cca 4 dni pred MS). Vtedy by ti uz mohlo (ale stale nemuselo) ukazat ducha.
PS: Nic nie je stratene, kym nie je MS...
@ejuska2586 ahoj mamina, tak ako sa mavate?...Brusko zacina byt uz aj vidiet?...Ked mas nejaku fotku, kludne mi hod do IP, budem rada...Prajem vam krasny dnik 😉😘
@luta13 Ahoj. Celkom v pohode. Cakam na vysledky krvnych testov, sijove presvietenie bolo v poriadku. Brusko sa uz trosku puci, hlavne vecer... Ked si spravim aktualnu foto, tak ti poslem... Dakujem, ze na nas myslis... ❤😘
@luta13 @ejuska2586 Ďakujem krásne za povzbudivé slová dievčatá. Máte pravdu, kašlem na to, a skúsim spraviť až v deň MS (ak dovtedy nepríde a ak to vydržím). posielam ❤
@ejuska2586 uz teraz sa tesim na fotecku 😉

@wilinkaa Ďakujem za srdiečko. Silno držím palce...
Dobry den.Chcem sa opytat ci nemate niektora takuto skusenost.Mendzes mi meskal 6 dni tak som si urobila test.vysiel mi duch,teda aspon sa mi zda,ze tam nieco vidim no v ten isty den som zacala spinit,najprv som myslela,ze je to mrcha,ale nie je, tak som si po dvoch dnoch urobila dalsi test a na tom uz ducha nevidno.Citim miernu bolest na pravej strane podbruska.Dakujem za odpovede.
@radka662011 Ahoj. Podla tvojho opisu to vyzera na biochemicke tehotenstvo - cize sa vam vajicko podarilo oplodnit, ale zial sa neudrzalo. Mala by ti prist MS, hoci oneskorena a tak by si sa mala docistit. Ak sa mrska nespusti, skus este test, mozno bol ten druhy len chybny.
V kazdom pripade, ak to aj teraz nevyslo, po biochemickom je velka sanca otehotniet, takze drzim palce...
Ahojte kočky aké máte skúsenosti s peppino tehotenskými testami? Dá sa im veriť?
@saskia00721 Ahoj 🙂 Ja som testovala len tými. Nikdy som nemala falošného ducha ... Ak som mala ducha o pár dní silnel 🙂 Ak chceš kľudne pošlem správu "len súkromne" moje testíky 🙂 Stačí napísať

@zuzinkaba vidim //...Gratulujem a prajem Ti, nech testiky nadalej krasne tmavnu a Ty si uz len zdravo tehulkujes😉