icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

wilinkaa
22. sep 2017

@luta13 samozrejme som spravila test aj ráno a nič, čistý ako ľalia...nevadí, asi to tak má byť, a už aj cítim že príde MS, možno aj skôr ako ten pondelok utorok. Aspoň si dám burčiak na dňoch zelá v Stupave :D (aneb nájdi si vo všetkom dačo pozitívne :D )

karmela
22. sep 2017

@trblietava ahoj moja ako sa nám máš? Posielam tehu bacilky nech si do konca roka úspešná tehuľka 😉😘

luta13
22. sep 2017

@wilinkaa no je mi to luto, ale ako pises, asi to tak malo byt...Uzi si burciak a prajem vela uspechov v nasledovnom cykle...Ak teda pride este tento mesiac MS 😉...Je fajn, ze si pozitivne naladena 👍😘

luta13
22. sep 2017

@karmela ahoj moja, pohladkaj za mna drobceka v brusenku 😘😘😘

karmela
22. sep 2017

@luta13 ahoj mojo anjel náš ďakujem pohladkala som 😊 😘

trblietava
22. sep 2017

@luta13 ahooj 🙂 ďakujem krásne za povzbudenie verím že už čoskoro 🙏 si zlatá veľmi ❤

trblietava
22. sep 2017

@karmela ahojky celkom fajn a vy ako? To zbehlo, pozerám že už sa ti to kráti pomaly 😍 aké milé od teba ďakujem snáď sa tie tehu bacilky nalepia 😉 ja som bola v júli na laparku a nezistili nič že vraj všetko v poriadku tak čakáme čo prinesie tento cyklus a ďalší a ak nič tak u dr budeme stimulovať ovulku clostilom a pregnylom a potom uvidíme.. 🙏

tonjadabik2
23. sep 2017

baby divajte aky vysledok..len nechapem obe ciarky su slabe.. test Rapid Clear

https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/ju04qvDP6r...

zuzka1120
23. sep 2017

@tonjadabik2 podľa mňa jasne pozitívny😊🤗😘

wilinkaa
23. sep 2017

@sangre ahoj 🙂 ako? mrcha dorazila, či? mne zatiaľ nie ale všetky testy negatívne a dnes ma bolia už aj kríže tak počítam že príde možno aj zajtra, najneskôr pondelok, čo si budeme hovoriť, som sklamaná, neviem prečo som fakt čakala že to vyjde hneď...

tonjadabik2
23. sep 2017
karmela
23. sep 2017

@tonjadabik2 skús ešte jeden test vyzerá byt pekne pozitívny test tak nech to potvrdí další

saskia00721
23. sep 2017

Ako je to s citlivosťou tých testou? Ono sa to meria vlastne od oplodnenia čiže od ovulácie a tá keď bola niekde v strede a menštruácia mešká pripadne žena dostane nejaké slabšie spinenie tak vlastne sú to iba v podstate dva týždne od ovu a to ešte nemusí každej žene ukázať pozitívne ani najcitlivejsi test alebo sa mýlim?

zuzka1120
24. sep 2017

Ooo bože, vidíte tam niečo?
Voľným okom viditeľnejšie.
Prvý krát mám tak širokú čiarku ako kontrolnú.
Veľmi slabo vidieť ale.
No overila som si priateľom a aj on vidí.

sangre
24. sep 2017

@wilinkaa ahoj zatial nie ale myslim.ze dorazi tiez som robila este vcera rsno a uplne cisty tak aj ja som myslela ze to vide na supu tak co uz uvidime buduci mesiac ...este stale M neni takze mala sanca je 😂

kythos21
24. sep 2017

@zuzka1120 žiaľ nie....

sangre
24. sep 2017

@tonjadabik2 ano pozitivne budu silnet skus o par dni kazdy test je inak citlivy mozno si len 3tt napr a este mas slaby hormon tehotensky

sangre
24. sep 2017

@zuzka1120 zuzi dala som ti to do negativu

sangre
24. sep 2017

@zuzka1120 ja nevidim 😒

miriamn76
24. sep 2017

@zuzka1120 ja tam tienik vidim drzim palce nech silnie☺

karmela
24. sep 2017

@zuzka1120 aj ja tam vidím tienik tak nech silnie 😊

nikanem
24. sep 2017

Dievčatá poraďte mi prosím , dnicky mi meškajú 15 den, ( áno myslím si že som tehotná) ale nie toto sa chcem spytat, stále keď sú spravím test ( aj z ranného moču aj cez deň) tak mi vyjde buď žiadna alebo veľmi skaba čiarka ( okrem toho že mu meskaju mám aj iné príznaky) ja len či ste sa stretli s tým že tie čiarky vôbec nesilneju ( pri predchádzajúcich tehotenstvach som mala vždy pekne dve)

zuzka1120
24. sep 2017

@karmela
@miriamn76
@sangre
@kythos21
Ďakujem Vám pekne ❤😊

nina4
24. sep 2017

@nikanem mne takto blbli testy pri mimomaternicovom nechcem ťa ale plašit no ak máš pravidelný cyklus počkaj ešte týždeň a radšej šup na gyndu .

nikanem
24. sep 2017

@nina4 a mala si nejaké problémy / príznaky pri tom mimo? Či ti to povedal lekár ? Lebo ja sa práve cítim relatívne fajn ( niekedy ma pobolieva v podbrušku) inak som ok

karmela
24. sep 2017

@nikanem po 10 dňoch meškania už by si mala ísť k dr tebe meškajú 15 tak radšej zajdi už nečakaj..ja som tak mala jeden cyklus kvôli cyste dr mi pichla vyvolávačku nasadila vitamín E a ms došla dva týždne po..tak držím palce

sonazitnanova
24. sep 2017

@nikanem určite zájdite k dr.moze to byť aj biochemické tehotenstvo čo vlastne vtedy pomaly stúpa HCG ja som to naposledy zažila bola som u dr.aj bolo vidieť už maličký vak no v ňom nič a aj hneď som potratila

nina4
24. sep 2017

@nikanem najskôr nie úplne v poho len tie testy boli divné a spinila som furt a nakoniec mi s krvy potvrdili ale s tým,že but je to skore tehu alebo zamknutý potrat ,ale ak by som sa zle cítila mám ísť do nemocnice.no a poobede má rozbolelo brucho a večer má už rezali

sangre
24. sep 2017

@nikanem ahoj no je to divne urcite chod k.lekarovi tak ako.pisu baby moze ist o MMT ..drzim palce nech vsetko.je oki☺

wilinkaa
24. sep 2017

@sangre ja som práve dostala MS :( och ale asi to tak malo byť no...len je mi smutno z toho trošku.