Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@trblietava ahoj moja ako sa nám máš? Posielam tehu bacilky nech si do konca roka úspešná tehuľka 😉😘
@luta13 ahooj 🙂 ďakujem krásne za povzbudenie verím že už čoskoro 🙏 si zlatá veľmi ❤
@karmela ahojky celkom fajn a vy ako? To zbehlo, pozerám že už sa ti to kráti pomaly 😍 aké milé od teba ďakujem snáď sa tie tehu bacilky nalepia 😉 ja som bola v júli na laparku a nezistili nič že vraj všetko v poriadku tak čakáme čo prinesie tento cyklus a ďalší a ak nič tak u dr budeme stimulovať ovulku clostilom a pregnylom a potom uvidíme.. 🙏
baby divajte aky vysledok..len nechapem obe ciarky su slabe.. test Rapid Clear
@tonjadabik2 podľa mňa jasne pozitívny😊🤗😘
@zuzka1120 ❤
@tonjadabik2 skús ešte jeden test vyzerá byt pekne pozitívny test tak nech to potvrdí další
Ako je to s citlivosťou tých testou? Ono sa to meria vlastne od oplodnenia čiže od ovulácie a tá keď bola niekde v strede a menštruácia mešká pripadne žena dostane nejaké slabšie spinenie tak vlastne sú to iba v podstate dva týždne od ovu a to ešte nemusí každej žene ukázať pozitívne ani najcitlivejsi test alebo sa mýlim?
@tonjadabik2 ano pozitivne budu silnet skus o par dni kazdy test je inak citlivy mozno si len 3tt napr a este mas slaby hormon tehotensky
Dievčatá poraďte mi prosím , dnicky mi meškajú 15 den, ( áno myslím si že som tehotná) ale nie toto sa chcem spytat, stále keď sú spravím test ( aj z ranného moču aj cez deň) tak mi vyjde buď žiadna alebo veľmi skaba čiarka ( okrem toho že mu meskaju mám aj iné príznaky) ja len či ste sa stretli s tým že tie čiarky vôbec nesilneju ( pri predchádzajúcich tehotenstvach som mala vždy pekne dve)
@nikanem určite zájdite k dr.moze to byť aj biochemické tehotenstvo čo vlastne vtedy pomaly stúpa HCG ja som to naposledy zažila bola som u dr.aj bolo vidieť už maličký vak no v ňom nič a aj hneď som potratila

@luta13 samozrejme som spravila test aj ráno a nič, čistý ako ľalia...nevadí, asi to tak má byť, a už aj cítim že príde MS, možno aj skôr ako ten pondelok utorok. Aspoň si dám burčiak na dňoch zelá v Stupave :D (aneb nájdi si vo všetkom dačo pozitívne :D )