Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 ahoj, to je Tvoj testik ten Rapid clear?...Vyzera dobre 😉...Testuj zas o 2 dni...Drzim velmi, prevelmi palceky 😘
@wilinkaa ja len 4 dni inak prve sa nam.podarilo tyzden po M sranda bolo to dievcatko tak asi mozno ze zas to tak vide teraz ked sme skusali tak den pred ovu a vlastne tie najplodnejsie a vidis nist haluz tieto veci 😀tak som.zvedava co oktober prinese 😍a tesim na teba ze co.povies ci sa zadarilo😍
@saskia00721 na Tvojom testiku vidim dusika, trosku som Ti upravila kontrast na fotke, skus testovat za 2 dni zas...Kedy mas ne-dostat MS?...Drzim palceky, aby dusik silnel 😉
@sangre wow že 4 dni, ja už som mala aj 12 dní M 😝 preto mám aj silnú anémiu asi, veľmi sa odkrvujem, lebo aj M je silná... Aj ja sa budem tešiť na tvoje dojmy, inak my sme skúšali tak cca. deň pre ovulkou aj po (teda si myslím že bola potom) a nič... manžel včera hovoril že sa mám na to vykašľať a užívať si to :D že to príde keď to bude mať byť...tak som zvedavá.
@luta13 ďakujem krásne za Tvoje slová ❤
@wilinkaa neuveris ale aj.my 😀sme tak ficali ...tvoj muz ma pravdu netreba to silit a uzivat si to vies zakon schvalnosti je ze prve ste dali na supu ani ste nevedeli jak my deto a teraz ked to moc chces just to nepride treba to nechat tak uzivat si kazdy den a nemyslet na to a ked krpec bude chcet prist pride 😍😇
@luta13 jeeej ďakujem že si mi to upravila . no práveže ja som mala už také ružové spinenie pred pár dňami niečo ako slabá ms preto testujem neviem čo to malo byť.
A dnes mám 40 den cyklu.Tak by už mohla byť silnejšia čiarka 😍
@zuzka1120 Asi bolo na digi test este priskoro. Mohla si mat oneskorenu ovulaciu...
@ejuska2586 Ďakujem pekne za odpoveď🙂
počkám do piatku...ak sa stále neobjaví menštruácia tak pôjdem ku gynekológovi na odber krvi na zistenie Hcg.
Baby co užívate inofolic.... Nebolelo vás vaječníky, resp. Spodok bruška? Ha ako to beriem týždeň tak hrôza..
@maj2011 ja som mala a už som to písala aj inde ...moja skúsenosť bola zlá. Skrátil mi cyklus,čo nie je moc dobré na uhniesdenie,strašne bolesti počas ovu,chodiť som nevedela,kríže ma boleli tiež. Od ovu až do ms som cítila pichanie v podbrusku,takže cca 2 týždne v bolestiach. A aj ms som mala veľmi silnú a bolestivu. Brala som to 2 mesiace a skončila som,nedalo sa to vydržať
Baby ahojte...dnes som bola u gynda koli tomu ze skusame babo od aprila a nic ...a dnes mi povedal ze koli cystam nemavam ovulaciu ☹((( mam ist este na testyy ale strasne s abojim...nemali ste niektora podobny problem a preds s apodarilo babo...ja mam ovulku asi tak taz za tri styri mesiace :(((((
@7adka77 je mi luto, ze mas cysty a ze mas nepravidelnu ovulku...Vysetreni sa neboj, treba to urcite riesit, aby si bola nakoniec v poriadku, mala ovulku pravidelne a potom verim, ze sa vam drobcek zadari...Prajem Ti, nech si co najskor uplne fit a nech si potom najdes na testiku vytuzene a dlho ocakavane //...Nezabudni potom pridat testik, ked bude meskat MS...Budme spolu hladat dusikov 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@tonjadabik2 ahoj moja, vcera, ci dnes si netestovala?...ak ano, hod fotecku 😉...Prajem pekny dnik 😘
@luta13 ahoj moja nie este som netestovala..zatial je stale pozitivny ten moj prvy. musim uz kupit dalsi..ach
@tonjadabik2 nevadi, ked budes testovat, hod sem foto a oznac ma, nech kuknem ako tmavne 😉...Velmi Ti to prajem po tolkom testovani a cakani!!!...Skus Lady max testik 😉
@luta13 jasne ze hodim o to sa neboj.snad sa ciarocka nestrati.. ved toto dlho sme cakali a.. som utrapena ale zvladnem to neako.. kupim a hodim foto.esteze ta mam ze aspon niekto sa o mna zaujima
@tonjadabik2 Dakujem 😘

Ahojte baby vidíte tam niečo keď si to priblížite či nie? Ja už sama neviem keď som si ho robila mala som pocit že tam dačo je no keď to zbelelo po pár minútach už tam asi nič neni že?