Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@matka295 Jasne, ze skoro....
@ejuska2586 a vy sa máte ako? Rastiete pomaličky že? Už je aj bruško vidieť však moja?
@matka295 Hej, rastieme. No, bruško už vykúka. Už nosím len tehu nohavice, ostatné ma tlačia, hoci obliecť ich zatiaľ viem. O týždeň ďalšia poradňa - už sa neviem dočkať, kedy zas drobčiatko uvidím. A hlavne som zvedavá, či a čo nám ukáže (pipíka či šušku)...
@ejuska2586 jaj tak to máš o chvíľku 😊 a čo by ste si viac priali?
@matka295 Mne je to akosi jedno. Ale mam silny pocit, ze je to kocka...
@ejuska2586 tak možno intuícia 😊
@matka295 Mozno. A mozno len blby pocit a nakoniec to bude chlapcek. Uvidime 🙂
@ejuska2586 ja som mala od zaciatku pocit,že čakám chlapca a je to chlapec
Dúfam že bude🤗 skusim si test spravit dalsi tyzden☺ o tyzden sa vydávam a ktomu mimi by bolo krasne😊
Zenusky viete poradit? uz treti den mi meska ms a dnes som mala pocit ze uz prichadza ale nakoniec to bol len akysi veeelmi slabucky ruzovy vytok...len rano a od vtedy nic...priznaky ziadne len to ze ja mavam ms ako hodinky a zrazu 3dni meska....test nechcem este robit az ked bude meskat viac ako 7dni..aby som nebola sklamana..mali sme prerusovanu suloz a len v neplodne dni tak moc neverim ze som v tom ale mozno sa tu najde zienka co to mala podobne a podeli sa so mnou o skusenost 🙂 dakujem
@karmela ❤
@alilka ahojky no veru nie a ani to tak nevyzerá sľubne. A pri tom sa už teda nesetrim 😁 makám ak fretka len nech sa už dačo pohne lebo pri doktorovych prognózach,že by mal mať v termíne niake 4 kg .Ja sa len spolieham,že to je chybný odhad a bude mať váhu ako deti do 3,5 kg.
Ale raz von musí 😊 😉.
A ty moja ako dokedy musíte mať pauzu od snažilkovania.

@joanka7 otvorila som...a je tam duch aj tak