icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

saskia00721
30. sep 2017

@sangre dakujem lebo testy predtým vyšli dosť rozpoluplne tak som skúsila tento woman Secret baby test. Chcem si dať lieky na pálenie záhy a nechcela som to riskovať. Už mi sibkalo z tých ciarociek 😊

martinecka13
1. okt 2017

Dnes! Deň ms. Som teda? Ja stále neverím 😇

0507
1. okt 2017

@martinecka13 jasne, ze si...gratulujem 🙂

momik9
1. okt 2017

@petulik47 aj ja som mala na teste slabuckeho"ducha"tak uvidime ci sa nieco padarilo☺

archanjel007
1. okt 2017

@martinecka13 ano si blahozelam : )

archanjel007
1. okt 2017

@trblietava moze to byt aj uhniezdovanie🙂

tonjadabik2
1. okt 2017

@martinecka13 anoo jeto taaam ja som to hovorilaaaa Gratulujeeem

martinecka13
1. okt 2017

@tonjadabik2 😍jezisiiiiiii ja som šťastná. Dakujeeeeeem

tonjadabik2
1. okt 2017

😍 👶 😝

petulik47
1. okt 2017

@momik9 drzim palceky aby dusik silnel 😉

momik9
1. okt 2017

@petulik47 dakujem aj ja tebe drzim palceky😉

saskia00721
1. okt 2017

Baby mám otázku a dúfam že ma tu neukrizujete, tie pasikove tehotenské testy keď sa robia majú sa nechať pár sekúnd namočené potom sa maju vytiahnuť a položiť a čakať tak to je v navodoch. No a ja teda keďže som nedockava som si teraz uvedomila že trošku nedodrzujem postup a nie som si istá či to môže ovplyvniť výsledky. Ja som ten pásik namočila na pár sekúnd ono sa ta farba začala rozpijat nejako to bolo ruzovr chcela som to urýchliť a namočila som to o pár sekúnd znovu. Urobila som moc veľkú chybu? Doteraz som to tak urobila pri všetkých testoch.

bibuska2
1. okt 2017

@leren1 ale pravda ze to tam je a prajem ti to z celeho srdiecka nech ti to vyjde maj vieru 🙂🤰

leren1
1. okt 2017

@bibuska2 test tmavne ..alle vcera sme skoncili na pohotovosti s hnedym spinenim a dnes sa spustila mrcha ale test tmavsi ako vcera...hcg len 34...zajtra na hcg kontrolu ale najskor to asi odchadza :(

sibalka21
1. okt 2017

@saskia00721 Ano, mozu byt falosne pozitivne, ked budu moc napite, farba sa moze rozmazat a zvyraznit aj kanalik.... Radsej tych par minut vydrz

saskia00721
1. okt 2017

@sibalka21 dakujem ja som si to neuvedomila že akú blbosť robím. Až teraz ma to napadlo

luta13
2. okt 2017

@tonjadabik2 Gratulujem...Krasne //...Konecne si pozehnana a vymodlene babätko zavitalo k Tebe do lona...Prajem vam obom vela zdravicka a krasne tehulkovanie...Som Ti hovorila, ze ked trosku "vypnes", tak to necakane pride a uz je to tu!...Tesim sa velmi s Tebou...Uzivaj vsetko 🤰😘

luta13
2. okt 2017

@mischelf krasne // na oboch testikoch...Prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
2. okt 2017

@kaki221 ahoj moja, uz viete, co cakate? nejak som nepostrehla, ak si uz nahodou pisala 😉...Pohladkaj za mna brusenko, pekne Ti to ubieha 😘

luta13
2. okt 2017

@sofija18 fajn welness...Mm by na seba nedal masku, ani nic podobne nikdy na svete...Mozno len, keby nejaka mlada babenka okolo neho behala v minisuknicke...haha 😂

luta13
2. okt 2017

@leren1 na Tvojom testiku z 29.9. vidim ducha...

luta13
2. okt 2017

@momik9 testik z 29.9. vidim na nom slabucku druhu /...Drzim palceky, nech tmavne a prajem vsetko dobre aj k svadbe 😉

luta13
2. okt 2017

@petulik47 vidim //...gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
2. okt 2017

@martinecka13 na oboch testoch vidim //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
2. okt 2017

@saskia00721 na prvej foto vidim slabuckeho dusika...skus este testnut dnes, alebo zajtra rano a namacaj len raz!...Drzim palceky 🙂

luta13
2. okt 2017

@leren1 drzim palce, nech sa drobcek udrzi 🙏😘

tonjadabik2
2. okt 2017

@luta13 Dakujem mojecko.uz sme vobec nedufali..vobec..chystala som sa do prace aj kedked mi maleho nevzali do skolky a zrazu bum 😀 na teste dve caaarky manzel v soku neveril heh. Dakujem ti krasne.este cem ist ku Dr ked si na mna najde manzel cas heh.pri styroch detoch je malo casu.. ale vcera ma cely den bolelo brusko az na odpadnutie..ale uz je to v pohode..musim ist ku dr aby ma pozrel ci je tam kde ma byt.. kedze som mala prepadnutu maternicu a krcok nizsie..po styroch porodoch.. ale to som mala aj pri detoch taze uvidime..

saskia00721
2. okt 2017

@luta13 ahoj moja, veď to že duchovia, na niektorých testoch normálne pekne viditeľná slabá druhá ciarocka bola na iných ani keby to pod mikroskopom pozerám. Teraz som si spravila test namočila som ho len raz. Duch tam je ale slabý a to by po tej dobe už museli byť velike koľajnice v podstate 4 týždne keď rátam že to uhniezdenie muselo byť 6.9. ak to teda bolo uhniezdenie. Už nemám energiu na ďalšie testy.asi mi len sib. 16.10 idem lekarovi a uvidim co povie. Už som sama zvedavá čo mi je lebo tehotenstvo to asi nebude

0507
2. okt 2017

Caute...asi nic, ze?

kaki221
2. okt 2017

@luta13 ahoj moja😉...Ešte som nepísala čo čakáme,nakoľko sa nám náš drobček stále ukrýva a nechce sa nám ukázať....10-teho mám poradňu,tak snáď sa už konečne dozvieme kto sa nám to tam ukrýva a kto nás neustále kopká😁...brušenko pohladkám💜 a keď sa dozviem čo to bude,tak hneď dám vedieť😘...letí to ako voda😊 ani sa nenazdám,a bude tu náš drobček s nami👶