Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@kostrmenka blahozelam si tehulka
To vazne??? My sa snažíme 3 roky,neverím,mozno je zly test
Ahojte baby, dufam, ze mi poradite, robila som si dnes ovu test nakolko idem zajtra ku gyneko. na prehliadku a asi nie je moc vhodne aby sme sa dnes snazili aj ked by som mala mat prave plodne dni. Cyklus mam posledne mesiace cca 28-31 dni a teraz som mala naposledy ms 16.9, myslite, ze na zaklade takeho ovu testu sa da povedat ci ovulka uz bola alebo nie? Budem Vam vdacna za kazdu radu 🙂
@0507 tak urob v den meskajicej ms ta to budu ciarky uz teraz viem🙂
@archanjel007 ok...v stredu sa ozvem 🙂
@kostrmenka vidim krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...A ver na zazraky, jeden sa v Tebe prave deje 😉
@kostrmenka kup si druhy test a budes mat tiez ciarku nemas este jeden v baleni a napis mi ..no tak teraz sa vam zadarilo 🙂
@archanjel007 nemam ale pojdem kúpiť.
@kostrmenka no co urobila si si?🙂
@archanjel007 zlato ty ako?ako sa máš?😉
@alilka ahojky tak ja celkom dobre akurat 12 som objednana k lekarovi to uz budu 3 mrsky aby ma pozrel a zacneme sa znova snazit tak uvidim ako sa zadari verim ze uz to pojde dobre a ty ako?🙂
@archanjel007 tak ja zatiaľ len jednu ms som mala po operácii ..a snažiť sa nemôžme minimálna pol roka čiže som teraz ko..ale inak pohoda..zajtra už nastupujem späť do práce tak sa aj celkom teším ✌
@alilka aku operaciu si mala ak sa smiem spytat?
@archanjel007 nie,nechcelo sa mi do lekarne zajtra pôjdem
@archanjel007 jaaaj ty asi teda nevieš..v marci som mala mimomaternicove neviem či pamätáš..potom som po dvoch ms znova otehotnela v júli..nečakane..vraj anovulak 😂 hcg stúpalo krásne hore až kým na usg nespozorovali že plodik sa zakliesnil do zvyšku vajcovodu,ktorý mi vtedy v marci vzali..museli má operovať lebo mi mohla vraj maternicu ten plod roztrhnúť..keďže bol v polke v maternici a z polky v tom zvyšku..akútne na nakoniec rezali..13stehov ,odrezali mi z maternice a to môžem byť rada že mi ju zachránili. ..moja gynda za 20rokov sa s takým prípadom stretla raz..v iných nemocniciach ani raz..8.8 má operovali..
@alilka chvalabohu moja ze to mas za sebou nie nevedela som tak dufam ze uz obidve sa dockame stastneho konca a na cely zivot;)
@archanjel007 tak už teda dúfam..už 7malych mám tam hore 😢😢 ak tebe veľmi držím prsty. 😊
@alilka 7 malych?tfakt?a v kolkom tyzdni
@archanjel007 nooo ja som už 6x bola tehotná.. najdlhšie bolo v 10tt dvojičky..to bol prvé .potom 3x spontánny potrat asi nejaký 5-7tt v marci to mimomaternicove a teraz v auguste to čo som ti opisovala..

@kostrmenka krasna ciarka..gratulujem