Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@lela123 To asi nemalo byť mne s tým lepkom, či?
@petuska18 je to ovu, viem že čo sa týka ovulácie je negat ale skôr chcem vedieť či by tak skoro mohol ukázať tehu..
@7adka77 Občas sa to stane. Ja mávam vždy na 13, max. 14 deň cyklu ovuláciu a minulý mesiac som mala prvý krát na 18dc. Vraj je to v pohode, kým sa to neopakuje pravidelne.
@spry835 možno nejaký chybný, ja by som tiež skúsila ešte jeden
@liliana2222 Ovulačný test musí byť úplne pozitívny, aby potvrdil tehotenstvo. A aj to tak nemusí byť. Tento je negatívny. LH hormón je v tele počas celého cyklu. Takže treba čakať a o pár dní spraviť tehotenský z ranného moču.
@spry835 Nevieš hodiť foto? Že by sme pozreli?
@ejuska2586 a stalo sa ti ze ti aj tri tyzddne ukazal pozitivny ovu? lebo som si robila dva piatky po sebe a bol pozitivny a ted vlastne zase pozitivny..to moze byt nejake zblbnutie cyklu zrejme vsak?
@7adka77 Mne sa to nestalo. Ale citala som o tom. Vtedy islo o hormonalnu nerovnovahu. Este pockaj, co sa udeje a potom by som prip. na tvojom mieste skocila k lekarovi, nech ti spravi hormonalny profil.
@ejuska2586 ale hej. To som sa len tak potrebovala podebatit 😀
@ejuska2586 ahaa, ja som myslela že aj tu stačí duch, asi som to zle pochopila 😁 nevadí, čakám do piatku a skúsim tehu. Ďakujem za objasnenie 😊
@lela123 Jaaaj. Som si myslela, ze si niekomu inemu pisala. Tak mne je uz od vcera zle. Vcera som myslela, ze sa povraciam. A to som nic take nejedla. A to som dnes len 5 DPO...
@liliana2222 Ono, da sa aj ovu testami. Ale musela by si sledovat kazde rano a musel by tmavnut, az kym by nebol pozitivny...
@liliana2222 to nema ziadnu vypovedaciu hodnotu....
@ejuska2586 ja robim teraz každy den rano o tom istom čase od 5DC ovu testy tak som zvedava že ake budu, boli svetle cez ovu tmave a teraz zase svetle, tak bodaj by stmavli 🙂 Ale tiež som ešte len 4 alebo 5dpo dnes 🙄
@7adka77 to je normalne mala nerovnovaha....dlzka cyklu vzdy zavisi od toho kedy prebehne ovu..a kadzy mesiac moze inokedy..a potom sa cely cyklus zmeni kebo luteralna faza je priblizne rovnaká...a to kedy dojde k ovu ovplyvnuje vela veci....staci maly stres....takze nabuduce radsej poriadne odsleduj ovu a neorientuj sa podla posledneho cyklu
dííki baby za info...aach taká mala nadej bola..no nevadí hadam buduci cykluus
@7adka77 Veď ešte nie je nič stratené. Kým nepríde mrcha...
@ejuska2586 Hmm vyzera to dobre, držím palce 🙂 a "príznaky" mám rovnaké 🙂
@ejuska2586 ináč ja sama som bola prekvapená, že tento mesiac už tri dni po ovulke ma začali bolieť vaječníky a podbrusko. Ale som si myslela, že som prechladnuta a od piateho dňa som vkuse spala aj cez deň.Potom po zistení ma adrenalín prebral až príliš. Ja som bola zmierena s tým, že som už skončila a vôbec som to nepripisovala tehotenstvu.Tak som zvedavá na teba 😉I
@petuska18 Ja som si tiež dnes ráno spravila z ranného moču a chcem takto ďalej. Nech vidím, či to bude tmavnúť, alebo nie...
@petuska18 Nápodobne. Veľmi som zvedavá. Ale beriem to s rezervou. Ak to nevyjde, tak budeme skúšať ďalej...
@lela123 Uvidíme. Sama som zvedavá. Mávala som takéto príznaky, keď som bola tehu. Ale nie takto skoro. Tak okolo 7DPO :D
Dievčatá, chcela by som sa opýtať, keďže tu sledujete už testiky, mám 12 deň cyklu, boli ma podbrusko, a mliecny výtok, neviem ako "presne" sa meria bazalna teplota ??? chcela by som poradit, toto je už treti mesiac co mam von Mirenu a chcela by som strasne aby sa podarilo..... je to uz ovulacia? už treti mesiac sa snazime.... nechcem ovulacne testy , tehotenskych som už nakupovala ako sialena a zbytocne zatial.... viem ze su aj dlhsie sa snaziace... cize ako presne si odmeriam teplotu a kolko by mala byť , pojdeme do "toho" v priebehu týchto dni naplno....dufam, že pridam kolajnice aj ja 🙂
@michaellab teplotu si musíš merať celý cyklus aby ti niečo ukázala, nie len teraz a hocikedy...ale ráno, predtým ako sa postavíš, si teplotu zmerať, najlepšie každý deň v tu istú hodinu, lebo potom možu byť vysledky skreslené. Ráno sa zobudíš každý deň zmeráš a zaznačíš najlepšie do aplikácie alebo aj do tabulky čo si urobíš, na nete je toho vela, a budeš si to sledovať..teplota "aka by mala byť" neexistuje, každá má inú. Ide o to aby bol cyklus v dvoch fázach, počas ovulácie teplota klesne a po nej bude stúpať...A tesne pred MS zase klesne..viac si treba na nete počítať, ak som nevysvetlila dobre 🙂

@spry835 skús este jeden urobit...ale ma siesty den meskania by by to tam iz mala.riadna palicka vybehnúť..minimalne jasny duch...alebo si iba zle.vyratala nieco a.si menej DPO a este tam cosi moze byt neskor....drzim palce