Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@matik7 ahaa 6 plus 4 je 7 tyzden? to som nevedela Dakujeeem ❤
aj ja sa chystam buduci stvrtok 😝
stretavka vo stvrtok poobede?tu? haha no schvalne 😂
@matik7 a ako si natom ty? v kolkom si tt?
Ahojte krasky je tu niekto v 9 plus x tt? 🙂 Ale asi viacere maju termin april - maj 2018 nie? Nechystate sa vytvorit skupinku?
@tonjadabik2 aj ja sa pridám :D bábiky držím nám všetkým palce. Vo štvrtok som tu a uvidíme ... cmuk 😍🙏
@tonjadabik2 @zuzu1109 ja som 7tt🙂 odratavam dni do stvrtka, neviem sa dockat. Verim, ze sa budeme delit len o dobre spravy🙂
@lillinka01 skupinky uz su🙂 daj si termin porodu do profilu a hodi ta hned do skupiny majovky2018 (teda myslim, ze ti to vychadza na maj) alebo je aj sukromka majovcatka2018, treba poziadat o prijatie
@matik7 @tonjadabik2 ja ešte len 5 tt asi podľa mojich výpočtov...teším sa so všetkými a určite budeme mať len tie najlepšie správy ... verím tomu 🙏
@zuzu1109
@tonjadabik2
@matik7
Ahojte, čítam že sa všetky chystáte ďalší týždeň k dr. Tak sa k vám pridávam, včera som volala a sestrička ma objednala hneď na pondelok, zdá sa mi to veľmi skoro, som čakala že mi povie tak za dva týždne, ale budiž 😀 Počítam, že ajtak budem musieť prísť ešte neskôr, keďže v pondelok budem ešte len asi 5tt. 😕
@matik7 Dakujem 🙂 No, mne zatial vychadza tp 7.5. ale je velmi pravdepodobne, ze to bude planovana sekcia a teda skor. Tak este asi pockam 🙂 Neviem, kam patrim :D
Zlý smajl 😉 😀
@0507 ako prisla ms?
@matka295 porad ak som mala dnes pozitivny ovulacny test tak ovulka prebehne cyklis po potrate sa mi posunul z 28 na 30 vcera som citila bolest v strede podbruska a rano test bol pozitivny poistili sme to 🙂
@archanjel007 no dobre že ste poistili ak bol ráno pozitívny test tak od 12 do 48 hodín prebehne ovu. Tak ešte sa snažilky aj zajtra aj pozajtra 👍
@matka295 dobre muz ma teraz dovolenku hehhe🙂
@archanjel007 hej, dnes prisla ☹
@matik7 noo tak sme asi spolocne 7tt? 😂 jooj ta dufaaam ze na tyzden nas tu bude vela ako citam jooj sa tesim co kto ake spravy prinesie a ja dufam ze len dobre.. ❤
@zuzu1109 5tt? peknee.. podla mna este nebude vidno.. ked srdiecko je az 7-8tt no ale budem ti drzat palce. noo ta cakam len tie najlepsie spravy budem drzat palcee 👍
@veja232 noo tak ti tiez budem drzat palce jednoznacneeeee 👍
ta buduci tyzden to tu bude debataaaa babyyy chcem vediet len tie najlepsie spravyyy ❤
@matik7 zlatko ked sme v 7tt kedy je termin? jak som ratala ta Maj??? kokoooos zeby naozaj??? 😝
@tonjadabik2 mne to podla poslednej ms 23.8. vychadza na 30.5.2018:) uvidime aky termin urci dr podla velkosti babatka.
Tebe to tiez vychadza na maj, o par dni skorej ako mne. Ale to vsetko ti dr povie🙂
@matik7 pekneee supeeer. jooj snad uz nieco uvidi ale ta uzked bude 8tt ta uz by aj mohol dr daco vidiet.. hej aj syn tak bol ze v maji a som prenasala a narodil sa 1 juna na den deti. 😝
@0507 nevadi 🙂pride to vtedy kedy ma prist nebud smutna🙂
@archanjel007 nie som, je to v pohode...podari sa dalsi mesiac 🙂
@matka295 WAU, tak to mas teda uzasny darcek - najkrajsi aky si mozes priat ❤...Gratulujem Ti zaroven k narodeninam, prajem vela zdravicka Tebe aj princeznicke a verim, ze Dr. sa nemylil a ze sa vam neukaze neskor pipik (ako mne 😢)...No snad je to ozaj odbornik, ako pises a ma na 100% pravdu...Aj tak by som si to po 20tt. nechala potvrdit na 3D sone pre istotu kvoli nakupom "ruzovej" 😉...Uzivaj vsetko, malicka je krasna uz teraz po maminke 😘

@tonjadabik2 nie, uz si teraz 7tt🙂
Aj ja sa chystam prvy krat k dr buduci stvrtok🙂