Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 na slane a sladke sa nespoliehaj 😅 ...Ja som pri oboch doslovne "zrala" sladke (keksy, zmrzlinu, tycinky cokoladove atd...) a obaja maju pipika 😉
@tonjadabik2 moja, tu mas vypocet svojho tehu tyzdna 😉
Tehotenská kalkulačka: Výpočet týždňa tehotenstva a termínu pôrodu
Vašu poslednú menštruáciu ste mali 20. augusta 2017
Gratulujeme! Rodiť by ste mali 27. mája 2018 a vaše dieťa by sa malo narodiť v znamení Blíženci.
Oplodnenie sa udialo 3. septembra 2017 a tehotenský test by Vám mal dať odpoveď na to či ste, alebo nie ste tehotná najskôr 24. septembra 2017
Zaujímavé informácie na základe dátumu vašej poslednej menštruácie
Podľa dátumu Vašej poslednej menštruácie ste tehotná 7 týždňov!
Cítiť prvé pohyby Vášho dieťaťa v brušku by ste mali okolo 24. decembra 2017.
Tĺkot srdca Vášho bábätka bude možné počuť okolo 1. októbra 2017.
Koniec prvého trimestra bude 12. novembra 2017.
Koniec druhého trimestra bude 25. februára 2018
@tonjadabik2 este toto o Tvojej malickej "cucoriedke" 😘...Takze ❤ by malo byt uz pocut a vidiet...Som zvedava na vysledok Tvojej prvej kontroly 😉
Týždeň 7 – Ruky a nohy bábätka sa vyvíjajú
Vaše dieťa je teraz približne vo veľkosti čučoriedky. V siedmom týždni tehotenstva je väčšina rastu koncentrovaná v hlave dieťaťa, keďže mozgové bunky sa tvoria v rýchlosti 100 za minútu. Taktiež, púčiky ruky a nohy na dieťati sa začínajú kličať a zväčšujú sa do segmentov ruky, paže a ramena a segmentov chodidla, kolena a nohy. Popri nich sa tento týždeň vyvíja aj jazyk a ústa bábätka
@matik7
@zuzu1109
@tonjadabik2
@veja232 vy krasne tehotenske "kvarteto"...Velmi vam vsetkym drzim palceky na buduci tyzden, nech stastne a usmiate vychadzate od Dr. a nech su vase malicke fazulky zdravucke a nech je vsetko tak, ako byt ma...Boh s vami vsetkymi 🙏😘
@luta13 veru veru 😂 Aj ja som jedla len sladke, ovocie snad na kila a maso som nemohla ani vidiet a aj tak je to vajcak 😂 A aj do 20 tt som si myslela, ze je to baba. Potom som bola na morfologickom sone, kukla na tvaricku a bolo mi jasne, ze je to chalan. Cely muz 😂 Ale na rozuzlenie sme si pockali do porodu, kedze sme nechceli vediet pohlavie 😊
Babulky na tehu chúťky sa fakt nedá spoľahnúť ja jem sladké,slané,mäso bocik mám chute 🙈 Plus zmrzlina a budeme mat dievčatko,prvá je tiež slečna a úplne iné chute som mala..Hlavne nech sú zdravé..
@ivusik1111 ja vidím 🙂
@ivusik1111 nechcem Ti kazit radost ale tento ukazoval aj mne druhu ciarku a nic z toho nebolo :( skusila by som radsej inu znacku.
@luta13 ďakujem moja tak to áno v 20 tt idem na 3D k nemu a tam mi pohlavie už len potvrdí tak mi to povedal 😍 tak vieš nekupujeme dovtedy ešte nič tak sme sa rozhodli a aj keby sa to zmenilo vôbec ale vôbec sa nepohnevame 😄 nám je to jedno či bude dievčička či chlapček len nech je zdravé 🙏
@ivusik1111 je a po úprave ešte lepšie.tak želám aby silnela 😘
@lillinka01 ahoj ja som 9tt a skupina máj 2018 je už vytvorená 😉
@dovolenkova uz som tam 🙂
@lillinka01 ja som poslala žiadosť do tej uzavretej skupiny majovcatka 2018, tak uvidíme, či má príjmu 😀
@luta13 no robila som tehu a nic, negativne, ja som bola u lekara praveze tento tyzden ale hovoril, ze ked sa snazime tak, ze nebude radsej "sparat", ze uvidíme, pokial sa nepodari mam prist po dalsom ms na prehliadku. Áno snažili sme sa, snazime sa kazdy druhy den, od viacerých som pocula, ze takto je to najlepsie tak uvidíme,snad sa zadarilo 🙂
@ivusik1111 vidim ducha 😲 ...Skus teda iny test, ked zienky pisu, ze im tiez ukazoval a nic z toho...Lady max je TOP a verim, ze Ti ukaze krasne //...Testuj zas za 2 dni a hod sem zas fotecku...Drzim palceky 🙏😘
@janedoe Pri prvom synovi som jedla vsetko, nemala som jedlo, ktore by som nezniesla...Zacala som treskou a uhorkami a koncila sladkostami od vymyslu sveta - hlavne horalky, mäty atd...A asi mesiac som bola "posadnuta" pomarancami - nevedela som sa ich dozrat! 😂...Pri druhom synovi som dlhe obdobie nezniesla mäso, pri vareni mi nebolo dobre od zaludka, no dala som si nakoniec symbolicky zopar kuskov a aj to len kvoli babätku, nech ma aj vitaminy z mäska...A tiez sladke obdobie donekonecna...Este teraz "zeriem" sladke kazdy den a to uz maly bude mat 2 roky! 😘

@sonya6 na oboch foto vidim slabuckeho ruzoveho dusika...Testuj zas za 2 dni a hod potom foto...Drzim palceky, aby silnela 😉