icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

sonya6
6. okt 2017

@luta13 ja som mala posunutú ovuláciu takže neviem kedy by mala nemala prísť mrcha :( oficiálne to bolo minulú nedelu :D 1.10 ale kedže ovulka sa posunula tak neviem :(

luta13
6. okt 2017

@karmela kiezby si mala moja pravdu a moj ufrflanec by tiez chcel este jedno babätko...Stale optimisticky verim, ze ho nejak potom spracujem...Ked on je taky tvrdohlavy a nema rad tuto temu 🤐...Tvrdi, ze on ani tohto druheho drobca nechcel, pritom sa v nom cely vidi, akoby mu z oka vypadol 😠 ...Ach, ti chlapi, su hrozni (cest vynimkam) a ja som asi nazaciatku "sliapla do riadneho hovna", no teraz to uz nevratim spät, aj ked rada by som obcas vratila cas a zacala inde...Pohladkaj za mna brusenko krasne a ak mas dalsiu tehu fotecku , posli mi do IP 🤰💃😘

luta13
6. okt 2017

@sonya6 no ved uvidis, verim, ze mrcha uz nepride tento rok 😉...testuj za 2 dni a hod fotecku 😘

luta13
6. okt 2017

@matka295 ked budes po 3D sone, hod nam sem potom fotecku princeznicky krasnej 😉...A vecicky mozes kludne kupovat v neutralnej farbe zatial...Ja pri prvom som zacala po uspesnom ukonceni 1.trimestra nakupovat zelenkavu, zltu, bielu a pri druhom hned po potvrdeni tehulkovania u Dr., co bolo asi v 6-7tt...Nedockava som bola 😂...Uzivaj brusenko, coskoro zacnu pohyby, to je nepopisatelne 🤰😇❤

zuzu1109
6. okt 2017

@luta13 Ďakujem za všekty ♥ dúfam, že to bude dobré ... si veľmi milá osôbka

luta13
6. okt 2017

@nina4 ahoj moja, Ty si este pokope?...Zatial ziadna tendencia zacinajuceho porodu, krcok "zamknuty" na 100 zamkov a zatka na mieste?...No prajem Ti, ked to na Teba behom tyzdna pride, nech mas co najkrajsi a najrychlejsi porod a drobceka hned pekne prilozeneho na hrud 😘❤👶

luta13
6. okt 2017

@zuzu1109 Dakujem ❤

sticker
sonya6
6. okt 2017

@luta13 ja som netrpezlivá žena :D ako sa poznám testnem každý deň ráno :D

luta13
6. okt 2017

@sonya6 😂, tak pridaj foto zajtra rano, pripadne odfot oba testy pod sebou...Prajem pekny dnik 🙂

sonya6
6. okt 2017

@luta13 dobre :D :D 😂

janedoe
6. okt 2017

@luta13 ja ani ie ze cokoladu a sladkosti, ale sladke jedla...isla som z roboty na obed a asi polhodinu kruzila okolo restik, aby som nasla palacinky, lievance a pod. 😂 Este vyprazany syr bol zacharana 😂 A s ovocim som mala asi kazdy tyzden inu maniu 😂 jeden tyzden melon, potom nekrarinky a tak 😂 A asi mu to zostalo, lebo jedine co mi zje je ovocie a maso nemusi vobeeeeec 😂

ivusik1111
6. okt 2017

@nina4
A to si ako upravila ? ;) no snáď sa nesklamem lebo veľmi tuzime po 2 dieťatku kedže som pred 3 mesiacmi potratila v 5 mesiaci :(

nina4
6. okt 2017

@luta13 jaaaj poklad môj veru ešte stále na 100 zámkov 😊.dnes bola poradňa Tobiasko je koncom panvovym tak už mám pre istotu porobene aj predoperačné .gyn. ,ale verí že sa ešte otočí tak ale veď furt sa točí akrobat náš malý .Z drahým to berieme športovo,že raz von pojde či sa mu bude chcieť či nie 😁

luta13
6. okt 2017

@janedoe no ked to drobcovi zostalo, tak fajn...U nas je to horsie...Ono to zostalo mne, nie drobcovi...Ja jem sladke kazdy den a mam 80kg pri vyske 159cm... Ani sa veru necitim dobre...Velke 2 sakle s mojim oblecenim a aj topanky moje uzsie cakaju, kedy sa odhodlam s tym nieco robit a schudnem aspon 15-20kg...Snad raz sa k tomu dokopem 😒

luta13
6. okt 2017

@nina4 Drzim palceky, nech sa este otoci a potom hned nech aj vyjde na svetlo Bozie 😉...Boh s vami obomi 😘

nina4
6. okt 2017

@ivusik1111 trochu som stmavila .
To mi je veľmi ľúto že si prišla o bábätko.
Ono je to ťažko niekto povie že testy duchujú mne nikdy neduchoval buď som trhu bola alebo nie.Akurat ,že v októbri mi tiež nabehol dušík ktorý pomaly tmavol až nakoniec miesto tmavnutia začal blednut no to som aj špinila pod chvíľou.
Tebe budem veľmi držať palce aby / tmavla a čoskoro si sa tešila s babatka.

ivusik1111
6. okt 2017

@nina4
Ďakujem krásne 😘 Spravím další testik inej značky a hodím foto .... dúfam ze budú // a silnejšie ... drž pršteky 😘

nina4
6. okt 2017

@ivusik1111 budem 😉

sandy152
6. okt 2017

@luta13 pozries este prosim moje posledne testovanie? Dnessom spravilapepino plus inu znacku 🙏 dakujem 😘

luta13
6. okt 2017

@sandy152 este stale pekne ovulaky podla mna, ale myslim, ze uz zacinaju blednut trosku...Toho 4. a 5.10. si ich mala najvyraznejsie 😉...Uz Ti zostava len cakat, ci MS pride, ci nie...Radsej nech Ta zdaleka obchadza 🙂

ivusik1111
6. okt 2017

Tak baby nevydržala som to a spravila som si este jeden lady max co poviete ? Ja neviem teda 😏

sandy152
6. okt 2017

@luta13 dakujem 🙂 teraz uz len cakat kedy budem moct testovat tehu testom, kvoli tomu fraxiparinu by som to chcela zistit co najskor sa bude dat

tonjadabik2
6. okt 2017

@luta13 mojecko Dakujem krasne za clanky aj za pekne slova. ❤ dufam ze bude vsetko ok a ze bude vsetko v poriadku.. Dakujem ti este raz. 😍

karmela
6. okt 2017

@ivusik1111 skús lepšiu foto alebo rozober testik a odfot ešte takto

marisse2428
6. okt 2017

Ahojte, myslite, ze silneju?? Sice kazdy den je ina znacka, prikladam foto. V utorok pepino zeleny, v stredu modre women secret robeny vecer a stvrtok rano a dnes rano rapi clear cerveny. MS ma prist v nedelu, ovulacia neviem kedy bola. Posledny pepino robeny dnes vecer. Dakujem, dufam, ze ma potesite ❤️

marisse2428
6. okt 2017

Tak mi prehodilo fotky, druhy pepino je robeny dnes vecer.

luta13
6. okt 2017

@marisse2428 cervene testiky ukazuju najlepsie 😉 ...Upravila som druhu fotku zvrchu, co je ako si spominala z vecera a este tie 2 cervene testiky...Na tom spodnejsom cervenom je krasne vidiet ducha...Len asi si skoro zacala testovat myslim...No prajem Ti, aby // uz len silneli...Testuj zas za 2 dni az, alebo uz vydrz do nedele, kedy verim, ze MS uz nepride...Hod potom dalsi testik, ak budes testovat nedockavo 🙂

luta13
6. okt 2017

@tonjadabik2 nemas zaco moja, len bud v klude, Pan Bozko je s vami 🤰😘

luta13
6. okt 2017

@ivusik1111 stale vidim na testiku ducha...Testuj neskor, tak za 2-3 dni, asi je este skoro, ci?...Drzim silno palceky 😘

luta13
6. okt 2017

@ivusik1111 trocha upravena 🙂 ...Skus Lady max testik, ak mas moznost 😉