Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@michaellab noo ja som teraz prvy mesiac že sme si povedali že odteraz že tak oficialne ideme na to a hneď som si kupila testy ovu lebo mam často cysty a nabeh na PCOS a len jeden vajecnik tak si to chcem odsledovať a zatial pekne ukazali, tak sa uvidi za par dni či vyšlo či nie...mne ani tak nejde o to že snažiť sa len vtedy a bum pome na to, ale aby som vedela či vobec prebieha a ked mam bolesti aby som sa nebala, čo to, že to je len z ovu a tak..pre moj pokoj 🙂 nižšie pridavam moje tohto mesačne testy, ako to zatial ide 🙂
A držím palce 😉
Waw, to je ina pecka a toho 30.5. je ktorý den ? od prveho dna menstruacie? čiže 9.6. bola najvacsia pravdepodobnost ano? a toto si kazde ráno testovala? ako pri teh. testoch cize moc? aka je to znacka? a kolko ks je v baleni?
@michaellab Najvacsia sanca je od 12-48 hodin po pozitivnom ovulacnom teste (v tomto pripade 9.6., cize najvacsia plodnost bola od 9.6.-11.6.). Preto je idealne mat sex v den pozitivneho ovu testu a dalsie dva dni potom...
Ďakujem Vam ....ste ma zasvetili 🙂
@michaellab A testovat staci len par dni - podla dlzky cyklu:
Dĺžka cyklu
(v dňoch): 21 22 23 24 25 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Štart testovania
(deň cyklu): 5. 6. 7. 8. 9. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.
Blizsie info o ovu testoch: https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/co-by-ste-mali-vediet-o-ovulacnych-testoch/
@michaellab Ja mam 28-dnovy cyklus, cize by som mala testovat od 12DC. Ale ja testujem od 10DC.
@nivea777 noo len ked na mna to je moc komplikovane..kedže sa nesnažime dlho nejako na to netlačim, a toto sa mi zda na začiatok moc veda, resp. aby som rano sa hneď merala a tak...zatial to nechcem siliť, a testy robim len tak pre info, aj ked viem že to nemusi byť 100% samozrejme 🙂 uvidime či budu tmavnuť, dnes som ešte len 4 alebo 5 dpo 🙈
@michaellab ahoj ja som nikdy nemerala a ani ovu testy som si nekupovala .....my sme sa lubili každý 3 den a vyšlo to na prvý krát 🙂
Tak môj ovulacny dnes svetlejší
@ladyiwush Gratulujem a drzim palce, nech ide vsetko, ako ma a vy sa mozete tesit z babatka...
@ladyiwush pekne testiky blahoželám 😊
@ejuska2586 držím palčeky aby teplota znamenala tehu a už
@ejuska2586 joooj skáče mi to ako chce a bezproblemove donosenie bábätka tento krát 😉✊️
@karmela Ďakujem moja. Uvidíme. Dúfam, že to tak bude...
Baby 5 den meskania ms ale nafuknute tvrdsie brucho.bolest prs ziadna...mali ste niektora takro tehu ?alebo mi ide najskor mrcha ...sorkav za otravne otazky ked stale tak dufam az mi z toho asi sibka :(
@7adka77 Ja som pri tehotenstve pocitovala aj krize, podbrusko a prsia, takze asi nepomozem ☹
@petuska18 Ahoj moja. Ako dnes? Priznaky pocitujes? Ovu test ako?
@7adka77 ja som pri prvom tehu okrem pobolievania podbruška necítila nič.. žiadne bolesti prsnikov ani zväčšené som ich nemala až neskôr..

no....čítala som toho už dosť, ale to asi zatiaľ nebude praktizovať...zložité a nereálne ráno u nás chaos do práce...školky....neviem asi budem počítať plodné dni zatiaľ.... "IBA"...a verím, že ma nesklamú a budem tehotná čím skôr, ved pri malej som otehotnela na prvý šup a plodenie bolo počas plodných dní,,,, nechcem tomu podlahnúť už som to s testami prehnala minulý mesiac a povedala som si DOST