icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

nivea777
11. okt 2017

@monika_akinom pri porovnaní testov obdeň by si mala vidieť rozdiel

matik7
11. okt 2017

@zuzu1109 @veja232
Baby, tesim s s vami, ze ide o vnutromaternicove tehotenstvo, ze zatial je vsetko v poriadku🙂 v ktorom ste tt ked vam bolo vidno len gest.vak?
Ja uz cakam treti tyzden na potvrdenie tehu, zajtra konecne idem k dr., dufam, ze vsetko bude v p

matik7
11. okt 2017

Som to omylom odoslala nedopisane🙂 dufam, ze vsetko bude v poriadku.

zuzu1109
11. okt 2017

@matik7 Ahoj Matik, ja som asi v 5tt. Tak neviem, digi test mi minulý týždeň ukázal 1-2 t (čo ide asi o 3-4 týždeň). Tak neviem, zatiaľ sa citím relatívne dobre 🙂
Len skoro zaspávam asi o 20:30, predtým som bola hore do 23:00 hod.
Tak asi sa niečo deje. Dr mi dal magne B 6 a Femibion 1 trimester.
O dva týždne mám kontrolu...už by to malo byť vidieť. Tak držte palce .... 😍😘

matik7
11. okt 2017

@zuzu1109 preco ti dal magne B6? Mna kazdy den bolieva hlava, musim sa zajtra na to magnezko opytat🙂 zatial to mas super, pokial ta 'trapi' len unava..mne v 6tt zacali nevolnosti..hlavne navecer a teraz su uz celodenne🤢 Neviem sa uz dockat zajtrajska🙂 verim, ze aj ty sa nevies dockat kontroly za 2tyzdne. To ti ujde ako voda

zuzu1109
11. okt 2017

@matik7 hovorila som mu, že ma pobolievajú kríže. Tak kvôli tomu, že to je dobré na kŕče, beriem ráno - večer. Máš pravdu, neviem sa dočkať. Lebo ešte tam nebolo vidieť plod a hovoril, že o 2 týždne by už malo byť srdiečko. Tak sa trochu bojím, lebo som čítala všeličo na internete, už radšej nebudem nič čítať :( takže tak a ty daj potom vedieť ako si dopadla 🙂 držím palčeky 👍

veja232
11. okt 2017

@matik7
Ja som podľa poslednej ms tiež 5tt. Tiež na odporúčanie beriem ten femibion 😉 @zuzu1109
No a ja mám prísť až o mesiac. Fu. Tak musím čakať, tiež už na nete radšej nič necitam, lebo sa potom zbytočne len stresujem 🙂 a držím ti zajtra palečky, všetko dobre dopadne, informuj nás 😉 😊

petulik47
11. okt 2017

@chmurkaxy ahoj. Mne pepino ukazal pravdivy vysledok po 1.dni meskania. 🙂

dadulka271
11. okt 2017

Žienky vidíte tam prosímvas niečo zajtra mám dostať ale nevydržala som a skúsila si kúpiť test ja tam vidím druhu ale možno je zlý test ☹️ brucho má bolí ako keby mala každú chvíľu prísť.Dakujem za vaše snažíme sa osem mesiacov a stále nič menzes mám pravidelný každý mesiac aj ovulku.

sonya6
11. okt 2017

@dadulka271 vidím 🙂

dadulka271
11. okt 2017

Ešte jedna foto

sonya6
11. okt 2017

@dadulka271 moje boli slabšie 🙂 čiže je to tam 🙂

dadulka271
11. okt 2017

@sonya6 bodaj by stále sa nedarí po vybratí mireny ☹️ uvidím zajtra mám ešte jeden takýto test tak skúsim hneď ráno spraviť alebo počkám do MS 🤔ale tento mesiac je iný bolesti mávam od ovulky kríže má takto nikdy neboleli pred MS a tvar mám vyhadzanu ako pubertiacka 😂

biba12
11. okt 2017

@dadulka271 je to tam 🙂

sonya6
11. okt 2017

@dadulka271 budem držať palce ale myslím že môžem gratulovať 🙂 ♥

dadulka271
11. okt 2017

@sonya6 ďakujem si zlatá uvidím zajtra 😉😚

petulik47
11. okt 2017

@dadulka271 je to taaaam 😘 gratulujem 🙂

dadulka271
11. okt 2017

Tak ešte som skúsila ďalší taký istý test mne sa zdá tmavší babulky alebo robia tieto testy duchov.

dadulka271
11. okt 2017

Test.

barbs24
11. okt 2017

@dadulka271 toto už nie je duch, je to pekná ružová čiarka 🙂 ja som sa nahladala duchov az az a toto už je čiarka teda 🙂 a moja prvá bola tiež podobná🙂 odporúčam clearblue digitálny test, ten isto neklame 🙂

barbs24
11. okt 2017

@dadulka271 držím PALce ! 🙂

bluebell0412
11. okt 2017

@dadulka271 toto nie je duch ale // blahoželám

nivea777
11. okt 2017

@dadulka271 áno robia tieto testy duchov ale toto duch nie je..takže sa mozes tesit

veja232
11. okt 2017

@dadulka271 krásna druhá čiarka 😍 už len nech silnie 😉 ❤

luta13
11. okt 2017

@zuzu1109 Gratulujem k tehulkovaniu a prajem vela zdravicka obom...Za 2 tyzdne sa ozvi, ako si krasne videla fazulku v brusenku a mozno uz aj srdiecko bude vidiet 🙂...Hlavne bud v klude a vsetko bude fajn 🤰😘

luta13
12. okt 2017

@veja232
@zuzu1109 zienky, uz nic necitajte!!!...Lebo sa zblaznite...Vsetko, co je na nete je len priblizne, su to odhady a priemery, vzdy tam moze byt väcsi, ci mensi rozmer uvedeny, nikde nie je na nete uvedeny presny rozmer konkretne vasich gestacnych vakov a kazda zena ma ine rozmery v danom tt. (+-) ...Nic necitajte kvoli porovnavaniu, bude to najlepsie pre vas obe a aj pre vase drobuliatka, ktore coskoro uvidite, ako si tam krasne relaxuju a rastu 😉...Vsetko ma svoj cas, jedine, co treba, je trpezlivost...Verim, ze mate aj inu cinnost, ako citat podaktore nezmysly na nete 😉...Ja som pri prvom tehu nemala ziadny net, len knizku o materstve, kde som si kazdy tyzden citala, co sa mojmu babätku vyvija, ako je asi velke a bola som stastna, ze je zdravucke a ze brusko mi krasne rastie...Pri druhom som mala sice net a citala vela o vselicom, ale nikdy som nemala negativne myslienky, ci predsudky, pretoze som verila drobcekovi, ze je tam a ze je to zdrave dietatko dane od Boha, kedze som si ho doslovne vymodlila...Takze nebojte sa nic, vsetko je v poriadku a vy sa teste na najblizsiu kontrolu...Posielam vam obom vela pozitivnej energie a spokojnosti z vasho ocakavania...Pretoze zazraky uz mate vo svojich bruskach 🤰👶🤰👶 ...😉

luta13
12. okt 2017

@marisse2428 Ak je to tak, ako pise nivea a jedna sa o odumierajuci plod, velmi mi je to luto...No este to nemas na 100% potvrdene od Dr., ci ano? 😨😢

luta13
12. okt 2017

@mimuska18 na originali vidim slabuckeho ruzoveho dusika...Testuj zas o 2 dni a hod sem potom zas fotecku, no skus ju trosku zblizsia odfotit 🙂...Drzim palceky, aby som sa nemylila a // aby silneli 😉

luta13
12. okt 2017

@barbs24 krasne +...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Po kontrole sa nam ozvi, verim, ze uz aj srdiecko bude vidiet 😉❤😘

luta13
12. okt 2017

@cica120 Gratulujem a prajem zdrave a krasne tehulkovanie 😉