Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Som to omylom odoslala nedopisane🙂 dufam, ze vsetko bude v poriadku.
@matik7 Ahoj Matik, ja som asi v 5tt. Tak neviem, digi test mi minulý týždeň ukázal 1-2 t (čo ide asi o 3-4 týždeň). Tak neviem, zatiaľ sa citím relatívne dobre 🙂
Len skoro zaspávam asi o 20:30, predtým som bola hore do 23:00 hod.
Tak asi sa niečo deje. Dr mi dal magne B 6 a Femibion 1 trimester.
O dva týždne mám kontrolu...už by to malo byť vidieť. Tak držte palce .... 😍😘
@zuzu1109 preco ti dal magne B6? Mna kazdy den bolieva hlava, musim sa zajtra na to magnezko opytat🙂 zatial to mas super, pokial ta 'trapi' len unava..mne v 6tt zacali nevolnosti..hlavne navecer a teraz su uz celodenne🤢 Neviem sa uz dockat zajtrajska🙂 verim, ze aj ty sa nevies dockat kontroly za 2tyzdne. To ti ujde ako voda
@matik7 hovorila som mu, že ma pobolievajú kríže. Tak kvôli tomu, že to je dobré na kŕče, beriem ráno - večer. Máš pravdu, neviem sa dočkať. Lebo ešte tam nebolo vidieť plod a hovoril, že o 2 týždne by už malo byť srdiečko. Tak sa trochu bojím, lebo som čítala všeličo na internete, už radšej nebudem nič čítať :( takže tak a ty daj potom vedieť ako si dopadla 🙂 držím palčeky 👍
@dadulka271 vidím 🙂
@dadulka271 moje boli slabšie 🙂 čiže je to tam 🙂
@sonya6 bodaj by stále sa nedarí po vybratí mireny ☹️ uvidím zajtra mám ešte jeden takýto test tak skúsim hneď ráno spraviť alebo počkám do MS 🤔ale tento mesiac je iný bolesti mávam od ovulky kríže má takto nikdy neboleli pred MS a tvar mám vyhadzanu ako pubertiacka 😂
@dadulka271 je to tam 🙂
@dadulka271 budem držať palce ale myslím že môžem gratulovať 🙂 ♥
@sonya6 ďakujem si zlatá uvidím zajtra 😉😚
@dadulka271 je to taaaam 😘 gratulujem 🙂
Tak ešte som skúsila ďalší taký istý test mne sa zdá tmavší babulky alebo robia tieto testy duchov.
@dadulka271 toto už nie je duch, je to pekná ružová čiarka 🙂 ja som sa nahladala duchov az az a toto už je čiarka teda 🙂 a moja prvá bola tiež podobná🙂 odporúčam clearblue digitálny test, ten isto neklame 🙂
@dadulka271 držím PALce ! 🙂
@dadulka271 toto nie je duch ale // blahoželám
@dadulka271 áno robia tieto testy duchov ale toto duch nie je..takže sa mozes tesit
@dadulka271 krásna druhá čiarka 😍 už len nech silnie 😉 ❤
@veja232
@zuzu1109 zienky, uz nic necitajte!!!...Lebo sa zblaznite...Vsetko, co je na nete je len priblizne, su to odhady a priemery, vzdy tam moze byt väcsi, ci mensi rozmer uvedeny, nikde nie je na nete uvedeny presny rozmer konkretne vasich gestacnych vakov a kazda zena ma ine rozmery v danom tt. (+-) ...Nic necitajte kvoli porovnavaniu, bude to najlepsie pre vas obe a aj pre vase drobuliatka, ktore coskoro uvidite, ako si tam krasne relaxuju a rastu 😉...Vsetko ma svoj cas, jedine, co treba, je trpezlivost...Verim, ze mate aj inu cinnost, ako citat podaktore nezmysly na nete 😉...Ja som pri prvom tehu nemala ziadny net, len knizku o materstve, kde som si kazdy tyzden citala, co sa mojmu babätku vyvija, ako je asi velke a bola som stastna, ze je zdravucke a ze brusko mi krasne rastie...Pri druhom som mala sice net a citala vela o vselicom, ale nikdy som nemala negativne myslienky, ci predsudky, pretoze som verila drobcekovi, ze je tam a ze je to zdrave dietatko dane od Boha, kedze som si ho doslovne vymodlila...Takze nebojte sa nic, vsetko je v poriadku a vy sa teste na najblizsiu kontrolu...Posielam vam obom vela pozitivnej energie a spokojnosti z vasho ocakavania...Pretoze zazraky uz mate vo svojich bruskach 🤰👶🤰👶 ...😉
@marisse2428 Ak je to tak, ako pise nivea a jedna sa o odumierajuci plod, velmi mi je to luto...No este to nemas na 100% potvrdene od Dr., ci ano? 😨😢

@monika_akinom pri porovnaní testov obdeň by si mala vidieť rozdiel