icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
12. okt 2017

@matik7 velmi Ti drzim palceky na zajtrajsie jasne potvrdenie tehulkovania...Daj nam potom vediet a myslim, ze uz aj ❤ budes vidiet 😉

luta13
12. okt 2017

@dadulka271 posledna foto oboch testov je super...Je vidiet, ako krasne // tmavnu...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...V brusenku sa Ti zabyval maly zazrak, o tom niet pochyb 😉 ...Po kontrole sa ozvi ak chces, ako pokracujete 😀

veja232
12. okt 2017

@luta13
Presne ako píšeš, už nič nekukam, treba myslieť pozitívne, verím že je a bude všetko ok. 🙂❤ ďakujem 🙂

ivusik1111
12. okt 2017

Takze baby nič ☹️ Včera večer som dostala ms ☹️. Vážne nechápem tým testom ... nevadí myslim pozitívne a ideme ďalej 🙂

zuzu1109
12. okt 2017

@luta13 Ahoj, veľmi ti ďakujeme za tvoje pozitívne slová. 😍
Musíme myslieť pozitívne, aby bolo všetko v poriadku.
Si veľmi dobrá osôbka, každému pomáhaš a radíš. Veľmi si to ceníme ♥♥♥

kristina6014
12. okt 2017

Ahojte, tak včera a pred večerom slabo viditeľná aj druhá čiarka a dnes prišla Ms o dva dni skôr :( no čo už.. ideme ďalej 🙂

marisse2428
12. okt 2017

@luta13 no krv som mala negativnu, mala som tam ist vcera na vyvolavacku... ale som mala skusku vcera aj dnes, tak pojdem az zajtra a uvidim co mi povie. Ale nic dobre necakam 😞

dadulka271
12. okt 2017

Ahojte tak dnes som skúsila ďalší test prvé dva sú zo včera posledný robený teraz a som 14dpo dnes som mala dostať menzes.

matik7
12. okt 2017

@luta13 @zuzu1109 @veja232
Baby tu je foto nasho pokladika😍 Srdiecko bilo jedna radost, velkost zodpoveda presne 7+1, TP 30.5.2018, kontrola o 4tyzdne🙏🏼❤️ Prezivam dokonalu radost a stastie..teda prezivame, aj manzel videl drobatko, velmi sa tesime😍

veja232
12. okt 2017

@matik7
Tak to je super!! 😍 tak príjemné a bezproblémové tehulkovanie prajem 😘🤰

bibuska2
12. okt 2017

@matik7 gratulujem

mimuska18
12. okt 2017

@luta13 dnes ráno robený test síce inej značky a neviem či je to duch alebo len kanalik ms mám mať zajtra ďakujem

monika_akinom
12. okt 2017

@mimuska18 Toto je moj dnesny, zrejme rovnaka znacka, robeny na obed, cize nie je z ranneho, a do ms mam 6 dni, 27 DC. Na tvojom nic nevidim, prepac 😔 .

monika_akinom
13. okt 2017

@mimuska18 a co bola vcera pravda, dnes uz nie je. Ms prisla 😢 😢 .

mimuska18
13. okt 2017

@monika_akinom to je mi ľúto držím palce do nového cyklu ja tiež neviem na čom som ms zatiaľ nikde dnes mám dostať tak uvidíme

zuzu1109
13. okt 2017

@matik7 Toto je úžasné Maťuľka ♥ krása...veľmi Vám gratulujem a teším sa s Vami a nech všetko pokračuje tak ako má...veľmi držím palčeky 🙂 🙂 🙂

karmela
13. okt 2017

@monika_akinom máš ju normálnu silnú alebo len spinenie? Test je pozitívny ms si mala dostať o 6dni a prišla dnes?

wilinkaa
13. okt 2017

@monika_akinom to ako si mala takýto pozitívny test a ms prišla? 😲

karmela
13. okt 2017

@monika_akinom na tvojom mieste idem k dr nech tá pozrie napriek tomu že ms prišla..Lebo aj predošlé testy si mala pozitívne čiarka silnela?

zuzka0405
13. okt 2017

@monika_akinom ja súhlasím s @karmela aj na základe otázok co ti položila aj na základe dr takže nebudem sa opakovať to isté ňa napadlo co aj ju

karmela
13. okt 2017

@matik7 pekne a bezproblemove tehulkovanie želám 😊

monika_akinom
13. okt 2017

@karmela ahoj, no spinila som od soboty, vzdy hlavne rano, pocas dna skoro nic, bola to tmava krv, vidis vcerajsi test, a dnes uz mam riadne kramy, svetla krv a nie len rano, uz normalne pocas celeho dna. Objednala som sa o tyzden, sestricka povedala, ze mam prist po krvacani.

karmela
13. okt 2017

@monika_akinom to vážne ti povedala že až o týždeň máš prísť..Ako nechcem ťa strašiť ale môže ísť aj o mimomaternicove tehu alebo sa miminko nevivija dobre tak odchádza alebo to môže byt kľudne tehu normálne len s cystou..A sestrička tá objednala až o týždeň hmmm..bolesti nemáš ?

karmela
13. okt 2017

@monika_akinom dnes si tehu test neskusala? Čiarka silnela alebo bledla?

monika_akinom
13. okt 2017

@karmela skusala som, bola slabsia ako vcera ☹ , a bolesti mam len ako pri ms, vlastne by som dnes bola 28DC, ale.ja osobne si myslim, ze uz 1DC, mala som aj bolesti pri kojeni, ako v porodnici ked mi mlieko zacinalo, maly pil hlavne v noci, comu som pripisovala to ranne spinenie. Od vcera bolo kojenie bez problemov, co uz mi bolo podozrive. No zrejme aj vdaka tomu sa tak dobre neuhniezdilo, ja osobne si myslim.

monika_akinom
13. okt 2017

@karmela prikladam z dnesneho rana, uz je tam len slaba stopa druhej / , a dostala som hned ako som sa rano vycikala. S tym vcerajsim sa to neda porovnat. Su to sice dve rozne znacky, no zial tento som mala doma posledny, chcela som ho nechat na riadne dve kolajnice a na pamiatku. No nevesiam hlavu a idem dalej. Pride to vtedy ked bude ten pravy cas 🙂

karmela
13. okt 2017

@monika_akinom tak to môže byt aj kvôli kojeniu že babo odišlo mrzí má to..ale určite sa daj vyšetriť pre istotu a držím palce

dadulka271
13. okt 2017

Ahojte tak ono sa to asi podarilo babluky po ôsmych mesiacoch len sa stále bojím aby sa ešte niečo nestalo 😔

karmela
13. okt 2017

@dadulka271 blahoželám a nemýsli vôbec nato žeby sa stalo niečo zle,hoci chápem obavy mysli pozitívne 😊Pekne tehulkovanie

dadulka271
13. okt 2017

@karmela veľmi pekne ďakujem som v4tt kedy je vhodné ísť ku dr.ja rozmýšľam počkať ešte dva týždne a potom až ísť:slight