Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@dadulka271 posledna foto oboch testov je super...Je vidiet, ako krasne // tmavnu...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...V brusenku sa Ti zabyval maly zazrak, o tom niet pochyb 😉 ...Po kontrole sa ozvi ak chces, ako pokracujete 😀
Takze baby nič ☹️ Včera večer som dostala ms ☹️. Vážne nechápem tým testom ... nevadí myslim pozitívne a ideme ďalej 🙂
Ahojte, tak včera a pred večerom slabo viditeľná aj druhá čiarka a dnes prišla Ms o dva dni skôr :( no čo už.. ideme ďalej 🙂
@luta13 no krv som mala negativnu, mala som tam ist vcera na vyvolavacku... ale som mala skusku vcera aj dnes, tak pojdem az zajtra a uvidim co mi povie. Ale nic dobre necakam 😞
@mimuska18 Toto je moj dnesny, zrejme rovnaka znacka, robeny na obed, cize nie je z ranneho, a do ms mam 6 dni, 27 DC. Na tvojom nic nevidim, prepac 😔 .
@mimuska18 a co bola vcera pravda, dnes uz nie je. Ms prisla 😢 😢 .
@monika_akinom to je mi ľúto držím palce do nového cyklu ja tiež neviem na čom som ms zatiaľ nikde dnes mám dostať tak uvidíme
@monika_akinom máš ju normálnu silnú alebo len spinenie? Test je pozitívny ms si mala dostať o 6dni a prišla dnes?
@monika_akinom to ako si mala takýto pozitívny test a ms prišla? 😲
@monika_akinom na tvojom mieste idem k dr nech tá pozrie napriek tomu že ms prišla..Lebo aj predošlé testy si mala pozitívne čiarka silnela?
@monika_akinom ja súhlasím s @karmela aj na základe otázok co ti položila aj na základe dr takže nebudem sa opakovať to isté ňa napadlo co aj ju
@karmela ahoj, no spinila som od soboty, vzdy hlavne rano, pocas dna skoro nic, bola to tmava krv, vidis vcerajsi test, a dnes uz mam riadne kramy, svetla krv a nie len rano, uz normalne pocas celeho dna. Objednala som sa o tyzden, sestricka povedala, ze mam prist po krvacani.
@monika_akinom to vážne ti povedala že až o týždeň máš prísť..Ako nechcem ťa strašiť ale môže ísť aj o mimomaternicove tehu alebo sa miminko nevivija dobre tak odchádza alebo to môže byt kľudne tehu normálne len s cystou..A sestrička tá objednala až o týždeň hmmm..bolesti nemáš ?
@monika_akinom dnes si tehu test neskusala? Čiarka silnela alebo bledla?
@karmela skusala som, bola slabsia ako vcera ☹ , a bolesti mam len ako pri ms, vlastne by som dnes bola 28DC, ale.ja osobne si myslim, ze uz 1DC, mala som aj bolesti pri kojeni, ako v porodnici ked mi mlieko zacinalo, maly pil hlavne v noci, comu som pripisovala to ranne spinenie. Od vcera bolo kojenie bez problemov, co uz mi bolo podozrive. No zrejme aj vdaka tomu sa tak dobre neuhniezdilo, ja osobne si myslim.
@karmela prikladam z dnesneho rana, uz je tam len slaba stopa druhej / , a dostala som hned ako som sa rano vycikala. S tym vcerajsim sa to neda porovnat. Su to sice dve rozne znacky, no zial tento som mala doma posledny, chcela som ho nechat na riadne dve kolajnice a na pamiatku. No nevesiam hlavu a idem dalej. Pride to vtedy ked bude ten pravy cas 🙂
@monika_akinom tak to môže byt aj kvôli kojeniu že babo odišlo mrzí má to..ale určite sa daj vyšetriť pre istotu a držím palce
@dadulka271 blahoželám a nemýsli vôbec nato žeby sa stalo niečo zle,hoci chápem obavy mysli pozitívne 😊Pekne tehulkovanie
@karmela veľmi pekne ďakujem som v4tt kedy je vhodné ísť ku dr.ja rozmýšľam počkať ešte dva týždne a potom až ísť:slight

@matik7 velmi Ti drzim palceky na zajtrajsie jasne potvrdenie tehulkovania...Daj nam potom vediet a myslim, ze uz aj ❤ budes vidiet 😉